Když jsem poprvé koupil emulzi v lékárně, stálo asi 1000 rublů. Pak si objednala lékárnu mnohem levněji.

Moje pleť je stále problematická, suchá sama o sobě, ale v T-zóně je často mastný lesk, zvláště ke konci dne. Před emulzí byly vyrážky běžné. A společně s Dukreevskoy umyalkoy začal ráno a večer používat emulzi. Je ideální pro všechny tonalki, které jsem měl. Výsledek jsem si všiml o týden později. Zpočátku jsem si myslel, že self-hypnóza, ale pak moje matka si všimla, že pleť byla vyrovnána, stopy vyrážky se zdálo být méně patrné. Samozřejmě byla zakoupena plná verze nástroje. Opakuji, že tato kosmetika se prodává buď v lékárnách (a dokonce i tehdy, když vůbec není), nebo si ji můžete objednat online. Používám osvědčené místo farmakovmetiky, jak je uvedeno výše.

Emulze v lékárnách stojí kolem 1000 rublů a více, ale na internetových stránkách si ji objednám již potřetí kolem 700 rublů. Dlouhá doba, asi 6-8 měsíců. Taková ekonomická spotřeba je dána tím, že je velmi dobře distribuovaná a není třeba ji používat.

První pozitivní výhodou, která je patrná z první aplikace - emulze vyhlazuje pokožku velmi dobře, stává se velmi hladkou, jemnou. Zároveň nedochází k žádnému lesku nebo filmu - emulze je zcela absorbována během několika sekund. Po několika měsících užívání se vyrážka zjevně vytratila. Poprvé jsem si všiml, že mezi obrovským množstvím testovaných produktů jsem si všiml, že se černé tečky začaly zmenšovat, póry se zužovaly. Nepoužívala však tonikum ani křoviny, protože je kůže ještě více schne.

Emulze však nevysušuje pokožku, naopak ji hydratuje při matování. Velmi zajímavá akce.

Jak se na kůži díval před trvalým použitím emulze, je vidět v tomto odvolání. Tady jsem spolu s pračkou začal používat. Abych tak řekl, konsolidoval výsledek, který se objevil. Bylo to pravda, pak se mi zdálo, že zčervenání prošlo, ale bylo opravdu patrné, že barva pleti se vyrovnala přesně po emulzi. Jak vypadá teď kůže, můžete vidět v této recenzi. Ačkoliv se zde aplikuje krém CC, je to nejjednodušší a tón jen ztěžuje. Takové zčervenání jsem nepozoroval jako na prvním odkazu po mnoho měsíců. Mimochodem, našel jsem fotku blíže:

Myslím si však, že je patrné, že kůže začala vypadat lépe a černé tečky na nose jsou méně výrazné.

V určitém časovém období se stává, že tam jsou vyrážky, ale jsou mnohem menší a projdou mnohem rychleji. Po většinu času je obličej opět čistý.

Nyní aplikuji emulzi jen na noc, nějakým způsobem se stala škoda použít ji pod tonerem, nechat ji pracovat v čisté formě)). Všiml jsem si, že si na kůži nevšimnou, protože tam byly přestávky v používání déle než 1,5 měsíce, když jsem čekal na slevy na místě. Do původního stavu se ani nevrátil. Takže se mi líbí emulze, budu ji dále používat. Rozhodně doporučuji vyzkoušet!

Recenzováno uživatelem "MimSik" na Avene CLEANANCE EXPERT SOIN 40ML Face Cream

Název: MimSik. Typ přezkumu: neutrální
Hodnocení: 0 z 5 hvězdiček. 02-09-2018 19:59:00

Během posledních pár ne, jsem se setkal s La Roche-Posay, Bioderma a Avene péče kosmetiky. V sortimentu La Roche jsem pro sebe nenašel dokonalý hydratační krém, ani jsem se nesnažil hledat Biodermu, protože jsem se rychle rozčaroval z mytí a rozhodl se vyzkoušet kosmetiku Aven.

Recenze na Avene Clean Expert nepochybně odvedli svou práci a koupil jsem ji.

Emulze byla prodávána v lepenkové krabici, na které byla kompozice napsána:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOHEXADECANE. PROPYLEN GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE. CETEARYL ALCOHOL. BUTYLEN GLYCOL. DIMETHICONE. POLYMETYL METACRYLATE. GLYCERIN. 1,2-hexanu. ALGIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. CARBOMER. CETEARYL GLUCOSIDE. FOSFÁT DIPOTASSIUM. DISODIUM EDTA. Fosforečnan sodný. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. Papain. POLYAKRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBÁT 20. POTASSIUM SORBATE. SODIUM CETEARYL SULFATE. HYDROXID SODNÝ. SORBITAN ISOSTEARATE. VODA (AQUA).

