Cool systémový administrátor Lyokha
Sysadmins rezident

Registrováno: 5. 10. 2011
Uživatel #: 130,985
Zprávy: 7377

Gharly
podpis vybrat, v osobní sklif

Registrováno: 19.1.2011
Číslo uživatele: 127,855
Zprávy: 11126
Z: Já vím

Hlasy: 40

Cool systémový administrátor Lyokha
Sysadmins rezident

Registrováno: 5. 10. 2011
Uživatel #: 130,985
Zprávy: 7377

Cool systémový administrátor Lyokha
Sysadmins rezident

Registrováno: 5. 10. 2011
Uživatel #: 130,985
Zprávy: 7377

VaD_
podpis vybrat, v osobní sklif

Registrováno: 04.08.2008
Uživatel #: 70,355
Zprávy: 34139
Umístění: Bayan-Ulgiysky aimag

Hlasy: 77

Jak ředit aseptolin

Jak vyrobit obklad z 90% aseptoliny na pooperačním stehu s edémem? Má být aseptolin zředěn vodou nebo ne?

Co to sakra udělat brilantní zelené a obvaz pozhzhesh všechny kurva

Zředěný kompotem červeného rybízu 2 3. Pochladněte. Pokusím se brzy.. a tento alkohol je určen k požití? Aseptolin a jakýkoli takový strach pít, protože jsou určeny pro vnější použití.

Co lze koupit v lékárnách za levné? typu tinkturových boyarů

Spotřeba alkoholu v Rusku je jednou z nejvyšších na světě a má vysokou spotřebu. Přípravek Aseptolin kromě dobře známého glycerolu a vody je zahrnut. Náklady na výrobu zředěného alkoholu - penny efekt.

Chcete se zabít?

Obvykle borut lékařské alkohol

A nezapomeňte na bílé pantofle.

SEPTOL, pouze zředěný vodou

Nemoci ústní dutiny, ale pouze v předředěné formě Antiseptické ošetření kůže před operací. K ošetření místnosti je třeba ředit aseptolin čistou vodou v různých poměrech.

Včera jsme šili ruku s 10 švy, co dělat dnes s tím, co je lepší namazat? Nechci jít na kliniku

Mozky nejsou kompas - chcete zůstat bez ruky - vaše problémy

Zelenka je naše všechno!

Ano, rozmazal jsem molo levomekolem

Dopřejte antiseptikum a aplikujte gázový obvaz 2x denně.

Zelenka a ne mokrá! Zelenka nedráždí tkáň, ale je stále příliš brzy na masti.

Můžu vzít aseptolin? ggfbgfi Učeň 99, uzavřen před 2 lety.. Zředí se vodou 1 až 1.

Po operaci s dimexidumem jsem svou matku položila na steh, lékaři ji donutili. Ale je to zředěné! Stojí to za penny.

Chlorhexidinová voda nebo Miramistin. Ligace není nutná.

Pouze zelená! Žádné masti! Čistý nebo sterilní obvaz! V den 8, pokud je vše v pořádku, jsou stehy odstraněny.

Vyberu si, co pít na NG. Co si vybrat tak silný, levný a ne páchnoucí vodky?

Alkohol
sangria
pollock

Ahoj Argino. Aseptolinum je lokální činidlo, vedle čistého lékařského alkoholu, který. Aseptolin lze použít, pokud je řez - pro léčbu rány. Zřeďte to s ničím.

Švestka nebo hrušní schnapps

Jdeme do lékárny a koupíme si ASEPTOLIN.. Článek 23 Ústavy Ruské federace. 1. Každý má právo na soukromí, osobní a rodinné tajemství, ochranu své cti a dobrého jména.

Viskar ve službě

Tequila, sůl, vápno

Také tohle.. jsem utírat dálkové ovladače, Aseptolin, to smrdí alkoholu.

Víno pak opevněné. silnější stejně to bude smrdět alkoholem, i když se zředí některými šťávami, soda. ))

Mail Rusko. Vždy budete informováni o stavu objednávky.. Ale nenašel jsem v našem městě alkohol a udělal jsem parfém na aseptolinu.. Hotový prostředek musí být zředěn na požadovanou koncentraci.

Mescal ale drahý. voní jako hruškový kompot (ze suchých hrušek)

Prodám nějaký druh přístavu pravda portugalština TAWNY. rychle se opije a způsobuje lásku ke svému bližnímu (výrazný rys portských vín)

Mohu pít fanfurik ASEPTOLIN, je to stejné jako léčivý alkohol.

Aseptolin. Fotografie drogy. Popis aktuální k 10. 6. 2014. Latinský název je Aseptolin.. Výrobce Pharmaceutical Plant Russia. Složení. Vydání formuláře. Farmakologický účinek.

Ukrajina je již dlouho opilá

Viděl, jak Ukrajinci skok?

Není třeba riskovat, je to lépe prokázáno miliony sklářů Katsap.

A co stroj na vaření samogonu žádné peníze

Ne toto, ne další, nepijte vůbec! Dostanete otrávený, nebo vyhodíte kopyto.

Indikace pro přijetí Aseptolina. Ukázalo se, že léčivo Aseptolin je používáno jako antiseptické, desinfekční činidlo, včetně pro účely léčby oblasti chirurgického pole, jakož i místa injekce.

Piju. V podstatě stejný alkohol, ale s nějakou chemickou antiseptickou přísadou. V našem městě se prodává za ceny v rozmezí od 30 do 55 rublů za láhev. Stává se s pevností 70% a 90%, proto je nutné ředit různými způsoby. Nedoporučuji, pokud chcete pít spoustu věcí najednou; Je optimální koupit v jedné nebo dvou lékárnách. Výrobní šarže jsou odlišné a chuť se liší. Kde více, kde méně chemie tlačil.
P.S. V budoucnu nevadí žaludek a / nebo střeva zkaženou mikroflóru.

Ano, musel jsem to taky použít, ale stále jsem používal zdravotnické prostředky, abych byl neustále v dobrém stavu http://niirp.com/katalog_rti/medicynskie_izdeliya_iz_silikona/ podívejte se zde.

Je možné pít aseptolin

Ano, můžete. Zřeďte pouze vodou.

Aseptolin jak chovat. Omlouváme se za vaši lásku 2014 O filmu V 37. roce svého života pokračuje růst prodeje automobilů toyota v Rusku - novinky Zeptejte se jít do Kizhi, jděte do lázní.

Nedávno zředěný 2 fungar vodou, přidaným cukrem, kyselinou citrónovou, infuzí po dobu dvou hodin v chladničce, nalil asi 50 gramů a pil. Po 20 minutách se začal pálit a pálení žáhy začalo. Zředěný tak, jak by měl, jsem spočítal všechno tak, aby vyšlo 40 stupňů. Obecně jsem to nepil, dal to dalšímu sousedovi opilému, je to už dva týdny, zdá se, že chodí naživu.

Aseptolin lze použít pro tinktury.

Přísady... No, takže alkoholici a tašky na mytí sklenic pijí! Master je master.

Je známo, že v Rusku je kromě legálně prodávaných nápojů na trhu s alkoholem velmi významný stínový sektor. Přípravek Aseptolin kromě dobře známého glycerinu a vody obsahuje pouze určitou látku glycerin.

Ne, není tam žádný ethylalkohol, není to uvnitř.

Pokud si přejete pomalu a dlouho zemřít, zřeďte, pokud neprodleně ihned nepijte, ale zároveň musíte udělat vůli.

