Bohužel jsem nedávno čelil skutečnosti, že krása není věčná a musí být udržována s věkem. Dokonce i husté a krásné vlasy dané přírodou se stávají vzácnými a křehkými a o nehtech budu mlčet. Obecně mi Aevit pomohl s mými problémy se vzhledem.

Ahoj všichni! Píšu recenzi, abych se s dívkami a ženami podělil o své zkušenosti s obnovou atraktivity. Začnu, možná od samého počátku. Jmenuji se Snezhana a mám 34 let. V zimě jsem čelil celé řadě problémů. Zpočátku mi vlasy začaly silně vypadat, a tak jsem to neudělala, neopravila jsem situaci. Hřebíky se staly velmi křehkými, ale chci si všimnout, že jsem nikdy neměl takovou věc a mohl jsem se vždy chlubit krásnými silnými nehty.

Kůže se stala napjatou a bledou. Obecně, jak jste již pochopili, jsem ztratil svou přirozenou krásu a byl jsem velmi znepokojen. Bohužel, drahé masky, krémy a balzámy se ukázaly být plýtváním poměrně značnými penězi. Tradiční metody také moc nepomohly a já jsem neměl čas si umýt vlasy s léčivými bylinkami a každé ráno je mazat olejem z lopuchu. Pochopil jsem, že fyzickou námahou, namáhavými pracovními dny a nedostatkem slunečního tepla se moje tělo vyčerpává a on potřebuje pomoc. Naštěstí jsem od svých přítelkyň často slyšela, že pravidelně pijí vitamínový kurz ke zlepšení svého stavu. Také jsem se rozhodl zkusit, i když jsem nebyl zvyklý užívat léky tohoto efektu, raději jím správné zdravé jídlo a více ovoce.

Ale jak mi ukázaly vlasy a nehty, nestačilo to. Všichni moji přátelé preferovali komplexní multivitaminy, ale také jsem chtěl něco jasného, ​​přístupného a zároveň bez poškození těla. Vzpomněla jsem si na Aevitu, která byla ještě opilá mojí matkou a velmi chválila výsledek.

Co jsem se dozvěděl o Aevitu na internetu

Vitamíny jsem nekupoval hned, protože jsem se chtěl seznámit s informacemi a zjistit, jestli to bylo opravdu to, co jsem potřeboval. Našel jsem oficiální stránky, které podrobně popsaly hlavní akce společnosti Aevit a indikace pro použití. Ukazuje se, že se jedná o zcela pochopitelné multivitaminy, které se skládají z vitamínu A a vitaminu E. Navíc mohou být použity jak interně, tak externě. To znamená, že mohu pít vitamíny a zaplnit nedostatek uvnitř, stejně jako jsem opravdu rád, že můžete propíchnout tobolky a třít obsah do vlasů a nehtů.

Léčivo dokonale kompenzuje nedostatek retinolu a vitamínu E v těle, zlepšuje celkový stav a příznivě působí na kůži. Aevit snadno zvládá následující negativní jevy:

  • nedostatek vitaminu A a E;
  • intenzivní práce nervového systému;
  • křehké nehty;
  • vypadávání vlasů;
  • vrásky a suchá kůže.

Aevit komplexní multivitamin, který zlepšuje vnější i vnitřní stav. A to je přesně to, co potřebuji. Opravdu bych chtěl, aby byl efekt zdvojnásoben a já nejen zlepšil svůj vzhled, ale také práci celého organismu.

Složení multivitaminu Aevit

Samozřejmě bylo pro mě velmi zajímavé studovat podrobněji složení Aevity a, jak jsem již napsal výše, komplex se skládá pouze ze dvou složek, které se vzájemně doplňují.

  • Vitamin A - hlavní účinek tohoto vitamínu je zaměřen na zlepšení zrakových orgánů. Má příznivý vliv na vývoj kostí, kůže a má omlazující účinek;
  • Vitamin E - působení vitamínu je zaměřeno na zlepšení funkce nervového systému a normalizaci fungování svalů. Dělá pokožku pružnější.

Složení je poměrně srozumitelné a také vliv jednotlivých složek. Potěšilo mě, že vitamíny se skládají z těchto dvou složek, které jsou zodpovědné za vzhled a krásu. Ano, a recenze od odborníků dost. Všichni mluví o Aevitě pozitivně a radí mu, aby ji v případě potřeby použil.

Michail Fedorovič, praktický lékař, Petrohrad.

Recenze lékařů jsou pro mě naprosto srozumitelné, aby slyšeli povzbudivá slova od specialistů, což je významné plus. Ale bylo pro mě stále důležité pochopit, jak nejlépe aplikovat externě nebo interně, proto jsem se rozhodl obrátit se na názor lidí, kteří opili Aevitův kurz a mohli vyjádřit svůj názor.