Obal smetany je vyroben z matného plastu a neklouzne do mokrých rukou. Informace o trubce jsou napsány v angličtině.

Objem je malý, ale standard pro farmaceutickou kosmetiku, pouze 40 ml za 1100 rublů.

Vůně, jako celá řada Avene, "lékárna". Nemohu vysvětlit jinak

Textura emulze je lehká, snadno rozložená po kůži, rychle absorbuje, nezanechává stopy.

Co jsem očekával od Avene Clean Expert?

Mám mastnou pleť, takže je pro mě dostačující minimum vlhkosti, ale i zde mě Avene Expert pustil. Po aplikaci se cítí mírná suchost, nedochází k pocitu pohodlí.

2) snížení počtu zánětů;

Mám malé pupínky na obličeji v malém množství, nejčastěji před dny X. Takže z emulze jsem čekal na rychlý boj s nedokonalostmi. Bohužel, jak akné trvalo týden, tak projdou týden. Více nebo méně vyrážky je pryč.

3) Emulze Avene Expert - make-up základna;

Zřídka používám tonální rámec, v podstatě i tón pleti s práškem. Barevná kosmetika na emulzi Aven leží nerovnoměrně. Po použití krému, kůže je trochu těsný, tam jsou odlupování, takže prášek a dokonce i Hakuhodo kartáč pouze zvýraznit nedostatky.

Aven Expert hrozně ucpává póry. Za měsíc se moje kůže stala hrbolatou.

Fotografie "před" a "po".

Každý den se uzavřené komedie stávaly stále více a více.

Makro kůže vypadá docela strašidelně.

To bylo vše, co jsem chtěl od krému Aven. Přestože výrobce sliboval mnohem více:

Účinné proti černým skvrnám, lesku a zánětu. Vyhlazuje povrch kůže. Zničí bakterie P.acnes zevnitř. Vlhčí a rohože.

Hodiny z matné kůže 5. Mastný lesk po uplynutí této doby vyniká v obvyklém množství. Povrch kůže je nerovnoměrný, odlupuje se. Hydratační nestačí. Černé tečky, i když jsou "čisté obličeje", se objeví v normálním režimu.

Stále mám ml. 10. Už nebudu používat krém Avene Clean Expert.

Možná vás bude zajímat moje recenze: Jak se zbavit akné?

SampleSociety

Akné Akné Prone Skin Cleanser Cleanance Expert

INFORMACE O VÝROBKU

Odborné slovo v dermo-kosmetice je produkt s vysokou účinností a snášenlivostí. Cleanance Expert působí proti černým skvrnám, lesku a zánětům. Vyhlazuje povrch kůže. Obsahuje 3 inovativní patentované přísady. Neobsahuje hydroxykyseliny, které mohou způsobit podráždění kůže a mají vysokou úroveň bezpečnosti a snášenlivosti. Hydratuje a zjemňuje kůži.

POUŽITÍ

Očistěte pokožku pomocí Klinans Cleansing Gel nebo Micellar Water Klinans a jemně osušte ručníkem. Aplikujte Klinans Expert ráno a večer na celý povrch obličeje a vyhněte se okolí očí.
Vyrobeno ve Francii. Prodává se výhradně v lékárnách.

1 202 rub / 40 ml

Poznámky

To je dar z nebes.

To je zázračný prostředek. Když jsem četl slova „pro problémovou pleť“, okamžitě jsem pochopil. což rozhodně není pro mou suchou pokožku, ale musíte to zkusit) Ráno, když jsem se umyla, aplikovala na kůži a stala se dokonale matnou, nevěřila jsem tomu, ani jediný lék tak matný efekt, je noc suchá, ale ráno jako základ, prostě perfektní (alespoň pro mě). Každému poradím, myslím, že je vhodný pro jakoukoliv pleť!

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Skvělé

Po první aplikaci se barevná hudba stala ještě vyrovnanější, zčervenání zánětu bylo méně patrné. Pěkná textura a vůně, ne mastnota kůže. Vřele doporučujeme. Plánuje koupi produktu v plné velikosti!

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Koupil jsem v plné velikosti a rád!