  • Suprastinex recenze dítě 1 5 let - Alergie na kočky To je to, co potřebujete konzultovat se svým lékařem. Předepíše antihistaminikum. Zpětná vazba Velmi dobrá
  • Lékařské centrum Ecomed Kazachstán - Existuje v Kazachstánu klinika, kde provádějí umělé oplodnění a kolik to stojí? Pokud není orgánová patologie, pak
  • Sumamed pomáhá s cystitidou - Sumeded pít druhý den cystitidy. Nepomáhá vám, když ji můžete pít? Dáš to! a kdo ho ustanovil. Progre
  • Roxithromycin 300 mg - Nemám, doktor nařídil pít antibiotika novější.Nemůžu koupit drahé ty.I léčit bronchitidu. Nešetřit na zdraví. Seb
  • Norsulfazol sprej - Řekni mi, jak se spálil. Vajíčko bílé! Vysoká terapeutická a profylaktická účinnost byla zaznamenána při smíšeném průběhu.
  • Semaxová náhražka medicíny - Co je nejsilnější nootropní lék? Kromě piracetamu. Placebo Jsem pro tebe šťastný. Nootrop již nepomáhá. Tupit a Torm
  • Pokyny pro tablety Canephron n - Nejpravděpodobnější neustálé naléhání na toaletu Tsestit. Canephron H návod k použití, dávkování, indikace, použití
  • Co je lepší triáda Evalar nebo Pyrantel - Ptám se toho, kdo to vzal. Který lék je lepší proti parazitům triáda evalar, decaris, pyrantel nebo vermox. Verm
  • Diazo a vaginóza - Diagnostikovat nádrž. vaginóza. Vybitý Dazolik. Kdo to vzal? Kolik dní by mělo být s takovou diagnózou užíváno?
  • Léčivý prostředek tiberální - Byl dnes na ultrazvuku, uzavřel cyst pravého vaječníku, cystickou změnu levého vaječníku.

Zjistěte pravdu!

Alkohol se nyní prodává v lékárnách pod pseudonymem "Aseptolin"

Alkohol se nyní prodává v lékárnách pod pseudonymem "Aseptolin"

Vzhledem k tomu, že to nebylo tak dávno, jsem potřeboval čistý lékařský alkohol na otírání čipů.
Logika diktuje nákup alkoholu v lékárně. Ale ta myšlenka je v mé hlavě, že mi ji prodají, protože vím, že prodej alkoholu prostřednictvím lékárenského řetězce je zakázán. Přijedu pak do lékárny, žádám o lékařský alkohol - říkám, co je potřeba k otření kůže pro injekce - dívají se na mě jako na blázna, vyslovují naučená slova o zákazu prodeje alkoholu a tak dále. a m. (dobře, jak jsem předpokládal dříve)
Nabízejí k nákupu mravenčí alkohol - říká, že jsme si to pro injekce. Odmítám, protože je nemožné otřít MS čipy - tam je kyselina.
V jiných lékárnách přesně stejná situace. Kupte si vodku a otřete ji? - Nesmysl.
Začal se ptát svých přátel, říkají, že můžeme dostat alkohol přes některé kanály, říkají, že se používá na výrobu vodky, můžete ji dokonce pít.
Objednal 5 litrů - nepřinesl (něco tam nefungovalo).
Otírala jsem vodku - a pak zůstávám po dlouhou dobu zbývající vodou, cítím se podvedená.
Jednou jsem dal auto na dvoře velkého mikrodistrictu starých výškových budov.
Dívám se poblíž auta jsou bubliny 100 ml. nápis tmavé barvy "Aseptolin 90%".
Zvednutý ze země - otáčení v ruce, čtení - je psáno - "pro vnější použití." Myšlenka "co když" se vplížila. Pak se okamžitě řídil nápad, protože - "dobře, to nemůže být alkohol" a to je vše.
Tady přijde kamarád mluvit - vidí mou bublinu a říká - to jsou naši opilci v lékárně, kteří nakupují a pijí.
Alkohol Je to opravdu odpověď na mé modlitby?
Přijedu pak do lékárny a řeknu: - Prosím, mám Aseptolin. Okamžitě klidná odpověď - kolik věcí? Ptám se: - A kolik to stojí? Říká: - 20 rublů jednu cenu. Koupil jsem pár - "na soud".
Otevřel jsem ho doma, odfrkl - alkohol, opravdový lékařský alkohol! Vůně nelze zmást. Snažil jsem se zapálit lžičku - všechny vlastnosti plamene jako alkohol. Jsem rád, že je to dítě.
Příští den přijdu do jiné lékárny, kde jsem nebyl, ptám se: Je tam lékařský alkohol? Odpověď: Ne, neobchodujeme s alkoholem. Ptám se: - Aseptolin je? Říká: - Ano, jak staré jste? Koupil jsem si ho (i tak to budu stále potřebovat). Pak mluvím s lékárníky, říkám: - Tak tohle je alkohol! Odpověď: - Ne, tohle je Aseptolin!
Myslím, že se to děje? není možné obchodovat s alkoholem, ale Aseptolin je k dispozici zdarma a stojí 20 p 100 ml? Opilci kupují a pijí a neumírají. Co je to vypadající sklo je získán?

Dostal se do internetu hledat Aseptolin - Hledal jsem nic takového v popisu drogy o alkoholu není napsán:

Registrační číslo: LSR-004061/07 ze dne 11/22/2007
Obchodní jméno. Aseptolin
INN nebo název seskupení. ne
Dávková forma. Řešení pro externí použití.
Složení: glycerin 70/90 ml; glycerin 0,01 ml; čištěná voda na 100 ml.
Popis: průhledná nebo lehce opaleskující kapalina od bezbarvé až světle žluté barvy, se slabým zápachem.
Farmakoterapeutická skupina. Antiseptické.
ATH kód. [D08AX].

O alkoholu - nic.
Článek přišel s tím, že aseptolin je alkohol a lékárny ho prodávají bezvýrazně obchází všechny spotřební daně.
Myslel jsem, že Amerika se otevřela.
Uvažoval jsem, že jedna lahvička s aseptolinem naředěná na 40 stupňů se získá přibližně - „chekushka“ vodky!
Tj., S dnešními novými cenami alkoholických výrobků, nejlevnější „chekushka“ stojí - 105! rublů. A pak - 20!
Půl litru je - 150r. A pak 40.
Hlava Rospotrebnadzor, Gennady Onishchenko, řekl, že láhev vodky nebo jiného silného alkoholu by měla stát nejméně 300 rub. A brzy to bude stát.

Zjistil jsem to:

1. Teď mohu kdykoliv v jakémkoliv množství koupit alkohol pro mé technické potřeby. (Nebudu pít, protože alkohol je lhostejný k tomu, co chci pro všechny)

2. Cena 100 ml. - 20 rublů - cent

3. Alkohol byl obchodován, obchodován a bude obchodován nelegálně i prostřednictvím lékáren.

4. Sestřih alkoholu a lékařské mafie.

6. Hutspa pokračuje! Sklo!

5. Snížení počtu goyimů pokračuje.

.
A točení v mé hlavě:
- Je tam alkohol?
- Ne, neobchodujeme s alkoholem!
- Aseptolin je?
- Ano, kolik potřebujete?
- Takže je to alkohol!
- Nooo - to je A C E P T O L I N! Aseptolin není alkohol.
.