Recenze vitamínů z internetu

Je dobré, že vše je snadné a dostupné na internetu. Rychle jsem našel fóra, na kterých byly tyto vitaminy diskutovány. Mimochodem, jak se ukázalo, Aevit je populární drogou mezi obyvatelstvem. Pravděpodobně kvůli dostupnosti a jasnosti kompozice. Názory lidí jsou poměrně pozitivní, hlavně chválili účinek drogových žen, za to, že jim pomohl obnovit krásu a zdraví.

Jak vidíte, většina žen stále chválí vnější použití kapslí a popisuje rychlý viditelný výsledek a zlepšení stavu kůže, nehtů a vlasů. Také jsem se rozhodl vyzkoušet si Aevit na sobě.

Jak a kde získat Aevit

Je to 21. století na ulici, což znamená, že internet ovládá svět. Můžeme už tiše sedět na gauči, aby si objednali drogy, jídlo, vybavení a oblečení dodané do vašeho domova. Stačí jít na oficiální stránky a můžete si objednat Aevit tam. Ale nechtěl jsem čekat a šel do lékárny, která se nachází ve dvoře mého domu. Cena Aevitu je poměrně dostupná. Koupil jsem si balení 30 tobolek a šel jsem domů, abych si prostudoval návod.

Pokyny k aplikaci a mé dojmy o vitamínech

Když jsem se vrátil domů, samozřejmě jsem začal zkoumat vitamíny a studovat instrukce. Musíte užívat jednu tobolku denně, kdykoliv bez odkazu na příjem potravy. Průběh recepce je asi měsíc. Instrukce popsala řadu možných nežádoucích účinků, jako je kožní vyrážka, průjem a nevolnost, ale je to pravděpodobnější s osobní intolerancí na složky vitaminu. Každý pacient potřebuje k dosažení tohoto účinku individuální dávku léku.

No, teď více o mých dojmech. Protože jsem tyto vitamíny poprvé bral, rozhodl jsem se vyzkoušet vnější použití. Navíc, většina žen používá pouze Aevit.

Ve vzhledu je kapsle malá, kulatá, měkká na dotek, sytě žlutá. Abych odstranil obsah, jednoduše jsem jemně propíchl jehlou a rozmazal jsem pokožku hlavy, obličej a vtřel do nehtů. V podstatě jsem provedl tento postup před spaním, protože obsah kapsle je spíše mastný. První věc, kterou jsem si všiml, bylo zlepšení kůže na obličeji, bylo více tónované a objevil se červenat. Kůže už není šupinatá. Musel jsem trochu čekat s nehty, ale po třech týdnech nebyly rozpoznány.

Moje nehty se staly elastickými, trvanlivými a již ne odlupujícími. Třela jsem si vlasy ne tak často, někde dvakrát týdně, ale po měsíci už byl viditelný výsledek, přestali se sekat a stali se hedvábnější. Takže vnější použití mě velmi potěšilo a nikdy jsem nezačal pít Aevit, myslím, že je to skvělá alternativa k drahé kosmetice. Je velmi dobré, že před nákupem můžete jít na oficiální stránky a přečíst si všechny informace o přípravě. A cena Aevity je také poměrně cenově dostupná. Tak jsem byl rád.

Aevit

Aevit

# 1 Příspěvek Rengo »Po říjen 31, 2016 2:07 pm

Aevit

# 2 Příspěvek Strong88 »Po říjen 31, 2016 17:17 pm

Aevit

# 3 Zpráva fudz1k »Po 31.října 2016 5:50 pm

Aevit

# 4 Příspěvek Rengo »Po říjen 31, 2016 6:01 pm

Aevit

# 5 Příspěvek Rengo »Po říjen 31, 2016 18:05 pm

Aevit

# 6 Příspěvek Strong88 »Po říjen 31, 2016 6:12 pm

Aevit

# 7 Příspěvek Rengo »Po 31.října 2016 6:32 pm

Aevit

# 8 Příspěvek Rengo »Po říjen 31, 2016 7:09 pm

Aevit

# 9 Příspěvek od fudz1k »Po říjen 31, 2016 9:24 pm

Soooo Rengo Mám pro tebe otázku. Zdá se mi, že mám tu věc spojenou se žaludkem, protože plyny a častěji jdu na toaletu na velké a často to není tvrdá stolička, ale kaše. A klouby bolely. Nebyla nalezena žádná infekce genitourinárního systému.

Otázka: Alfa-normix to byl účinek z ní nebo do pece? Aevit se zinkem - to jsou jen vitamíny - posílil imunitní systém a pomohl dostat žaludek a slinivku břišní? http://irecommend.ru/content/ezhednevno. pasno-foto - zde píší, že urticaria leze ven a skvrny a vlasy vypadávají. Jaký olej jste si vzali a jak bylo určeno dávkování? Ptám se, protože brzy začnu experimentovat s nastavením Jak se dostanu

Chtěl bych znát důvod pro uzdravení, zdá se mi, že máte kombinaci faktorů -
oběhu jógy
aevit výživa prostaty
Alpha Normix - tak, že nic pochází ze střev.