Získané plné velikosti tohoto nástroje po krabici čisté kůže. Kombinace kůže, mnoho zanícených oblastí, používejte 2 měsíce. Příjemná, lehká textura, dobře rozložená. Nenápadný zápach. Po nanesení kůže se okamžitě stává matnou, otupělost trvá 4 hodiny. Záněty jsou téměř pryč, existují známky postacne. Uklidňuje pokožku, ale hydratační nestačí. Doporučuji dívky s problémovou kůží!

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Dobrý nástroj pro 5+

Měkká, příjemná textura tohoto výrobku je dobře rozložena po obličeji, ekonomická, efekt je patrný po ne delší době používání, subkutánní a záněty se množí méně, uvolňují úroveň a čím déle používáte viditelnější pokrok.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Hodný lék

Prostředky se líbily. Je poměrně tekutý, snadno rozložitelný po celé ploše a hospodárný. Po použití se tvář stane sametovou, pokožka je obecně hydratovaná, protože je pohodlná. Co se týče vyrážek, krém s nimi opravdu bojuje, při použití jakéhokoliv nového pupínku se neobjevily, ty staré byly poraženy, černé tečky byly méně patrné, mastný lesk chyběl. Vynikající nástroj pro dívky s problémovou pokožkou.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

pěkné

kůže kombinovaná citlivá s tendencí k akné. světlo, dobře zvlhčuje, nespadá do masky, necítí se na kůži, nevalí se dolů! :-) Neřekl bych, že jsem v boji proti akné opravdu pomohl, ale při jeho používání jsem rozhodně nevyprovokoval nové. dobrý))

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Skvělé

Líbila se mi textura, světlo, zvlhčující, spíše tekuté, příjemně rozložené po obličeji. Žádná lepkavost po. Skvělá volba pro léto, kdy mě pupeny navštěvují s kůží, s použitím krému nebyly zaznamenány.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Láska při prvním použití!

To je zázračný prostředek! Jeho pokožka to vzala velmi dobře. Akné, kterou nemohlo nic odstranit, náhle zmizelo !! Nebylo zčervenání a dokonce i postacne se stala lehčí, póry se již staly, obličej dlouho nesvítí. Píšu recenzi a nechápu, jak jsem žil bez tohoto nástroje dříve! Doporučuji!

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Nejen pomoc, ale spása

Pozoruhodný lék na problémovou pleť! Krém je velmi lehká textura, snadno se aplikuje, rychle vstřebává, a co je nejdůležitější - pomáhá. Před nějakou dobou se moje kůže zbláznila a rozhodla se vzpomenout si na "slavné" mladistvé roky a snažila jsem se spoustu prostředků, abych alespoň trochu uklidnila toto běsnění. Tato emulze a zarudnutí se odstranily as již připraveným akné pomohly vyrovnat se rychleji a obecně se kůže „vyrovnala“. Doporučuji jako prostředek pomoci při mimořádných událostech.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Super prostředky jsem dal 5 ++++

Pro problematickou mastnou pleť, co potřebujete, lehkou texturu, zvlhčuje, bojuje s akné, takže i v létě se nemůžete bát aplikovat! Obecně doporučuji majitelům problematické mastné pleti! Koupit v plné velikosti.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Duální náprava

Dva principy emulze pro mě v zásadě fungovaly, protože při použití této linie problémy na kůži ustoupily, ale stejně jako textura smetany, která za určitých okolností dopadá na obličej jako film, ale ne dost, ale cítila se v obličeji

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Dokonale bojuje s problémem.

Nástroj se opravdu líbil. Jemná vodnatá konzistence je dobře rozložena na obličej. Póry nejsou ucpané. Ráno je kůže hladká, matná. Není ani malá vyrážka nebo zarudnutí. Cena je cenově dostupná.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Líbilo se to.

Výrobek má velmi jemnou texturu, je velmi příjemný na nanášení, také velmi rychle absorbuje krém (hlavní věc je nanášení tenkou vrstvou) V teplém období ho aplikuji pouze na noc, a pak bude mastný po celý den (kůže kůže náchylná k tuku). Zima je vhodná jako hlavní, líbil se mi krém, nezpůsoboval záněty a zhojil ty stávající, také to neupchává póry, kupuji takovou plnou velikost, podle mého názoru je cena normální.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Není to špatný lék

Výrobek je velmi dobrý. Je to vynikající základ pro make-up. Tonal se s ním nevaří, trvá dlouho. V zimě ji používám jen ráno; pro noc zvlhčování to nestačí, a ráno jen činí potřebné rohože. Zánět a alergické reakce nezpůsobily. Možná opakujte.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Pomáhá