Aseptolin

Dmitry Sidelnikov 8. června 2015

Popis a instrukce léku Aseptolin

Aseptolin - lék s vysokým antiseptickým a dezinfekčním účinkem. Pouze pro externí použití. Na lahvičce, složení není obvykle uvedeno, ale informovaní lidé tvrdí, že obsahuje 92% alkoholu.

Obsahuje také "tajemnou" látku glycerin, o které nejsou žádné informace, čištěná voda a extrakt z brusinek.

Aplikujte Aseptolin pouze externě.

Aseptolin se používá jako silný dezinfekční prostředek:

  • v traumatologii a chirurgii pro prevenci hnisavých komplikací a prevenci zánětlivých procesů;
  • v gynekologii pro léčbu perineum a vaginálních ran, s rozvojem poporodních infekcí;
  • v oblasti venereologie a dermatologie mykózy chodidel a kandidózy kůže, pyodermie.

Jsou také ošetřeny lékařskými přístroji, operačním stolem a rukama zdravotnického personálu.

Analogy

V blízkosti mechanismu účinku Aseptolina jsou analogy v různých dávkových formách:

  • Galmanin - prášek pro vnější použití;
  • Vinylinum - balzám;
  • dermatol a naftalátová masti;
  • Sophora japonská tinktura;
  • tambukan bahno;
  • Vitaon - olej pro vnější použití.

Přímé synonyma léku nejsou uvolňovány.

Aseptolina Recenze

Soudě podle recenzí Aseptolina, lidí, jako jsou antiseptika alkoholu pro jejich rychlý dopad, nízkou toxicitu, ochranu životního prostředí.

Mnoho lékařů píše, že Aseptolin je příliš tvrdý k léčbě chirurgických ran. Silně schne tkáně rány, kromě toho má bolestivý účinek. Může být použit, když není nic jiného.

Velké rozhořčení mezi lidmi je způsobeno tím, že Aseptolin obsahující alkohol v lékárnách je vydáván bez lékařského předpisu. I když je určen pro vnější použití, někteří lidé pijí tuto látku, pálí jícen, zabíjejí orgány a mozkové buňky. Lidé se stávají živými mrtvými a jejich tělo se neobejde bez nové dávky. Proto, na fórech Aseptolin je diskutován ne pro zamýšlený účel.

Můžu pít Aseptolin?

Pokyny pro Aseptolina říkají, že jsou určeny pro léčbu zánětů kůže a pro dezinfekci lékařských přístrojů. Ale ti, kteří berou aseptolin pro jiné účely, si tyto pokyny nečtou.

Pro interní použití může Aseptolin způsobit následující poškození těla:

  • otrava jídlem;
  • spálit sliznice;
  • problémy s potencí;
  • smrt mozkových buněk;
  • deformace psychiky a degradace jedince.

Proto je pití aseptolinu nebezpečné.

Aseptolina cena (100 ml) od 12 do 20 rublů.

Aseptolin

o alkoholu ve výrobě mýdla

Jak obnovit stíny

Budu vědět, ale nemám téměř žádný stín, používám je jen zřídka.

Co dělat Jak se léčit?

No, uši dítěte to bolí, že jsme byli jmenováni - odkapávat z rtěnky a zahřívat ucho. například zahřejte sůl na pánvi nebo ji zahřejte, vložte do sáčku, zabalte do ručníku tak, aby byla horká, ale ne hořet, obvykle upravte počet vrstev a ohřejte ucho. a chůze - zavřete uši tak, aby se nenafoukly. to je všechno léčba.

Tašky do nemocnice, stejně jako lékárnička a kosmetika

Chcete si vzít mléko a nůžky do porodnice? Smetana se obvykle nesmí rozmazávat... a proč v nemocničním odsávači? Je ve vašem seznamu potřeb nemocnice?

O lékárničce (jak je tomu u mé zkušenosti, může se hodit) - brilantní zelená v pupečníkové tužce je nepohodlná. Je to jako fixka, nemám ponětí, jak ji v ránu strkat))). Bavlněné tampony (po peroxidu je vhodné je jemně očistit krustou pupku). Neviděla tráva trávu?

Osobně ze mě rady - koupit alkohol utěrky. Když řezáte měsíčky, můžete zvládnout nůžky i prsty. Tak mi sestra poradila. Ak a já střih stále - odříznout nehty, otřel ubrouskem.

A tak dobrý seznam

No, jste velmi cool)))))))))) psali vám správně, hodně zbytečných))) i velmi moc))) Měl jsem jen pastu se štětcem, toaletním papírem a sprchovým gelem se mnou. Nebyl jsem tam, abych si umyl vlasy balzámy))) a ne rtěnkou. Pro dítě s ním byly jen mýdlo, prášek, plenky, plenky a oblečení. Zbytek, který byl potřebný - byl jsem přivezen ve stejný den, ale obecně nebylo zapotřebí nic kromě dobíjení těl a jídla.

Aseptolin - účinné antiseptikum pro injekce a rychlou dezinfekci povrchu kůže

Aseptolin (aseptolin) - antiseptikum, jehož působení je založeno na vlastnostech tříslovin obsahujících alkohol. Nástroj je vyroben z glycerinu, určený pouze pro externí použití při provádění lékařských manipulací. Použití uvnitř není k dispozici, obsahuje průmyslové látky obsahující alkohol. Vzhledem k adsorpční charakteristice kůže se nevztahují na děti. Dezinfekce oblasti kůže se provádí bezprostředně před injekcí, je zaručeno úplné odstranění z místa léčby bakterií, virů a jiných patogenů.

Antiseptika pro lékařské manipulace a každodenní život

Tradiční antiseptikum pro lékařské manipulace jsou alkoholické tinktury. Tyto prostředky však nejsou vždy k dispozici a mají také vyšší cenu. Vzhledem k poptávce po nových metodách dezinfekce byly navrženy nové typy antiseptik. Výroba dezinfekčního roztoku ze surovin obsahujících tanin je výhodná z hlediska nákladů a efektivity.

Pokud aplikujete Aseptolin na kůži, můžete okamžitě dosáhnout povrchové dezinfekce. To bude užitečné pro lidi pracující s dětmi v ústavech, chůvách a vychovatelkách. Doporučený prostředek má charakteristickou vůni alkoholu, nezanechává stopy na oděvu a na kůži. Taniny nepoškozují kůži, ale patří k průmyslovým kapalinám obsahujícím alkohol, jejichž léčba se nedoporučuje.

Po masové otravě Hawthorn, Aseptolinum v Ruské federaci byl zakázán od prodeje non-food alkohol. Iniciativa však nepokročila. Nástroj je k dispozici v lékárnách v balení po 250 ml. Používá se k dezinfekci kůže před injekcí a místní dezinfekci smočením tamponem nebo postřikem. Umožňuje rychle vyčistit znečištěné povrchy se zaručenou účinností.

Je třeba poznamenat, že součástí řešení Aseptolina je řešení s psychotropním účinkem. Jde o vliv glycerolu na psychické reakce při požití. Použití průmyslových alkoholů má vždy katastrofální následky. V tomto případě nemůžeme vyloučit, že aseptolin má škodlivý vliv na psychiku a způsobuje útoky neoprávněné a nekontrolované agrese. Z tohoto důvodu se nedoporučuje dětem kvůli absorpci části léčiva kůží do krve. Je zakázáno užívat Aseptolina uvnitř, což může vést k těžké otravě a krátkodobé ztrátě paměti.