Můžete říci o celé řadě experimentů a schématu aplikace.

Aevit

# 10 Příspěvek Rengo »Čt Nov 01, 2016 6:23 pm

Obecně platí, že se mýlím i s aevitem. Symptomy se pomalu vracejí. A druhý den není normální vyprazdňování. Poté, co byl Orvi stejný. Možná měl pravdu v předchozím tématu. Lékaři poslali k angiografii MSCT cév břišní dutiny a pánve, podle výsledků bude jasnější.
Alespoň aevit dermatitida hodně pomáhá.
A se židlí nějakým způsobem lstivým. Tj je, ale neexistuje žádný pocit úplného vyprázdnění. Stejně jako v horní části břicha je plná a níže je prázdná.

Alespoň kruh se zúžil na dvě možnosti. Porušení krevního oběhu + intoxikace v důsledku spastické zácpy, nebo nedostatek něčeho, co jím. Nebo obojí najednou. Třetí možností je psychosomatika.

Existují argumenty ve prospěch jedné a druhé verze. Během posledních 3 let, bez započítání posledních změn, došlo k remisi jednou ročně krátce (dva týdny). Pak se také moje strava dramaticky změnila a každý den jsem chodila 10-15 kilometrů pěšky. Obvykle cestuji autem a prakticky nechodím.

fudz1k napsal (a): Soooo Rengo Mám pro vás otázku. Zdá se mi, že mám tu věc spojenou se žaludkem, protože plyny a častěji jdu na toaletu na velké a často to není tvrdá stolička, ale kaše. A klouby bolely. Nebyla nalezena žádná infekce genitourinárního systému.

Otázka: Alfa-normix to byl účinek z ní nebo do pece? Aevit se zinkem - to jsou jen vitamíny - posílil imunitní systém a pomohl dostat žaludek a slinivku břišní? http://irecommend.ru/content/ezhednevno. pasno-foto - zde píší, že urticaria leze ven a skvrny a vlasy vypadávají. Jaký olej jste si vzali a jak bylo určeno dávkování? Ptám se, protože brzy začnu experimentovat s nastavením Jak se dostanu

Chtěl bych znát důvod pro uzdravení, zdá se mi, že máte kombinaci faktorů -
oběhu jógy
aevit výživa prostaty
Alpha Normix - tak, že nic pochází ze střev.

Můžete říci o celé řadě experimentů a schématu aplikace.

Z Alfanormiků se určitě nepoškodí, nezabije normální flóru a nevstřebává se. V určitém smyslu je ideálním antibiotikem pro žaludek. Já jsem pil Alfanormix + Creon + Trimedat + Laculose. Chtěl jsem židli normalizovat. Řízeno s obtížemi. Teď znovu úplně selže.

Aevit rozhodně není vitamín, ani v návodu, o kterém je napsáno, v něm je dávka 30krát vyšší než u vitamínů. Beru to v takových dávkách ochkuyu pití po dlouhou dobu, pár dní a jdou na nižší dávky.

Recenze pro Aevit

Forma uvolnění: Tobolky

Analogy Aevit

Shoduje se podle indikací

Cena od 7 rublů. Analogově levnější o 18 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 39 rublů. Analog dražší o 14 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 43 rublů. Analog je dražší za 18 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 181 rublů. Analog dražší o 156 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 199 rublů. Analog dražší o 174 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 338 rublů. Analog více o 313 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 359 rublů. Analog více o 334 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 407 rublů. Analog dražší na 382 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 410 rublů. Analog dražší na 385 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 419 rublů. Analog dražší na 394 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 474 rublů. Analog dražší na 449 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 611 rublů. Analog více o 586 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 675 rublů. Analog je dražší na 650 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 721 rublů. Analog dražší až 696 rublů

Návod k použití pro Aevit

Farmakologický účinek

Kombinované léčivo, jehož působení je určeno vlastnostmi jeho vitaminů A a E rozpustných v tucích.

Retinol (vitamin A) je nezbytnou složkou pro normální funkci sítnice: spojení s opsinem (červený pigment sítnice), tvoří vizuální purpurový rodopsin, který je nezbytný pro vizuální adaptaci ve tmě. Vitamin A je nezbytný pro růst kostí, normální reprodukční funkci, embryonální vývoj, pro regulaci dělení a diferenciace epitelu (zvyšuje reprodukci epiteliálních kožních buněk, omlazuje buněčnou populaci, inhibuje keratinizační procesy). Vitamin A se podílí jako kofaktor v různých biochemických procesech.