Nejlepší ze všeho je, že produkt je distribuován na mírně vlhké kůži po použití tonikum, téměř okamžitě absorbuje a rohože na obličej několik hodin, make-up jde příliš dobře, tón se neotáčí! Také Cleanance Expert bojuje proti černým skvrnám, lesku a zánětu. Póry nejsou ucpané, necítí se na kůži. Moje hypodermie na bradě z roláků a šátků se zmenšila.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný

Avene Series Cleanance - recenze

Avene Cleanance Series 12.1.2013

Dívky mi říkají, jakmile jsem vyzkoušela zelený gel z Aven v Řecku, jaké je jeho celé jméno? byl velmi tlustý. Dnes jsem si koupil špatný ((((((Koupil jsem si čistší gel na mýdlo))))) Opravdu potřebuju ten zelený

Avene Cleanance Series 22. listopadu 2012

Tak dlouho vybral pro vhodnou značku. Četl jsem všechny recenze na vašich webových stránkách a rozhodl se pro Aven, koupil jsem si gel pro mysl, tonikum, triacneal krém, krémy Klinins-k. Tolik úsilí a vynaložených peněz, ale čekala jsem na PLNOU DISAPPOINTMENT. Osobně jsem nic nepomohl, neříkám, že je moje tvář zanedbaná, stejně jako mnoho lidí spojilo náchylnost k akné a vyrážce. (((Vyhledávání pokračuje.

Mimochodem, po 2,5 měsících jsem všechno odhodil a koupil jsem si Lyarosha, póza, to bylo lepší, ale ne!

Série Avene Cleanance 23. září 2012

Poté, co se vzala do důchodu. Sledoval jsem nutriční plán - každý den ve stejnou dobu, pil jsem hodně vody, každý den jsem hrál sporty, dokonce i ty nejobvyklejší cviky a začal jsem používat sérii Avene Cleanance. Nevím, co přesně pomohlo - ale o necelé dva měsíce později byla postava vytesána, vlasy byly lesklé a kůže byla bezchybná (i když tam byly jizvy a tečky) Tak milujte sebe a pečujte o své tělo všude)

Komentáře hodnocení užitečné? Ano 49 · Ne 2

Avene Cleanance Series 12. září 2012

Získal téměř celou sérii d / problémové kůže.

Termální voda je jako vždy měkká, příjemná, zklidňuje pokožku, nedráždí a osvěžuje. Je vhodné si ji vzít s sebou kamkoliv)

Gel šetrně (i příliš) čistí, nevysychá, dobře, to je vše.

Emulze je velmi jemná, příjemná, pokožka po hladkém, ne příliš lesklém, ale neohrožuje zánět.

Klinas-K je hmatný na kůži, mírný pocit pálení, to je normální, jemně odlupuje mrtvé buňky, ale není vždy příjemné.

Noc je silnější než den. Zarovnává, postupně jizvy již nestojí na kůži, hojí drobné záněty.

Kdo má těžký zánět, tento přípravek se nedoporučuje.

Avene Cleanance Series 1. srpna 2012

Před měsícem získala kompletní sadu: Gel pro mytí (zelená), krémový gel Klinans, bifázický krém na toniku, krém na Klinans, krém na Klinans-K, krém na krémy Klin-Ak, křoviny a masku. Tato značka mi bohužel nevyhovovala. Obklopen akné pimples, strašidelně svědící, lesk zůstal (((Je škoda, že ona je na něco, co pomůže. Se vším, že jsem živit správně, nemám kouřit a pít hodně čisté vody. a ne jako obvykle po celý den, drsný, a celkově je pleť celkem stejná)))

Recenze odborníků na čištění emulzí Avene

Objem: 40 ml

Kombinuje matování a anti-dráždivé účinky při hydrataci denní péče.
Poskytuje vynikající make-up základny.

Diolenyl, patentovaná inovace společnosti Pierre Fabre, má trojnásobný selektivní účinek, který rozlišuje mezi rizikem šíření bakterií (in vitro test), snižuje zarudnutí a pomáhá odstraňovat skvrny.

- X-Pressin pomáhá snižovat černé skvrny a vyhlazuje texturu pleti.

- Monolarin reguluje nadprodukci mazu.

- Termální voda Avene má uklidňující a protizánětlivé vlastnosti.

Cleanance Expert je emulze, která se snadno aplikuje, rychle vstřebává a hydratuje.