Kde si mohu koupit Aseptolin

Aseptolin se prodává v lékárnách jako externí antiseptikum pro lékařské manipulace. Roztok je dostupný bez lékařského předpisu. V rámci svého poslání má optimální poměr ceny a kvality dezinfekce.

Jak se chovat?

Aseptolinum není užíváno ústy! To je nebezpečné, protože neobsahuje potraviny, ale průmyslové alkoholy. Současně, glycerol nepatří k narkotickým prekurzorům, ačkoli to může mít účinek na psychiku když použitý jako alkohol dosáhnout intoxikace. Návod k použití na přiloženém štítku a obalu, je-li k dispozici.

Při provádění injekcí proveďte následující:

  • použijte gázu nebo vatový tampon;
  • Naneste Aseptolin na vatový tampón;
  • Ošetřete kůži v místě vpichu injekce.

Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat!

Taniny a jiné látky, které jsou součástí. T

Glycerol jako hlavní složka kompozice obsahuje taniny. Jedná se o polyfenoly přírodního původu, které se často vyskytují v přírodě a nacházejí se v kůře stromů, dřeva, semen a slupky ovoce. V listech je obsaženo značné množství taninů (až 50% sušiny). Jsou bohaté na zelený a černý čaj.

Taniny dodávají koňakům v dubových sudech zvláštní vlastnosti. Mají dezinfekční a cytotoxické vlastnosti, které jsou škodlivé pro cizí látky. Teoreticky lze použít pro tinktury pro léčbu rakoviny. Taková léčiva na bázi polyfenolů se používají v medicíně.

Taniny vyrobené z ořechu obsahují velké množství jódu. Užívání takových léků je velmi užitečné pro prevenci různých nevyléčitelných onemocnění.

Navzdory technickému složení alkoholu se glycerin vyrábí z přírodních surovin a pokud jsou splněny určité požadavky na požitou dávku, nemůže způsobit negativní účinek. Aseptolin však není určen k použití jako nápoj obsahující alkohol. Výrobce nezveřejňuje ani zdroj surovin, ani způsob jeho výroby, složení technického alkoholu může být škodlivé pro lidské tělo.

Jedním z důvodů nebezpečí technických taninů je obsah sloučenin, které mohou destabilizovat psychiku. To je obzvláště nebezpečné pro osoby trpící záchvaty agresivity a nevhodného chování. Podobné symptomy při použití Aseptolina ústně se zvýší, zatímco ztráta paměti je často pozorována u lidí, kteří ji používají jako emocionální tonikum. Je třeba poznamenat, že specifický přírodní adstringentní pach spojený se základními vlastnostmi látky, který má na organismus komplexní účinek.

Princip působení taninů jako antiseptika je spojen se schopností vytvářet silné vazby s proteiny, biopolymery a polysacharidy. V důsledku toho jsou buněčné stěny infekčního agens poškozeny a rychle umírají.

Pro výrobu Aseptolina se používají hydrolyzovatelné taniny získané průmyslovými metodami na bázi kyseliny gallové. Taniny jsou v tomto případě tvořeny polyhydrickou alkoholovou glukózou a kyselinou gallovou. Nachází se ve velkém množství v dubové kůře a zeleném čaji.

Kyselina gallová je široce používána v technické oblasti. V tomto případě může být základem kompozice, která působí proti rozvoji infekcí, a to v důsledku jejího škodlivého účinku na cizí mikroorganismy. To se dobře projevuje ve venkovních testech, ale Aseptolin nebyl testován pro vnitřní použití, takže účinky mohou být různé a často nepředvídatelné. Když je tento nástroj vyroben z přírodních surovin. Toto je důležitá vlastnost, ale není tolerována požití bez dalšího výzkumu nebo potvrzením výrobce zdroje tanninu.

Kontraindikace

Aseptolinum se nedoporučuje pro malé děti. Taniny rychle pronikají do krevního oběhu a mohou vést k otravě. Ze stejného důvodu se doporučuje zdržet se užívání těhotných a kojících matek.

Aseptolin: daně

Jako alternativa pro lékařské manipulace mohou být použity následující náhrady: Aerodesin 2000, Clindhesin, Hospisept napkins, Hospidermin. Tato řešení jsou vyrobena z jiných surovin obsahujících alkohol.

Aseptolin - vynikající přírodní dezinfekční prostředek

Použití Aseptolina lze považovat za poněkud širší. Používá se jako antiseptikum pro matky malých dětí. To je alternativa k dražším produktům v prodeji. Cena a přírodní původ jsou vhodnější pro zájemce o produkt ruských kupujících. Aseptolin nezanechává stopy na nábytku, kovu a oděvu. Dělá vynikající práci s domácími úkoly pro dezinfekci, zatímco v lékárnách je možné jej zakoupit za nízkou cenu - za 18-20 rublů, na rozdíl od jiných podobných nabídek.

Aseptolin: recenze

Kochegarova Maria, Moskva, 25 let. Mohu vyjádřit svůj názor na použití Aseptolina jako účinného dezinfekčního prostředku. Potřebuji neustále zpracovávat místnost, protože v domě je malé dítě a kočka. Tento nástroj, navzdory nízké ceně, má vynikající práci.

Nebezova Tatyana Ivanovna, 63 let. Mohu říci rouhavou věc, ale používám Aseptolin k výrobě tinktur proti onkologii. Dávka se zvolí individuálně. Používá se v malých porcích. Mohu říci o dobrých výsledcích, zejména v poptávce mezi lidmi, kteří si nemohou dovolit drahé kurzy. V tomto případě samozřejmě nedoporučuji pro požití, ale pouze o mé zkušenosti.

Tělo Kateřiny, 18 let. Aseptolin používám v babičce na injekce a trpí vyrážkou a psoriázou. Nemám žádné problémy, žádné podráždění v místě vpichu injekce. Všechno je skvělé!

Aseptolin Akné Recenze

20.11.2014 2:02


velv

    Objednat isopropyl (isopropylalkohol). Je rozhodně lepší než ethyl. Obaly opravdu dost velké.

    20.11.2014 2:23


RADIST
    v aseptolině s výjimkou alkoholického lanolinového mýdla a jiných sraček
    stojí za to mluvit o škodě.
    hledejte gumu v kancelářském vybavení
    PLATENCLENE a pro cestu pouze isopropyl 99%
    Myslím, že v každém velkém městě je základna pro chemické výrobky, máme isopropyl pro rozlití, například asi 100 r litrů

    20.11.2014 06:39


Andreys
    Tyto pitné náhražky dělají někoho z něčeho, co je tam pro alkohol a jak moc Bůh ví. Jsou zde ale přítomny různé oleje, parfémy a další látky, proto vám nedoporučuji pít ani umýt zařízení. Isopropanol je naše všechno

    20.11.2014 07:32


zzk88
    Než ethyl isopropyl horší? Vyčistím všechno čisté ethyl. No a speciální tekutina pro čištění plastů se silným znečištěním špíny.

    20.11.2014 7:43

    není k dispozici k prodeji. Na počátku éry „bublin“, kdy byl v lékárně prodáván ethylalkohol, to bylo 97% - všechno si umývalo vlastní silou.