Funkce a-tokoferolu (vitamin E) zůstává až do konce nejasná. Jako antioxidant inhibuje vývoj volných radikálových reakcí, zabraňuje tvorbě peroxidů, které poškozují buněčné a subcelulární membrány, což je důležité pro vývoj těla, normální funkci nervového a svalového systému. Spolu se selenem inhibuje oxidaci nenasycených mastných kyselin (součást systému mikrosomálního přenosu elektronů), zabraňuje hemolýze červených krvinek. Je kofaktorem některých enzymových systémů. Obnovuje kapilární krevní oběh, normalizuje kapiláru a permeabilitu tkání, zvyšuje odolnost tkání vůči hypoxii.

Indikace

Hypo- a avitaminóza A a E, jakož i stav zvýšené potřeby tělních vitaminů A a E a / nebo snížení jejich příjmu: gastrektomie, průjem, steatorrhea, celiakie, Crohnova choroba, malabsorpční syndrom, chronická cholestáza, jaterní cirhóza, biliární atresie cesty, obstrukční žloutenka, cystická fibróza pankreatu, tropické sprue, infekční onemocnění (včetně chronických a "nachlazení"), hemeralopie, xeroftalmie, keratomalacie, nedostatečná a nevyvážená výživa (včetně parenterální výživy), ředění, závislost na nikotinu, závislost na drogách, alkoholismus, stav dlouhodobého stresu, užívání přípravku Kolestiramine, Colestipol, minerálních olejů, neomycinu, produktů obsahujících železo, při předepisování stravy se zvýšeným obsahem polynenasycených mastných kyselin, hypertyreózy, těhotenství (včetně více plodů), období laktace.

Periferní neuropatie, nekrotizující myopatie, abetalipoproteinemie.

Účinnost není prokázána - aterosklerotické změny krevních cév, porušení trofismu tkání, obliterace endarteritidy.

Dávkovací režim

Vedlejší účinky

Možné: alergické reakce (včetně kožní vyrážky), bolest v epigastrickém regionu, dyspepsie (nevolnost, zvracení, průjem). Při dlouhodobém užívání ve velkých dávkách je možná exacerbace cholelitiázy a chronické pankreatitidy.

Lokální reakce: s intramuskulární injekcí - bolest, infiltrace, kalcifikace měkkých tkání.

Kontraindikace

Hypersenzitivita, hypervitaminóza A a E, věk dětí (do 14 let).

Pečlivě: tyreotoxikóza, cholecystitida, stavy spojené se zvýšenou permeabilitou cév (CHF, chronická glomerulonefritida atd.), Cirhóza jater, virová hepatitida, selhání ledvin, alkoholismus, těhotenství (zejména I trimestr), laktace, stáří, dětství, hypoprotrombinemie (na pozadí nedostatku vitaminu K - může vzrůst s dávkou vitaminu E o více než 400 IU).

Použití v průběhu březosti a laktace

Žádost o porušení jater

Žádost o porušení funkce ledvin

Použití u dětí

Kontraindikován u dětí mladších 14 let.

Použití u starších pacientů

Zvláštní pokyny

Aby se zabránilo rozvoji hypervitaminózy A a E, nepřekračujte doporučené dávky.

Při použití léčiva je nutné vzít v úvahu vysoký obsah vitaminu A v něm (100 tis. IU) a také to, že je léčivým a ne profylaktickým lékem.

Dieta s vysokým obsahem aminokyselin s obsahem síry a síry snižuje potřebu vitamínu E.

Předávkování

Příznaky akutního předávkování retinolem (vitamin A) (vznik 6 hodin po podání): hypervitaminóza A: u dospělých - ospalost, letargie, diplopie, závratě, těžké bolesti hlavy, nevolnost, těžké zvracení, průjem, podrážděnost, osteoporóza, krvácení z dásní, suchost a ulcerace ústní sliznice, odlupování rtů, kůže (zejména dlaní), agitace, zmatenost.

Symptomy chronické intoxikace retinolem (vitamin A): anorexie, bolesti kostí, praskliny a suchá kůže, rty, suchá ústní sliznice, gastralgie, zvracení, hypertermie, astenie, bolesti hlavy, fotosenzibilizace, pollakiurie, nokturie, polyurie, podrážděnost, prolaps vlasy, žlutooranžové skvrny na chodidlech, dlaních, v oblasti nasolabiálního trojúhelníku, hepatotoxické účinky, zvýšený nitrooční tlak, oligomenorea, portální hypertenze, hemolytická anémie, změny v rentgenových snímcích kostí, rohy; fototoxické účinky: u lidí - malformace močového systému, retardace růstu, časné uzavření růstových zón epifýzy; u zvířat existují malformace centrální nervové soustavy, páteře, hrudníku, srdce, očí, horního patra, močového systému.