Aplikace: Aplikujte ráno a večer na důkladně očištěnou pokožku.

Složení: Avene Termální voda (Avene Aqua), isohexadekan, propylen / dikaprinát, cetearylalkohol, butylenglykol, dimetikon, polymethylmethakrylát, glycerin, 1,2-hexandiol, Algin, Butyrospermum parkii (bambucké) máslo (Butyrospermum parkii máslo), Kaprylylglykol Linseedát, karbomer, Cetearyl Glukosid.

AVENE Klinans EXPERT Seboregulace, keratoregulační emulze 40 ml

Emulze dokonale čistí póry, vyhlazuje povrch kůže, má největší snášenlivost ve srovnání s hydroxykyselinami díky inovativní složce Expressin (X-Pressin).

Směrový účinek na P. Akné bakterie, protizánětlivé působení, regulace seborrhea.

Uklidňuje pokožku, snižuje její podráždění a zarudnutí.

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Isohexadecane, Propylenglykol Dicaprylát / Dicaprate, Cetearylalkohol, Butylenglykol, Dimethicone, Polymethylmethakrylát, Glycerin, 1,2-hexandiol, Algin, Butyrospermum Parkii (I). Kaprylylglykol, kaprylylglykol-linseedát, karbomer, cetearyl-glukosid, fosfát draselný, disodný EDTA, fosforečnan dvojsodný, parfum, parfum, laktát glycerylu, papain, polyakrylát-13, polyisobuten, kočka, glyceryl-laurát, papain, polyakrylát-13, polyisobuten, vaše srdeční frekvence, 20%, tělový krém, polyisobuten, vaše srdeční frekvence, 20%, tělový krém, polyisobuten, vaše srdeční frekvence, 20%, krém na obličej, tělový krém, glyceryl Laurate; Sorbitan isostearát, voda (Aqua)

Jednou denně ráno nebo večer na předem chráněné kůži Klinans gel.

Mastná kůže a zánět se znatelně snižuje. Velmi pěkné použít. Doporučuji vyzkoušet.

, Jekatěrinburg, 21. března 2016

Jemná, nevysušuje pokožku, je vhodná pro líčení. Pokud to přeceňujete s množstvím - může se točit. Vůně je velmi lehká, jen mírně cítit, když se aplikuje. Nezpůsobuje mastný, peeling nezdůrazňuje - obecně, pro mě - zlatý průměr. Objednal jsem to znovu, ale trvá dlouho: už jsem ho používal již 4 měsíce (jednou denně) a trubka ještě nebyla vyprázdněna. Co se týče jeho hlavního úkolu - boje proti nedokonalostem - nezaznamenal jsem žádné zvláštní zlepšení nebo zhoršení, ale bylo pro mě důležité vybrat si nástroj, který by příliš nevlhčil a nevyčerpal vyčerpanou pleť. Možná se v budoucnu pokusím o jiné prostředky, ale teď jsem s tím spokojen.

Anastasia, Novosibirsk, 15. dubna 2016

Produkt se líbil. Krém má lehkou texturu, okamžitě vstřebává a hydratuje pokožku. Po nanesení mastnoty. Póry nejsou ucpané. Účinek "dýchací kůže" se udržuje po dobu 6-8 hodin.

Irina, Snezhinsk, 20. května 2016

Textura, vůně a akce jsou velmi šťastné

Alena, Jekatěrinburg, 05.09.2016

Catherine, Barnaul, 24. ledna 2017

Tato emulze se používá v kombinaci s čistícím krémem stejné firmy a balené vody (ne z kohoutku). Stav kůže je mnohem lepší: vyrážka a zarudnutí téměř zmizely, kůže je méně citlivá.

Catherine, 06 březen 2017

Mám problém s obličejem kůže. Vyzkoušel spoustu různých krémů, různých firem, ale výsledek nebyl šťastný. Na začátku léta jsem si přečetl recenze lidí o emulzi Klinance EXPERT Seboregulatory, Keratoregulatory, AVENE. Výsledek byl spokojený, emulze opravdu funguje, kůže se zlepšila, záněty a vyrážky téměř zmizely a výsledek je spokojený. Používám třetí měsíc, až je to pro mě jediný krém, který se mi dokonale po aplikaci emulze neotevře, kůže nesvítí během dne, je hydratovaná, dobře upravená a cítíte pocit pohodlí. doposud jen pozitivní dojmy.