    20.11.2014 08:48

    20.11.2014 10:05

    Takhle.
    ** Isopropanol se používá v procesu instalace a údržby optických kabelů, protože je ideální pro odmašťování vlákna před štěpením. Zároveň, na rozdíl od ethylalkoholu, snadno a účinně odstraňuje všechny druhy nečistot a nezanechává žádné skvrny na povrchu vláken. **

    Z vlastní zkušenosti - v chemické laboratoři pro čištění optiky a prvků zařízení pro spektrální analýzu se používá ethanol pouze po destilaci.

    A tady je další:
    ** Isopropyl alkohol je lepší pro oleje. Princip funguje - podobně jako se rozpouští. Oleje jsou nepolární - mají dlouhé uhlovodíkové řetězce. Alkoholy jsou krátký řetězec plus polární hydroxylová skupina. Olej lépe rozpouští méně polární alkohol, tj. Isopropanol - má delší řetězec (3 atomy uhlíku) a hydroxylová skupina je sekundární.

    20.11.2014 10:45


PVE
    Isopropanol je jed. Nechci jim ublížit.

    20 listopadu 2014 1:43 pm

    Balicí litr.
    V Moskvě nebyl žádný problém.

    20.11.2014 1:53 hod

    Není o moc jedovatější než ethyl. Nikdo ho nepije. Ale ze zkušeností s čištěním nečistot na zařízení je to priorita.

    20.11.2014 14:00

    není horší než ethyl nebo aceton.

    Od chvíle, kdy je to s metanolem, je to šance na umytí pár kapesníků a zaslepení.

    20.11.2014 14:12

    20.11.2014 14:16

    20.11.2014 14:22

    20.11.2014 14:33


zzk88
    Ne, jídlo, rektifikace. Destilační kolony na internetu prodávají.

    20.11.2014 14:38

    v krokovém přístupu - č. Ne, samozřejmě, když jsem potřeboval "výlet" jsem našel. Je pravda, že 6 litrů stojí tisíc. Ale neochota lidí k napětí. A isopropyl - jen stojí v rádiových částech.

    20.11.2014 15:12


velv
    zzk88
    Zde je to ** Ne, jídlo, rektifikované ** není zcela v kombinaci s tímto ** a velmi čisté **. Čistý - pouze destilát.

    Ps. Lékařský alkohol není a priori.

    20.11.2014 15:47


Blind Drink
    Mimochodem, o "lékařské řešení antiseptické, 96%, 100 ml" - na rozdíl od všeobecného přesvědčení, to není čistý alkohol, ale řešení. Nevím co. ale stezka po sušení na papíře má barvu od tvrdé purpurové po modrofialovou. av zakoupených 10 letech a dva roky.
    ale voní jako alkohol
    zy a ferreynovsky, z kanystru 5l zcela vysychá a na papíře a na skle.

    20.11.2014 4:24

    Skutečnost, že spolupracuje s plasty a barvami, a isopropyl - ne.

    20.11.2014 17:10


RADIST
    to je to, co přesně zničí vinyl, takže je z ethyl
    Trochu
    nebude to hned

    20.11.2014 19:53

    20 listopadu 2014 20:05


RADIST
    zzk88
    postupem času se naučíte všechno, nebo spíše budete slyšet.

    20 listopadu 2014 20:53


zzk88
    Sotva s časem. Jemně navlhčeným tamponem otírám pouze jednou - po zakoupení a umytí čerstvých talířů odstraním možné stopy mycí vody.

    20.11.2014 20:59


zzk88
    "Isopropylalkohol - složení a použití."
    Vlastnosti isopropylalkoholu. Isopropylalkohol je rozpustný ve vodě, alkoholu, etheru a chloroformu. Je schopna rozpustit ethylcelulózu, polyvinylbutyral, mnoho olejů, alkaloidů, kaučuků a přírodních pryskyřic. Tento alkohol se také používá k přidání lesku na použité nebo opotřebované vinylové desky. Isopropylalkohol nelze použít k čištění vinylu, protože alkalická reakce může odstranit změkčovadlo a vinyl bude ztvrdnout.
    http://www.nazdor.ru "

    20. listopadu 2014 21:11

    20.11.2014 21:43

    20.11.2014 21:48


sashik
    nápis na štítku v předních dveřích "Do prdele!" (nachází se těsně nad svazek čerstvých hovno)
    .
    Pokud můžete číst - to není důvod věřit nápisy na desky v předních dveřích!
    .
    Chcete, abych napsal něco jako ne-jméno a publikoval na internetu (s pozitivní barvou)?
    Py.Sy.:
    A autor odkazu má 41 let.
    .
    na druhé:
    Článek zveřejněn 28. července 2010
    Autor článků nebo překladatel - Dmitry Shumakov
    Buďte první kdo napíše komentář!
    po dobu 4 let to vypadá, že jste jediný, kdo se obtěžoval dát tento opus jako argument

    20.11.2014 21:58


zzk88
    Jste 45 a vy jste nepochopili, k čemu to bylo napsáno.
    Isopropyl chrání nebo jak?

    20.11.2014 22:00


sashik
    Isopropyl při ředění obyčejným alkoholem - dokonale čistí desku před trvalými nečistotami.
    5 litrů pití alkoholu v Petrohradu stojí 500 rublů (a na jaře - 450 nákladů).
    "Chodící vzdálenost" pro nákup tohoto - je nesmysl.
    Přivést něčí šílené spekulace (i bez podpisu) jako argument je nesmysl.
    Žijte šťastně
    a co je nejdůležitější - vždy věřte tomu, co napsal někdo neznámý, ale na internetu,
    je to vždycky správné!
    A dohadovat se zde je k ničemu,
    Hodně štěstí

    Aseptolin - recenze

    Levné antiseptikum

    Dozvěděl jsem se o existenci takové láhve z recenzí na internetu. Šel jsem do lékárny, ale musel jsem pobíhat - koupil jsem to jen ve čtvrté lékárně. Bublina ve 100 ml stojí pouze 32 rublů. Složení je zajímavé - alkohol, glycerin, voda a extrakt z brusinek. Vhodné pro kůže a povrchy.

    Četl jsem na internetu, že mohou být kauterizovány spálit červené pupínky. Tak jsem se snažil udělat večer. Ráno už nebyl viditelný. Pouze toto řešení nemůže zcela otřít celý obličej - kvůli alkoholu může jít peeling. Používám jako obvykle alkohol - otírám rány a místa pro pichnutí. Hlavní věc není přehánět, aby nedošlo k přesušení kůže.

    I kapat a třít je v mých rukou, když dělám manikúru sám doma. To zabije infekci a utáhne rány z řezů a otřepů. Dobrý lék a měkčí účinek než čistý ethylalkohol.

    "Aseptolin": složení, instrukce, analogy a recenze

    "Aseptolin" - farmakologický lék, který má dezinfekční a antiseptické účinky. Nástroj je k dispozici ve formě řešení aplikovaného externě.

    Glycerin - účinná látka léčiva "Aseptolin". Složení produktu představují následující pomocné látky: čištěná voda, ethylalkohol, extrakt z brusinek, glycerol.

    Farmakologické vlastnosti

    "Aspetolin" má dezinfekční, anti-edémový a protizánětlivý účinek. Nástroj účinně ničí grampozitivní a gramnegativní bakterie, chrání pokožku před negativními vlivy faktorů prostředí a zvyšuje ochrannou funkci kůže. Oxidační procesy probíhající uvnitř mikroorganismů jsou blokovány, což má za následek smrt bakterií způsobených použitím Aseptolinu. Složení roztoku poskytuje účinný lokální dráždivý účinek. Při pravidelném užívání lék zabraňuje rozvoji zánětlivých procesů a snižuje pravděpodobnost infekce těla, podráždění kůže.