Příznaky předávkování tokoferolem (vitamín E): pokud se užívá dlouhodobě v dávkách 400-800 U / den - rozmazané vidění, závratě, bolesti hlavy, nevolnost, průjem, gastralgie, astenie; při dlouhodobém užívání více než 800 U / den - zvýšené riziko krvácení u pacientů s hypovitaminózou K, metabolickým metabolismem štítné žlázy, pohlavní dysfunkcí, tromboflebitidou, tromboembolismem, nekrotickou kolitidou, sepse, hepatomegalií, hyperbilirubinemií, selháním ledvin, krvácením, krvácením, sepse, hepatomegalií, hyperbilirubinémií, krvácením, krvácením, sepse, hepatomegalií, hyperbilirubinemií, selháním ledvin, krvácením, hemoragií, hyperbilirubinemií, selháním ledvin, krvácením, krvácením z hlavy, hyperbilirubinemií, selháním ledvin, krvácením, krvácením z hlavy, hyperbilirubinemií, selháním ledvin, hemoragií, hemoragií, hyperbilirubinemií, renálním selháním, oční prostředí, hemoragická mrtvice, ascites.

Léčba: vysazení drog; symptomatická terapie.

Interakce s léky

Retinol oslabuje účinek doplňků vápníku, zvyšuje riziko hyperkalcémie.

Kolestiramin, Kolestipol, minerální oleje, neomycin snižují vstřebávání vitamínů A a E (může být nutné zvýšit jejich dávku).

Perorální antikoncepce zvyšuje koncentraci retinolu v plazmě.

Isotretinoin zvyšuje riziko intoxikace retinolem.

Současné užívání tetracyklinu a retinolu ve vysokých dávkách (50 tisíc jednotek a více) zvyšuje riziko vzniku intrakraniální hypertenze.

Tokoferol (vitamin E) zvyšuje účinek GCS, NSAID, antioxidantů, zvyšuje účinnost a snižuje toxicitu vitaminů A, D, srdečních glykosidů. Podávání vysokodávkového vitaminu E může způsobit nedostatek vitaminu A v těle.

Tokoferol (vitamin E) zvyšuje účinnost antiepileptik u pacientů s epilepsií (kteří mají zvýšené hladiny peroxidace krevních lipidů).

Současné užívání vitamínu E v dávce vyšší než 400 IU denně s antikoagulancii (kumarin a deriváty indandionu) zvyšuje riziko hypoprotrombinemie a krvácení.

Použití vysokodávkových doplňků železa zvyšuje oxidační procesy v těle, což zvyšuje potřebu vitamínu E. t

Recenze společnosti Aevit

Oloupat retinol acetát - vedlejší účinek - pocit, že ne všechny vitamíny jsou správně vyrobeny. Popisuji své pocity - na pravé straně těla - vše je v pořádku, a na levé straně s lékařským pojmem - jako by se některé vitamíny v těle oddělovaly a v zásadě se mýlí s tím, co se děje, putuje skrze něj a snaží se vyvolat určitý efekt.

Naše Přečtěte si recenze Oloupejte retinol acetát - vedlejší účinek - je to pocit, že ne všechny vitamíny jsou správně vyrobeny. Popisuji své pocity - na pravé straně těla - vše je v pořádku, a na levé straně s lékařským pojmem - jako by se některé vitamíny v těle oddělovaly a v zásadě se mýlí s tím, co se děje, putuje skrze něj a snaží se vyvolat určitý efekt.

Náš lék není zdaleka ideální. To vše je propaganda. Dokonce i vitamíny vzorce kočky. již známé nelze dostat správně. Někde jsem četla, že stále záleží na vybavení.

A chápu, že farmakologové zvládli nový způsob získávání vitamínů - z plastů. Alespoň v továrně Dnepropetrovsk "Bio-farma" dělá jen to - hrozné syntetický alkohol - získané z plastu - pokud můžete udělat to s tinkturami a dokonce i rány sotva lze čistit s ním.

Nedoporučuji syntetiku - i když to funguje, existuje mnoho vedlejších účinků. Zisk vitamíny potřebují přírodní produkty.

Lék "Aevit" pracuje divy! Efektivní lék na penny

Lékárny prodávají důmyslně ve svých jednoduchostních výrobcích, které stojí pouhé haléře, a jsou schopny lépe proměnit kůži než jakýkoli kosmetik.

Lékárny prodávají důmyslně ve svých jednoduchých výrobcích, které stojí pouhé haléře, a jsou schopny lépe proměnit kůži než jakýkoli kosmetolog. Jedním z těchto nádherných přípravků jsou kapsle s vitamíny A a E v oleji - Aevit.

Zatímco běžíme butiky s drahou kosmetikou, lékárna stanoví prostředky, které opravdu fungují. Patří mezi ně aevit. V tomto nástroji není nic neobvyklého - jen směs vitamínů A a E v oleji, protože se jedná o vitaminy rozpustné v tucích, které jsou v jiném prostředí k ničemu.