Elya, Naberezhnye Chelny (Republika Tat, 28. září 2017

Aven Klinans Expert Emulsion sebo a keratoreguliruyuschaya 40 ml

Expertní emulze Avene Cleanance

Indikace

Používá se na kůži, která je náchylná ke vzniku skvrn po anke, rozšířených pórech, nerovnoměrné struktuře s mastným leskem.

Výsledek

Kůže je čistá, hladká, s hladkou texturou, póry jsou zúžené.

Kupující

Stačí pouze jednou zadat údaje během registrace a v budoucnu budou automaticky nahrazeny.

Avene Emulsion proti akné a černým skvrnám Cleanance Expert (40 ml)

Stručný popis

Emulze Avene Cleanance Expert má výrazný seborrhea a keratoreguliruyuschim akce, přispívá k rychlé eliminaci akné, černé tečky a černé skvrny, jemně exfoliates odumřelé kožní buňky, zvlhčuje pokožku. Lehká textura umožňuje rychlé absorpci emulze, přičemž nezanechává žádné lepkavé ani mastné zbytky, což umožňuje aktivní. Přečtěte si celý →

Prodám kosmetiku se slevami!

Avene Emulsion proti akné a černým bodům Cleanance Expert (40 ml) lze díky akumulačnímu systému zakoupit levněji!

Akumulovat 75 000 tg (nyní jste již nahromadili 0 tg), a pak cena tohoto nástroje klesne na 5 200 tg!

Emulze Avene Cleanance Expert má výrazný seborrhea a keratoreguliruyuschim akce, přispívá k rychlé eliminaci akné, černé tečky a černé skvrny, jemně exfoliates odumřelé kožní buňky, zvlhčuje pokožku. Lehká textura umožňuje rychlé absorpci emulze, přičemž nezanechává žádné lepkavé ani mastné zbytky, což umožňuje účinným látkám účinně zahájit práci v hlubších vrstvách kůže. Sladí reliéf a barvu kůže, křečí, dává zdravý lesk a samet, změkčuje a zklidňuje.

Emulze má recepturu SMART, která obsahuje 3 inovativní patentované složky laboratoří Avene:
- Monolaurin® - reguluje tvorbu kožního mazu, odstraňuje lesk.
- Expressin® - účinná látka s keratolytickým účinkem, snižuje závažnost černých skvrn a zánětů, zjemňuje povrch kůže. Při koncentraci 1% je jeho účinek účinnější než 6% kyselina glykolová.
- Inovativní složkou Diolenil® je patentovaný vývoj laboratoří Pierre Fabre „Trojský kůň“ pro bakterie, který je ničí zevnitř; má selektivní účinek a je aktivován bakteriemi P.acnes, bez ovlivnění zdravé tkáně, čímž je zajištěna vysoká míra snášenlivosti. Účinek je aktivován bakteriemi P.acnes, rozdělující molekulu na 2 aktivní složky s protizánětlivým a antibakteriálním účinkem, ničící bakterie P.acnes zevnitř.
Složení emulze také zahrnovalo velké množství termální vody Avene, čímž se výrazně snížilo riziko podráždění a alergických reakcí.

Způsob použití

Aplikujte emulzi na očištěnou pokožku na celém povrchu obličeje a vyhněte se okolí očí.

Cream recenze online

Je ideální pro mou mastnou a problematickou pleť, rychle se vstřebává, velmi příjemné pocity v procesu nošení, zmírňuje záněty, neupchává póry, sudé body jsou lehčí a časem se snižují.
Odkaz na recenzi.

Klinans Expert dokonale zvládá své úkoly na rohožích! Pro léto - je to jen „musí mít“.
Odkaz na recenzi.

Okamžitě po nanesení krému se obličej stává matným, hladkým a hladkým, matování trvá minimálně 4 hodiny - pro mě je to už dobré. Dokonale hydratuje, pokožka se nedotáhne.
Odkaz na recenzi.

Cleanance Expert nejenže křečí kůži, ale také velmi jemně zvlhčuje pokožku, udržuje ji pohodlnou, proto je ideální pro kombinovanou pleť.
Odkaz na recenzi.

Zvlhčuje a reguluje mazové žlázy; zjemňuje tón a vyhlazuje pokožku; dobré složení s inovativními komponenty; nekomediální; hypoalergenní; uklidnit nenápadnou vůni; rychle absorbuje; neuvolní se.
Odkaz na recenzi.

Recenze odborníků na čištění emulzí Avene

Vinopure je jednoduché a efektivní řešení pro odstranění nedokonalostí pleti.