    Indikace

    Roztok se používá pro streptodermu a zánět kůže. Recenze odrážejí její účinnost při ošetřování rukou, operačním stole a lékařských přístrojích. Dezinfekční prostředky, z nichž jeden je Aseptolin, se používají k léčbě zdravotnických zařízení. Místa injekce, dutiny a zařízení jsou také ošetřeny roztokem.

    V chirurgii a traumatologii jsou ruce a operační pole dezinfikovány. Při jeho použití se provádí prevence hnisavých komplikací.

    V gynekologii a porodnictví jsou rány hlízy a pochvy léčeny léky. Léčivo se nachází v léčbě poporodních infekcí a hnisavých procesů.

    "Aseptolin" se používá ve venereologii (pyodermie, dermatomykóza, kožní kandidóza, mykóza nohou) a spalovací (ošetření kůže před transplantačními operacemi, příprava na dermatoplastiku, což je důsledek popálenin).

    Kontraindikace

    Nástroj má následující kontraindikace:

    • přecitlivělost na léčivou složku;
    • tendence k alergickým reakcím;
    • citlivost kůže;
    • otevřené rány;
    • podráždění, kožní vyrážka;
    • neoplazmy na kůži;
    • omrzliny;
    • popáleniny.

    Aplikace

    Během léčby jsou určité oblasti kůže mazány Aseptolinem. Použití léku se provádí externě, použitím navlhčené gázy hadříkem, tamponem nebo sterilním obvazem.

    Velké množství roztoku se používá k dezinfekci nástrojů, nástrojů a místa operace. Při použití léku se vyhněte jeho pronikání do otevřených ran, hlubokému poškození kůže, očí, sliznic. Roztok se nedoporučuje dětem. Pro dosažení maximálního efektu je třeba použít dvakrát. Předpokládá se, že pouze s tímto způsobem využití oblasti léků určené pro lékařské manipulace je připravena realizace nezbytných úkolů.

    Některé dezinfekční prostředky mohou proniknout do těla kůží a sliznicemi, včetně "Aseptolin". Instrukce odráží schopnost částečného vstřebání antiseptika do krevního oběhu, proto by při nošení dítěte a kojení měla být používána s maximální opatrností.

    Lék je určen výhradně pro vnější použití. V situacích, kdy se dezinfekční prostředky (v tomto případě roztok) dostanou do očí, na poškozené kůži nebo na sliznicích, se povrch okamžitě omyje vodou. "Aseptolin" je zakázáno brát dovnitř, protože i malé dávky léku mohou vést k toxickému poškození jater, poškození endokrinních žláz, encefalopatii, která se vyvíjí rychle, poškození očí, akutní selhání ledvin.

    Vedlejší účinky, předávkování

    Pokud jsou kontraindikace ignorovány, mohou se objevit některé nežádoucí účinky. Možné nežádoucí účinky při použití roztoku zahrnují necitlivost, bolest, zarudnutí kůže, popáleniny, alergické reakce (vyrážka, pálení, svědění). Vývoj vedlejších účinků je pozorován v oblastech, kde byl použit lék "Aseptolin". Složení léku ve vzácných případech vyvolává depresivní a toxické účinky na centrální nervový systém. Deprese CNS je způsobena schopností léčiva částečně pronikat tělem kůží. V případě negativních kožních reakcí je „aseptolin“ nahrazen léčivým alkoholem.

    Při předávkování nebyly zjištěny jasné známky takového stavu. Nicméně v případech, kdy je lék používán pro jiné účely, je používán s porušením pokynů, může se zvýšit koncentrace nejjednoduššího trojitého alkoholu v krvi, což vyžaduje odpovídající terapii.

    Analogové, recenze a náklady "Aseptolina"

    Pro ošetření různých povrchů lze zakoupit "Aseptolin". Cena tohoto léku v Rusku je asi 15 rublů. Náklady na lék závisí na regionu, ve kterém se provádí.

    Analogy léčiva zahrnují Elakosept, Formidron, Tambuil, Pantotsid, Octenisept, Katapol, Dioxizol, Galmanin, Vytaon, Baktoderm, Anmarin.

    Nástroj je téměř vždy dobře snášen lidmi, alergické reakce se vyskytují vzácně. S ohledem na recenze léku "Aseptolin", kompozice zajišťuje výskyt pozitivních výsledků. Účinnost léku potvrzují jak zdravotníci, tak obyčejní lidé. Zdravotníci používají řešení především pro manipulaci s nástroji a rukama před prováděním operací.

    "Aseptolin" je dobré antiseptikum, které, když je přecitlivělé a není používáno pro zamýšlený účel, může vést k rozvoji vedlejších účinků. S tímto úkolem tento lék dobře zvládá, účinně ničí přítomné bakterie na rukou a na různých površích.

    Aseptolin pro akné

    Můžete pít Aseptolin a jaké budou důsledky

    Pomocné složky: glycerin, sterilní voda a brusinkový koncentrát. Kromě životních podmínek se používá v lékařské praxi pro ošetření rukou chirurga nebo mytí lékařských přístrojů. Je dokonce předepsán pro léčbu dermatitidy a mykóz, protože dobře dezinfikuje pokožku, na které se patogenní mikroflóra reprodukuje.

    Aseptolin aktivně bojuje proti gram-negativním a grampozitivním mikroorganismům. Často, doma, řešení se používá k léčbě zanícené akné, k zastavení vývoje patogenní mikroflóry, a tím k usnadnění zánětlivého procesu, odstranění akné.

    Podrobné pokyny zde.

    Zdá se, že je to dobrý lék, který pomůže vyléčit řezy, a to samo o sobě nenese nic špatného. Nicméně, aseptolin je poškozen - užívají ho orálně jednotlivci závislí na alkoholismu a mnoho lidí vaří otázku - je možné pít toto řešení, pokud je aktivně používáno alkoholiky, ale instrukce říká, že je zakázáno užívat lék ústně?

    Umělé složení: je glycerin vlastně alkoholem?

    Na první pohled, studovat pokyny pro lék, může se zdát, že není žádný úlovek v něm. Pokud jste si to pozorně přečetli, můžete si všimnout jednoho zvláštního bodu: za prvé, ve složených složkách je uveden určitý produkt nazvaný „glycerin“, a dále je uvedeno, že aseptolin je roztok alkoholu o síle 70% nebo 90%, který obsahuje všechny ostatní součástí. Co je glycerol? Jeho druhý název je propan-1,2,3-triol. Je to jeden z nejjednodušších alkoholů skládajících se ze tří atomů. Ve formě kapaliny se přidává do alkoholu za vzniku roztoku, jako je aseptolin.

    Podle zákona by alkoholické tinktury v takové vysoké koncentraci neměly být prodávány v lékárně tak, aby je pacienti s alkoholismem nebrali dovnitř, ale protože oficiální pokyny ve složení nezmiňují slova „alkohol“ nebo „ethanol“, pak je aseptolinová tinktura povolena pro volný prodej. Zde je takový mazaný podvod k zákonu.

    Proč neužít aseptolin?

    Za prvé, jak je uvedeno v návodu, lék je toxický, když se užívá orálně a může způsobit takové negativní jevy:

    • Spálte žaludek, jícen, sliznice
    • Poškození mozkových buněk
    • Onemocnění jater
    • Žaludeční vřed
    • Slugg erekce
    • Psychologická závislost
    • Narušení psychiky.