Co je užitečné pro kůži
K ochraně mládeže a krásy potřebuje kůže všechny vitamíny a stopové prvky, ale je to A a E, které jsou zodpovědné za pružnost a pevnost kůže. Tyto 2 vitamíny jsou jedním z nejsilnějších antioxidantů.

Retinol palmitát (forma vitaminu A):

  • Reguluje výměnu ve tkáních;
  • Zvyšuje buněčnou imunitu;
  • Stimuluje reprodukci epitelových buněk, čímž omlazuje pokožku;
  • Je nezbytné posílit ochranné funkce tkání;
  • Pomáhá udržet vlhkost v kožních buňkách;
  • Užívání perorálního retinolu a jeho použití externě může vyléčit nekomplikované formy rakoviny kůže;
  • Inhibuje vývoj virů a bakterií, chrání pokožku před nepříznivými účinky vnějšího prostředí;
  • Zlepšuje kapilární oběh;
  • Zvyšuje antioxidační vlastnosti vitamínu E, který zase neoxiduje retinol.

Alfa-tokoferol acetát je vitamin rozpustný v tucích:

  • Má výrazný antioxidační účinek;
  • Reguluje metabolické procesy ve tkáních;
  • Stimuluje mikrocirkulaci a normalizuje trofismus tkání;
  • Pronikne hluboko do vrstev epidermy, zvlhčuje a obnovuje pokožku;
  • Bělí a odstraňuje skvrny na věku;
  • Omlazuje pokožku a stimuluje regeneraci nových buněk.

Tyto dvě složky dobře reagují a vzájemně se doplňují. Vitamín A je nezbytný pro pokožku obličeje a vitamín E neumožňuje oxidaci a pozitivní vliv. Nejdříve:

  • Mají omlazující účinek;
  • Malé vrásky jsou vyhlazené a hluboké jsou méně patrné;
  • Zlepšuje pleť;
  • Kůže obličeje je pružnější a pružnější, méně citlivá a snadněji se zotavuje;
  • Póry se zužují, akné se vyléčí.
  • Vzhledem ke zvýšenému regeneračnímu efektu rychle zmizí stopy po akné.

Jak používat aevit pro obličej

Pouze lékař může rozhodnout, zda si vezme aevit dovnitř nebo ne, protože dávka vitamínů je poměrně velká a měla by být užívána tak, jak to tělo potřebuje, ne více. Nezapomeňte na sekundu, že předávkování i těch nejužitečnějších vitaminů může vést k vážným zdravotním problémům.

No, pokud používáme aevit pro obličej navenek, pak je to kromě možných alergických reakcí naprosto bezpečné.

Aevit se doporučuje pro použití, když:

  • Kůže je mastná a problém, přítomnost akné a jejich stopy;
  • Suchá, vybledlá kůže;
  • Dermatóza, lupénka. Aevit zvyšuje lokální odolnost pokožky, takže se můžete zbavit mnoha kožních problémů;
  • Seborrhea a vypadávání vlasů. Jedná se o kožní problém, který lze také ošetřit lokálním použitím aevitu.

Existuje několik způsobů, jak použít směs vitamínů A a E v oleji:

Jedna kapsle je propíchnuta jehlou, obsah se aplikuje na obličej lehkými masážními pohyby, dokud se olej nevstřebá do kůže. To se nejlépe provádí v noci, kdy pokožka snáze vstřebává živiny a má na to více času. Pokud to uděláte každý večer, pak po 10 dnech uvidíte první výsledky. Podle recenzí, aevit zmírňuje akné, vrásky a vädnutí kůže.

  • Jako přísada do nočního krému

Zde to můžete udělat různými způsoby. První možností je přidat pár kapek vitamínového oleje do nočního krému, druhý je aplikovat aevit na kůži půl hodiny po nanesení krému. V každém případě je účinek přibližně stejný.

  • Aevit proti vráskám - obličejové masky

Vzhledem k tomu, že vitamín A a E v oleji v tandemu mají silný omlazující účinek na pokožku, je primárně používán k boji proti předčasnému stárnutí a vráskám. Přidejte obsah jedné kapsle aevita do všech masek proti stárnutí, do masek pro vyblednutí kůže. Tento olej přidávám do mletého těsta (káva, cukr, máslo, aevit) - kůže po božství. Věřte mi, že tento vitamínový olej stojí pouhé haléře a účinek překračuje všechna očekávání.

  • Akné akné

Samozřejmě se předpokládá, že vitamin A je prospěšný pro akné, nicméně, jak jsem již poznamenal, vitamín E zlepšuje retinol a zabraňuje jeho oxidaci, takže se vždy snažte tyto dva vitamíny používat společně.