Značky-D

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Odvážný design a neuvěřitelně příjemná lázeňská péče ve vaší domácnosti

Značky-E

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Elancyl Slim Design - hladká, elastická a utažená kůže

Značky-F

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhlazená pleť svítí s mládeží!

Značky-G

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

GiGi - kombinace přírodních přírodních složek a produktů s vysokou biotechnologií

Značky-H

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vedoucí laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Značky- I

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Řekněte „hello“ svým novým asistentům - revolučním spirálovým elastickým páskům-náramkům na vlasy

Značky-J

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vyzkoušejte kvalitní japonské masky.

Johnny's Chop Shop je stylová kosmetická linka pro kluky, kteří chtějí vypadat skvěle!

Značky-K

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Nuxe - optimální kombinace přírodních komponent, efektivních technologií a luxusních textur.

Dermatokosmetika pro péči a kombinovanou léčbu mastné a mladistvé problémové pleti

Značky-O

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-P

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a kůži

Značky Q

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-R

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Revoluce ve světě šamponů - kvalitativně nové složení v high-tech vakuovém balení

Značky-S

Značky- T

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Spolehlivé dermo-kosmetologické přípravky pro péči o novorozence, děti a dospělé

TONY MOLY je mísa plná stylu a krásy.

Značky- U

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Uriage - Hyseac - ideální léčba pro problémovou pleť 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Posílení účinku proti známkám stárnutí

Weleda hydratační balzámy na rty obklopují vaše rty zářivkou přírodní krásy!

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

  1. Recenze
Zpětná vazba
CENTRUM ZDRAVOTNÍ KŮŽE
Recenze Klinans Expert Seboregulace keratoregulační emulze 40 ml (Avene, Cleanance)

By Tatyana Moskva | 05.05.2017 |

Klinans Expert Emulsion seboregulating keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, čisticí prostředek)

Závěry: Snadná a velmi účinná emulze! Spolehlivý přítel mé kabelky a doporučuji to budoucím kupujícím. Nemá výrazný zápach, je absorbován doslova okamžitě, kůže matná. Ideální pro dovolenou a letní dny ve městě!

Khusnulina Julia Krasnodar | 25/25/2017 |

Závěry: Miluji tuto emulzi! Jen mi zachránila kůži před vyrážkami. Efekt se objevil po dvou týdnech od začátku aplikace, pak jsem ještě použil miniaturu. To je potřetí, když objednám plnou velikost. Dost dlouho na místo, namísto nočního krému. Kromě toho, že se jedná o vyrážky a známky z nich, emulze vyhlazuje a zjemňuje kůži. Dopad potěší, budu i nadále používat.

Laskina Maria Sergeevna Kursk | 17/17/2017 |

Závěry: Jedná se o velmi lehký krém, který se okamžitě vstřebává, používám ho po dobu 2 týdnů, nezachytil jsem póry, nezanechává žádný lesk na kůži, kombinuji to s uiyazh s takovou akcí, pokožka se rozhodně zlepšila a čistila, doporučuji.

Maria Smykova Taganrog | 04/10/2017 |

Závěry: Velmi lehká textura, pokožka dýchá! V létě to nejvíc! Vůně je příjemná, sotva znatelná. Ne matování dlouho. Vhodné pro mastnou pleť, neupchává póry, ekonomické. Používám ho v kombinaci s gelem pro mytí stejné značky.

Fedoseeva Alla Penza | 04.04.2017 |

Závěry: Příjemný krémový gel, používaný jako denní péče, před make-upem. Krém je rychle vstřebává, dobře hydratuje pokožku, matný střední, po dobu několika hodin, neupchává póry. Použil jsem pár miniatur a bohužel jsem si nevšiml žádného vlivu na černé skvrny a se záněty je také bezmocný. Textura je lehká s příjemnými nenápadnými vůněmi a dalšími produkty z této řady. Je nepravděpodobné, že bude kupovat celou velikost.

Elena Zaozersk | 04/02/2017 |

Závěry: Velmi dobrý krém, koupil jsem si dospívající dceru ve věku 13 let a nelitoval jsem ji, po týdnu užívání se kůže stala mnohem hladší, po akné se zbledla, i když se stále objevují nové vyrážky, ale ne tak velké.

Klimova Ekaterina Novosibirsk | 03.28.2017 |

Závěry: Velmi dobrý krém. Něco podobného efektu z la roshe-posay. Není to krém a emulze je velmi lehká. Pro léto je perfektní. Akné s ní se neobjeví. S uvedenými vlastnostmi se vyrovnat.