    Zvláště nebezpečný je 90% roztok, spíše než 70%, protože koncentrace alkoholu je vyšší.

    To se pravděpodobně stane, pokud pijete čistý lék. Pokud pijete léky ve zředěné formě jako vodka, následky nemusí být tak žalostné jako v čisté formě. Negativní účinky budou v každém případě, bez ohledu na to, jak silně se léčivo zředí, protože alkohol není jen potravina, ale také technický, který není určen k perorálnímu použití, používá se pouze pro výrobní účely. Pokud výrobce léků uvede, že budou takové vedlejší účinky, pak je to pravda a návod k použití by neměl být zanedbáván. Skutečnost, že pacienti s alkoholismem pravidelně užívají toto antiseptikum jako vodku pro intoxikaci, a poté přežijí, neznamená vůbec, že ​​tinktura jim nezpůsobuje žádnou škodu a může být užívána ústně.

    Aseptolin a kalafuna - aplikace v radiotechnice

    Málokdo ví, že glycerolový alkoholový roztok může být úspěšně použit v elektronice pro opravy a pájení různých rádiových technik (vodiče ze sluchátek, konektory v kabelech). Za účelem pájení rozbitých předmětů s vysokou kvalitou potřebujete dobrý tok. Je jich několik druhů, jedná se o směs organických a anorganických látek, které zlepšují tekutost pájky, takže můžete dobře pájet předmět. Hlavní složkou nízkoteplotního toku je běžná pryskyřice (pryskyřice). Velmi mnoho kalafuny se smísí s aseptolinem, aby se zlepšila kvalita nízkoteplotního toku pro pájení.

    Závěr - i když aseptolin je nepostradatelným nástrojem v každodenním životě, ale měl by být prodáván na lékařský předpis, jako je manganistan draselný, aby byl každý rok otravován méně alkoholiky.

    Aseptolin

    Aseptolin je léčivo ve formě roztoku pro vnější použití s ​​vysokým antiseptickým a desinfekčním účinkem.

    Složení Aseptolina a uvolňovací forma

    Složení Aseptolina zahrnuje glycerol, extrakt z brusinek, ethylalkohol, glycerin a čištěnou vodu.

    Léčivo se vyrábí ve formě roztoku pro vnější použití, který se umisťuje do lahviček se skleněným světlem o objemu 25 - 250 ml. Roztok 70-90% má tmavě červenou barvu a specifický zápach. Každá láhev je umístěna v samostatné kartonové krabici.

    Farmakologické vlastnosti aseptoliny

    Aseptolin má dezinfekční, protizánětlivé a proti edémové účinky.

    Aseptolin je široce používán jako antiseptikum, které je účinné pro destrukci gram-pozitivních a gram-negativních forem bakterií.

    Díky vysoké koncentraci glycerinu ve složení Aseptolina se zvyšuje ochranná funkce kůže.

    Aseptolin poskytuje ochranu kůže před škodlivými účinky na životní prostředí. Pravidelné používání roztoku zabraňuje zánětlivým procesům a infekcím.

    Dobré recenze Aseptolin má jako místní dráždidlo.

    Indikace pro použití Aseptolina

    Léčivo Aseptolin je určeno pro použití v streptodermě a zánětlivých procesech na kůži.

    Aseptolin obdržel pozitivní zpětnou vazbu jako účinný lék pro léčbu rukou, lékařských přístrojů a operačního stolu.

    Aseptolin je také často používán k dezinfekci lékařských prostor a zařízení, dutin a míst injekce.

    Návod k použití Aseptolina

    Podle pokynů by měl být přípravek Aseptolin používán pouze externě a namazat určité oblasti kůže. Roztok se nanese na bandáž, tampon nebo gázu a pak se upraví na různé povrchy.

    Kůže před injekcí je dvakrát ošetřena sterilním tamponem.

    Provozní prostor, přístroje a zařízení musí být setřeny velkým množstvím dezinfekčního roztoku.

    V souladu s pokyny se Aseptolin nesmí aplikovat na sliznice, otevřené rány a hluboké poškození kůže. Lék se nedoporučuje dětem.

    Kontraindikace a vedlejší účinky přípravku Aseptolina

    Kontraindikace pro použití Aseptolina jsou individuální intolerance a přítomnost alergických reakcí na složky léčiva.

    Léčivo Aseptolin je kontraindikováno u otevřených ran, popálenin a omrzlin, stejně jako v přítomnosti kožních vyrážek, nádorů různých etiologií a podráždění. Nepoužívejte tento antiseptický roztok pro citlivou pokožku.

    Aseptolin může vyvolat alergické reakce (svědění, pálení, vyrážku), popáleniny a znecitlivění. Ve vzácných případech může mít léčivo obecný toxický a inhibiční účinek na centrální nervový systém.

    "Aseptolin": složení, návod, analogie a recenze:

    "Aseptolin" - farmakologický lék, který má dezinfekční a antiseptické účinky. Nástroj je k dispozici ve formě řešení aplikovaného externě.

    Glycerin - účinná látka léčiva "Aseptolin". Složení produktu představují následující pomocné látky: čištěná voda, ethylalkohol, extrakt z brusinek, glycerol.

    Farmakologické vlastnosti

    "Aspetolin" má dezinfekční, anti-edémový a protizánětlivý účinek. Nástroj účinně ničí grampozitivní a gramnegativní bakterie, chrání pokožku před negativními vlivy faktorů prostředí a zvyšuje ochrannou funkci kůže. Oxidační procesy probíhající uvnitř mikroorganismů jsou blokovány, což má za následek smrt bakterií způsobených použitím Aseptolinu. Složení roztoku poskytuje účinný lokální dráždivý účinek. Při pravidelném užívání lék zabraňuje rozvoji zánětlivých procesů a snižuje pravděpodobnost infekce těla, podráždění kůže.

    Indikace

    Roztok se používá pro streptodermu a zánět kůže. Recenze odrážejí její účinnost při ošetřování rukou, operačním stole a lékařských přístrojích. Dezinfekční prostředky, z nichž jeden je Aseptolin, se používají k léčbě zdravotnických zařízení. Místa injekce, dutiny a zařízení jsou také ošetřeny roztokem.

    V chirurgii a traumatologii jsou ruce a operační pole dezinfikovány. Při jeho použití se provádí prevence hnisavých komplikací.

    V gynekologii a porodnictví jsou rány hlízy a pochvy léčeny léky. Léčivo se nachází v léčbě poporodních infekcí a hnisavých procesů.

    "Aseptolin" se používá ve venereologii (pyodermie, dermatomykóza, kožní kandidóza, mykóza nohou) a spalovací (ošetření kůže před transplantačními operacemi, příprava na dermatoplastiku, což je důsledek popálenin).

    Kontraindikace

    Nástroj má následující kontraindikace:

    • přecitlivělost na léčivou složku;
    • tendence k alergickým reakcím;
    • citlivost kůže;
    • otevřené rány;
    • podráždění, kožní vyrážka;
    • neoplazmy na kůži;
    • omrzliny;
    • popáleniny.

    Aplikace

    Během léčby jsou určité oblasti kůže mazány Aseptolinem. Použití léku se provádí externě, použitím navlhčené gázy hadříkem, tamponem nebo sterilním obvazem.