Chcete-li se zbavit akné, aby pleťové vody s aevit. Obsah jedné kapsle je impregnován bavlněnou podložkou a aplikován na obličej. Dobrou zprávou je, že nebude ucpávat póry, ale spíše je zužovat. Po týdnu každodenního užívání uvidíte významné výsledky.

Může se aevit střídat s neustálým použitím?

Rozhodl jsem se odpovědět na tuto otázku, jak je velmi často žádáno.

Odpověď: Samozřejmě že ne! Díváte se na obrázky a vidíte žluté kapsle, ale faktem je, že uvnitř normálního rostlinného oleje obohaceného vitamíny a žlutá barva není v oleji, ale v enterické membráně, ve které je obsažena.

Způsoby použití Aevita pro nehty a vlasy

  • Pěstovat poznámky

Obvykle jednoduše propíchnou kapsle a masírují kůžičku a nehty s obsahem. Soudě podle recenzí, tento nástroj funguje rychle a efektivně. Hřebíky se po první aplikaci stávají pružnějšími a pokud aplikujete olej 3-4 krát týdně před spaním, nehty se již nebudou odlupovat, přestávky, začnou růst rychleji.

  • Od seborrhea pokožky hlavy a vypadávání vlasů

Ve své čisté formě je obtížné používat aevit na hlavě, takže se doporučuje přidat ho do vlasových masek:

Několik lžíce oliv, ricín nebo lopatkového oleje a obsah 2 kapslí aevita. Naneste masku na první místo na pokožku hlavy, která zůstane na vlasech. Doporučuje se zabalit hlavu do ručníku a držet po dobu nejméně 30 minut. Make masku 1-2 krát týdně po dobu 1 měsíce.

Maska se žloutkem. Žloutky ze 2 vajec, 2 kapsle aevita. Masku uchovávejte 30 minut, opakujte jednou týdně.

Nicméně, aevit pro pleť obličeje, stejně jako pro vlasy, může být použit jako doplněk k jakékoli domácí prostředky a masky. To je nejjednodušší způsob, jak dosáhnout jeho efektů bez jakéhokoliv zvláštního úsilí.

Aevit pro muže

Poznámky

Andrologové obvykle předepisují ne aevit, ale vitamín E. 400 mg denně. a aevit nemůže být jistě opilý a navíc vitamin A je pro manžela zbytečný a vitamín E dokonce i androlog nám pravidelně předepisoval)

můj manžel je pije vůbec čistě pro sebe jako vitamíny, 1 tuny denně (pil 30 dní, 30 dní znovu a znovu), můj lékař mi řekl, že při takové dávce neovlivňuje plánování jako takové

Obecně platí, že má jadernou dávku vitaminu A, bez indikací, kterou byste neměli pít

Můj androlog předepsal 1 tobolku 2x denně + Speman po dobu 1 měsíce.

Děkuji, chápu tyto vitamíny, aby se zlepšily spermie?

Boxer Marciano Rocky: životopis a fotografie

Rané roky

Marciano Rokki se narodil 1. září 1923 v Brocktonu v USA. Jeho rodiče byli italští přistěhovalci, kteří najednou emigrovali do Ameriky.

Zpočátku vyrůstal Rocco vážně zájem hrát baseball. Trenéři ho považovali za vynikajícího, nadějného džbánu. Po zranění však musely být Marcianovy ruce svázány s baseballem.

Známý Rocco poznamenal, že v dětství byl vážně před svými vrstevníky ve fyzickém vývoji. Možná ten důvod spočíval v tom, že budoucí sportovec musel přijmout nejtěžší práci, protože jeho rodina žila poměrně špatně. Mladý Marciano, aby zachránil sebe a své příbuzné z napůl vyhladovaného života, musel umýt nádobí v barech, vyčistit sníh na ulicích, položit plynové potrubí, vydělávat peníze jako rypadlo.

Armádní služba

Jak začal boxer Rocky Marchiano? Biografie jako sportovec začíná z vojenské služby. V roce 1943 se Rocky dostal do flotily. Brzy byl poslán, aby sloužil v Británii.

Jednoho dne Marciano vyrazil na břeh a rozhodl se jít do místních barů. V jednom z nich se objevila nepříjemná šarvátka, ve které měl Rocco hodně místního šikana. Majitel místa ho bez váhání pozval, aby se zúčastnil týdenních pěstních bojů, které se konaly v baru. Tímto neobvyklým způsobem začal Marciano Rocco rozvíjet své schopnosti. To bylo během podzemních bojů, že mladý bojovník se naučil jeho slavný nízký postoj, který on nepoužíval v boxu předtím.

Boxer Rocky Marciano, jehož fotografie lze vidět v tomto článku, byl vysoký 180 cm a vážil 86 kg. Taková neobvyklá stavba těla mu umožnila vytvořit problémy pro více vysokých bojovníků. Během bojů naklonil tělo tak nízko, že se do něj soupeři nemohli dostat.