Medvedeva Julia Kirov 03/12/2017 |

Závěry: Vynikající lék, bojuje se zánětem, pokožka je mnohem čistší. Kůže není zvlhčující, v zimě vlhkost nemusí být dost, ale pro léto se perfektně hodí. Textura je velmi lehká, vůně téměř chybí.

Yegorova Elena Domna 02.27.2017 |

Závěry: Před nákupem plné velikosti bylo spousta sond. Výrobek je jemná emulze, velmi lehká, ale se specifickým zápachem, který rychle mizí a po vstřebání nezanechává film, není v rozporu s make-upem.
Pokud máte vážné problémy, pak jen tento krém nepomůže. Ale pro mírný stupeň akné nebo léčby, nabídka je perfektní.
Zánět zasychá, ale zatímco kůže neposlouchá.

Petriks Anastasia Sevastopol | 18/02/2017 |

Závěry: Se začátkem používání tohoto krému, nikoli s jednou vyrážkou, jsem v procesu léčby akné, pokožka je suchá, citlivá, emulze je velmi lehká, vhodná na jaro a zároveň dokonale vyživuje a hydratuje pokožku. V ideálním případě, můj absolutní stožár, doufám, že ho budu používat průběžně, aby se dále zabránilo vzniku akné.

Popova Anna Efremov | 09.02.2017 |

Závěry: Lehká smetana, která trvala jeden den. Kůže není tuk, film neopouští, to je skvělé jako základ pro make-up. Mám velmi zlobivou pleť a na běžném krému z masového trhu reaguje s novými vyrážkami. S tímto krémem není nic takového. Akné nevyléčí, ale nevyvolává nové! Líbilo se mi to!

Voloshina Anastasia Stavropol | 6. února 2017 |

Závěry: Tento nástroj je jen darem z nebes. Mám problém kůže, nové vyrážky se neustále objevují, plus post-akné. Zkoušel jsem neuvěřitelné množství finančních prostředků, zastavil jsem se v tom. Emulze pomáhá rychle se zbavit nových vyrážek a nežádoucích stop. Týden o všech stopách vyrážky. Nesuší pokožku, nedotáhne se. Pokud jste v boji proti vyrážkám nenalezli ideální lék, doporučuji to vyzkoušet.

Emulze Cleanance Expert Soin emulze 40ml

Dárek:
Od 2 sond na objednávku

100% záruka pravosti

Platba po obdržení objednávky

Systém kumulativní slevy

Doprava zdarma
Moskva a Petrohrad od 3500 s. RF od 4500 p.

Od výrobce:
Efektivní emulze Avene Cleanance Expert Soin emulze je určena k péči o problematickou pokožku obličeje, která je náchylná k tukům a akné. Vzorec má seboregulační účinek, bojuje s bakteriemi a zabraňuje vzniku akné.
Jedinečná složka monolaurinu kontroluje mazové žlázy a zabraňuje vzniku mastného lesku. Patentovaná složka Expressin významně snižuje počet černých skvrn, bojuje proti zánětu a vyhlazuje mikro-reliéf kůže. Termální voda obohacuje pokožku minerály, vyživuje ji vlhkostí a prodlužuje pocit vlhkosti.

Způsob použití:
Naneste malé množství na čistou pokožku ráno a večer.

Složení:
AVENE vřídelní voda (AVENE AQUA), isohexadekan, propylen / dikaprinát, cetearylalkohol, butylenglykol, DIMETHICON, polymethylmethakrylát, glycerin, polymethylmethakrylát, 1,2-hexandiol, algin, BUTYROSPERMIUM parkii máslo, kapryl glykol, karbomer, CETERIÁLNÍ CENTRUM

Ceníme si naší pověsti a nabízíme Vám 100% originální výrobky.

Můžete si zakoupit jakýkoliv výrobek v našem internetovém obchodě a mít jistotu v jeho kvalitě. Pracujeme pouze s oficiálními distributory a důvěryhodnými dodavateli.

Dáváme vám 100% záruku vrácení nebo výměny všech vašich nákupů bez ohledu na důvody, pro které vám nevyhovovaly.

Vracení / výměna je možná do 14 dnů od uskutečnění nákupu v případě, že výrobek nebyl používán, jeho vlastnosti pro spotřebitele, prezentace, originální tovární balení, štítky jsou zachovány.

Více Článků O Druhy Akné