    Velké množství roztoku se používá k dezinfekci nástrojů, nástrojů a místa operace. Při použití léku se vyhněte jeho pronikání do otevřených ran, hlubokému poškození kůže, očí, sliznic. Roztok se nedoporučuje dětem. Pro dosažení maximálního efektu je třeba použít dvakrát. Předpokládá se, že pouze s tímto způsobem využití oblasti léků určené pro lékařské manipulace je připravena realizace nezbytných úkolů.

    Některé dezinfekční prostředky mohou proniknout do těla kůží a sliznicemi, včetně "Aseptolin". Instrukce odráží schopnost částečného vstřebání antiseptika do krevního oběhu, proto by při nošení dítěte a kojení měla být používána s maximální opatrností.

    Lék je určen výhradně pro vnější použití. V situacích, kdy se dezinfekční prostředky (v tomto případě roztok) dostanou do očí, na poškozené kůži nebo na sliznicích, se povrch okamžitě omyje vodou. "Aseptolin" je zakázáno brát dovnitř, protože i malé dávky léku mohou vést k toxickému poškození jater, poškození endokrinních žláz, encefalopatii, která se vyvíjí rychle, poškození očí, akutní selhání ledvin.

    Vedlejší účinky, předávkování

    Pokud jsou kontraindikace ignorovány, mohou se objevit některé nežádoucí účinky. Možné nežádoucí účinky při použití roztoku zahrnují necitlivost, bolest, zarudnutí kůže, popáleniny, alergické reakce (vyrážka, pálení, svědění). Vývoj vedlejších účinků je pozorován v oblastech, kde byl použit lék "Aseptolin". Složení léku ve vzácných případech vyvolává depresivní a toxické účinky na centrální nervový systém. Deprese CNS je způsobena schopností léčiva částečně pronikat tělem kůží. V případě negativních kožních reakcí je „aseptolin“ nahrazen léčivým alkoholem.

    Při předávkování nebyly zjištěny jasné známky takového stavu. Nicméně v případech, kdy je lék používán pro jiné účely, je používán s porušením pokynů, může se zvýšit koncentrace nejjednoduššího trojitého alkoholu v krvi, což vyžaduje odpovídající terapii.

    Analogové, recenze a náklady "Aseptolina"

    Pro ošetření různých povrchů lze zakoupit "Aseptolin". Cena tohoto léku v Rusku je asi 15 rublů. Náklady na lék závisí na regionu, ve kterém se provádí.

    Analogy léčiva zahrnují Elakosept, Formidron, Tambuil, Pantotsid, Octenisept, Katapol, Dioxizol, Galmanin, Vytaon, Baktoderm, Anmarin.

    Nástroj je téměř vždy dobře snášen lidmi, alergické reakce se vyskytují vzácně. S ohledem na recenze léku "Aseptolin", kompozice zajišťuje výskyt pozitivních výsledků. Účinnost léku potvrzují jak zdravotníci, tak obyčejní lidé. Zdravotníci používají řešení především pro manipulaci s nástroji a rukama před prováděním operací.

    "Aseptolin" je dobré antiseptikum, které, když je přecitlivělé a není používáno pro zamýšlený účel, může vést k rozvoji vedlejších účinků. S tímto úkolem tento lék dobře zvládá, účinně ničí přítomné bakterie na rukou a na různých površích.

    Aseptolin

    Popis k 06.10.2014

    • Latinský název: Aseptolin
    • Kód ATX: D08AX
    • Účinná látka: Glyceritan (Glyceritan)
    • Výrobce: Pharmaceutical Plant (Rusko) t

    Složení Aseptolina (hlavní složky) t

    Roztok obsahuje glycerol, extrakt z brusinek, čištěnou vodu a glycerol. Složení Aseptolin 90% obsahuje 90 ml glycerolu.

    Formulář vydání

    Roztok tmavě červené barvy se vyrábí ve speciálních lahvích ze skla odolného proti světlu a v nádobách z polyethylenu. Objem lahví od 25 do 250 ml. Řešení pro ošetřování zdravotnického zařízení a dezinfekce prostor je baleno v nádobách po 5 a 10 litrech.

    Farmakologický účinek

    Co je Aseptolin a jak to funguje? Roztok má antiseptický účinek a působí proti grampozitivní flóře, většině gram-negativních bakterií. Antimikrobiální aktivita závisí na koncentraci glycerolu v roztoku (obsah alkoholu 70% a 90%).

    Farmakodynamika a farmakokinetika

    Když se aplikuje topicky, lék se prakticky neabsorbuje stěnami sliznic, kůže.

    Co Aseptolin, indikace pro použití

    V gynekologické praxi a porodnictví se lék používá k léčbě:

    • rány vagíny a perinea;
    • hnisavé procesy po porodu;
    • rozvoj poporodních infekcí.

    V traumatologii a chirurgii:

    • prevence zánětlivých procesů;
    • prevence hnisavých komplikací;
    • zpracování chirurgického oboru;
    • lékařský personál ruce.

    Proč Aseptolin může být používán ve spalovně: t

    • příprava na dermatoplastiku s popáleninovými lézemi;
    • ošetření kůže před přesazením.

    V oblasti venereologie a dermatologické praxe se řešení používá pro:

    • mykózní nohy;
    • kandidóza kůže;
    • kožní onemocnění;
    • pyodermie.

    Kontraindikace

    Lék se nepoužívá, pokud se zjistí individuální přecitlivělost na složky.

    Vedlejší účinky

    Bolest, zarudnutí, alergické reakce. Vzácně pozorovaná deprese nervového systému v důsledku obecného toxického, resorpčního účinku roztoku. Použití léku Aseptolin dovnitř je nepřijatelné. Aktivní komponenty jsou nebezpečné a při požití mohou způsobit:

    Vezměte Aseptolin dovnitř je škodlivý, protože psychická závislost.

    Pokyny pro aseptolin (metoda a dávkování) t

    Zpracování vstřikovacího pole se provádí dvojitým stíráním s gázovou podložkou navlhčenou v roztoku.

    Předávkování

    Případy nejsou popsány v příslušné literatuře.

    Interakce

    Důležité klinické interakce nejsou popsány.

    Podmínky prodeje

    Podmínky skladování

    Chraňte před agresivním slunečním zářením. Preferovaná teplota pro řešení - do 25 stupňů.

    Doba použitelnosti

    Zvláštní pokyny

    Můžu pít Aseptolin? Lék není určen pro vnitřní použití a může způsobit popáleniny jícnu, otravu a život ohrožující stavy.

    Analogy

    Podobně jako farmakologický účinek je lék Miramistin.

    Pro děti

    Použití v pediatrické praxi je nebezpečné z důvodu rizika deprese nervového systému, a to i při odpovídajícím externím použití.

    Recenze

    Lékaři aktivně využívají řešení v každodenní praxi při manipulaci s nástroji a rukama před operací.

    Aseptolina cena, kde koupit

    Nízké náklady na lék přitahuje kupující, kteří trpí alkoholismem. Cena Aseptolina v Rusku je jen 15 rublů. Cena léku závisí na regionu prodeje.

    POZOR! Informace o drogách na místě jsou referencí a sumarizací, které jsou shromážděny z veřejně dostupných zdrojů a nemohou sloužit jako podklad pro rozhodování o užívání drog v průběhu léčby. Před použitím přípravku Aseptolin se poraďte se svým lékařem.

Více Článků O Druhy Akné