Během své účasti v podzemních bitvách se Marciano Rocky naučil své vlastní nedostatky proměnit v silné vlastnosti. Mladý boxer si uvědomil, že aby se zvýšil šanci na výhru, měl by se lépe vyhnout stávkám na dlouhé vzdálenosti. Proto Rocco začal trénovat krátké tahy. Postupem času tak zdokonalil tento prvek technologie, že se stal vražedným. V ringu Marciano vypadal jako rozzlobený buldok, který kroužil kolem jeho soupeře, klesal a způsoboval drtivé krátké škubnutí ze dna.

Kariéra

Prvním vážným soupeřem Marciana v profesionálním kruhu byl Ronald Lastartz. Bitva proběhla v roce 1950. Podle výsledků utkání 15 kol, ve kterých byl jednoznačně dominantní Lastarts, rozhodčí rozhodl Rocky rozdělením. Ve skutečnosti vypadal verdikt poměrně kontroverzní. Díky této příležitosti se však Marcianovi podařilo udržet si „suchý“ rekord.

V roce 1951, po sérii setkání s málo známými boxery, se Rockyho sportovním agentům podařilo zorganizovat setkání s legendárním Joem Louisem, který v té době už nebyl ve své vrcholné podobě díky svému úctyhodnému věku. Mladý a energický Marciano dokázal nejen vyhrát poměrně rychlé vítězství v 8 kolech, ale také vyhrát bývalého šampiona.

V roce 1952, Rocky držel boj proti současnému vítězi - těžká váha Joe Walcott. Na této schůzce, Marciano měl poprvé v kariéře v profesionálním kruhu jít v knockdown. Mladý boxer však rychle znovu získal vědomí a vyhrál šampiona ve 13. kole. Pro bezprecedentní vášně a sklon váhy v různých směrech, boj dostal titul "boj roku."

V roce 1955 proběhl boj mezi dvěma šampiony těžké váhy, Marcianem a Archiem Moorem. Rockymu se podařilo vyhrát obtížné setkání a v 9. kole vyřazovat soupeře. Jak se ukázalo, tohle byl poslední boj Marciano. Kvůli neustálým problémům s jeho zády, boxer rozhodl se dočasně skončit s zápasy, ale on nikdy se vrátil k ringu.

Charakter a způsob života

Současníci Marciano Rocchi si všimnou jeho určité odtržení od aktivního společenského života. Boxer vynikl pro svou zdrženlivost. Vedl napůl asketický životní styl. Toto opakovaně stalo se předmětem ostnatých vtipů na straně hrubých zápasících partnerů a oponentů.

Od mladého věku byl Rocky horlivým oponentem alkoholu a tabáku. Přátelé opakovaně tajně nalévali do sklenice šťávy z whisky. Reakce na to však vždycky byla úšklebkem.

Během své profesionální kariéry byly myšlenky Marciana zcela pohrouženy ve sportu. Boxer měl Spartanovu vůli, která byla nejvýraznější během bojů. Očití svědci bitev byli přesvědčeni, že pro vítězství byl Rocky připraven obětovat nejen své vlastní zdraví, ale i svůj život.

Navzdory zoufalému chování a hněvu v ringu, v jeho každodenním životě, byl Marciano citlivou a upřímnou osobou. Konkrétní příklady to ukazují. Po boji proti Vingimu Carminovi, kterého Rocky vyhrál s nejtěžším knockoutem, zůstal šampión v nemocnici dva dny s poraženým soupeřem, který nemohl znovu získat vědomí. Následně se Marciano rozhodl nechat nepřítele celý poplatek, který obdržel za vítězství v boji.

Důvody pro dokončení kariéry

Podle jednoho zdroje informací Marciano ukončil svou profesní kariéru na žádost svých příbuzných, zejména manželky a matky. Jeho příbuzní se už nechtěli dívat na to, jak Rocky trpí těžkými bitími a pravidelnými zraněními. Podle dalších údajů se šampion přestal účastnit bojů, přičemž utrpěl vážné zranění zad. Pravděpodobně existovaly oba důvody. Nakonec, Rocky Marciano oficiálně oznámil dokončení jeho profesionální kariéry jako boxer v 1956, a zůstal neporažený.

Na závěr

Poté, co se konečně rozloučil s velkými sporty, stal se Rocky Marsciano poměrně úspěšným podnikatelem. Ale to není překvapující, protože v té době jeho bankovní účet obsahoval asi 4 miliony dolarů vydělaných tvrdou prací v ringu. Osud však Rockyho nezachránil v novém životě. V roce 1969, osobní letadlo sportovce havarovalo blízko malého amerického města Newton. Je pozoruhodné, že tragédie se stala den před oslavou 46. výročí bývalého šampiona.

Více Článků O Druhy Akné