Uklidňující hydratační krém

Orchidej
Kirov Aktivní člen

Uklidňující krém Avene Cleanance hydra 9. října 2016

Od výrobce: Aven Klinans Hydra zklidňující krém má regenerační, hydratační a vyživující účinek na suchou a podrážděnou pokožku.
Krém má nemastnou texturu, která se snadno aplikuje a rychle vstřebává, obnovuje pohodlí pokožky a zmírňuje podráždění při léčbě akné.
Aktivní složky:
• termální voda Avene zklidňuje, obnovuje všechny vlastnosti pokožky;
• Bisabolol odstraňuje zarudnutí a pokožku vláčí;
• aktivní hydratační a výživné složky obnovují změněné lipidové vrstvy pokožky.
Navíc obsahuje zinek, který zasychá a reguluje tvorbu kožního mazu.

Složení:
Avene termální pramenitá voda (avene aqua). semenný olej (carthamus tinctorius olej ze semen). stearát sacharózy. triglycerid kyseliny kaprylové / kaprinové. myreth-3 myristát. kolík-12. butylenglykol. pentaerythrityl tetrakaprylát / tetrakaprát. glycerinu. dimethicone. cetylalkohol. akryláty / c10-30 alkylakrylátový krospolymer. bht. bisabolol. kaprylylglykol. disodium edta. vůně (parfum). fenoxyethanol. octan sodný. distearát sacharózy. triethanolamin. voda (aqua). xanthanová guma. glukonát zinečnatý.

Krém je v měkké plastové trubičce s odšroubovacím uzávěrem o objemu 40 ml. Ve struktuře se podobá mastnému balzámovému krému. Pro mě je velmi příjemné použití, snadno se distribuuje a poměrně rychle vstřebává. Vůně znamená - kosmetické, ne dotěrné. Nezanechává mastný film, pouze pocit vyživené, dobře hydratované pleti. Zánětlivé prvky nejsou provokované, póry nejsou ucpané. Všechny sliby výrobce v oblasti hydratace, výživy a regenerace lipidové vrstvy na kůži jsou splněny. Při použití je velmi hospodárná díky své struktuře. V recenzích si přečtěte, že se valí a nepodobá make-upu. V mém případě nebylo nic takového zaznamenáno. Make-up dokonale padne, nic neklouzne a neplave.

Kontaktujte nás

Zboží je nevratné.

Zboží dobré kvality, které nelze vyměnit (vrátit), je uvedeno v seznamu schváleném vyhláškou vlády Ruské federace ze dne 19. ledna 1998. Č. 55. Přečtěte si více

  • Popis
  • Parametry
  • Přeprava

Čistí mladou problémovou pokožku na pozadí léčby akné, aniž by způsobil jeho dehydrataci. Termální voda Aven s uklidňujícími a dráždivými vlastnostmi okamžitě dodává pocit pohodlí. Díky vyživujícím vlastnostem kokosového, bambuckého másla a jojobového oleje, které jsou součástí hydratačního krémového gelu AVENE, vaše pokožka získá výživu po dlouhou dobu, která poskytuje pohodlí, které potřebuje. Výhody: - Mírné čištění bez agresivního působení, bez suchosti, - Zvlhčování a pohodlí při zachování ochranného filmu. Vhodné pro mladou problematickou pleť, oslabenou v důsledku léčby akné.

SDÍLAT SE PŘÁTELMI:

Pravidla pro dotazy a zpětnou vazbu

Psaní recenze vyžaduje
registrace na místě

Přihlaste se ke svému účtu Wildberries nebo se zaregistrujte - nebude trvat déle než dvě minuty.

PRAVIDLA PRO OTÁZKY A ZPĚTNÉ INFORMACE

Recenze a dotazy by měly obsahovat pouze informace o produktu.

Recenze mohou ponechat zákazníky s procentem odkupu alespoň 5% a pouze za objednané a dodané zboží.
U jednoho produktu může kupující ponechat maximálně dvě recenze.
K recenzím můžete připojit až 5 fotografií. Produkt na fotografii by měl být jasně viditelný.

Následující recenze a dotazy nelze publikovat:

  • poukazuje na nákup tohoto výrobku v jiných prodejnách;
  • obsahující kontaktní údaje (telefonní čísla, adresy, e-mail, odkazy na stránky třetích stran);
  • s urážkou, urážkou důstojnosti jiných zákazníků nebo obchodu;
  • s množstvím velkých písmen (velká písmena).

Otázky jsou publikovány až poté, co obdrží odpověď.

Vyhrazujeme si právo upravit nebo nezveřejnit recenzi a otázku, která neodpovídá stanoveným pravidlům!

Aven Klinans Hydra krém zklidňující

Suchá a podrážděná kůže, akné.

Kůže je zklidněná, hydratovaná, podráždění eliminováno.

Avene Cleanance Hydra Crème apaisante (Aven Klinans Hydra zklidňující krém) pro suchou, podrážděnou a problémovou pokožku.

Krém s jemnou, nemastnou texturou Avene Cleanance Hydra Crème apaisante - nástroj, který účinně zklidňuje, vyživuje, hydratuje a obnovuje problematickou pleť při dermatologické léčbě po agresivních kosmetických procedurách.

  • Termální voda Aven okamžitě eliminuje nepohodlí z těsnosti, pálení a bodání, urychluje obnovu zdravé struktury kůže;
  • Slunečnicový olej obnovuje jemnost a pružnost pokožky, zlepšuje její vlastnosti zadržující vlhkost;
  • Bisabolol je antiseptikum, zklidňuje svědění a zjemňuje pleť, zabraňuje odlupování;
  • triglyceridy kaprylu / kaprinu „opravují“ lipidovou bariéru, zjemňují pokožku;
  • glukonát zinečnatý ničí patogenní bakterie a mikroorganismy, normalizuje aktivitu mazových žláz;
  • glycerin změkčuje, zajišťuje dlouhodobou hydrataci.

Recenze Avene Cleanance Hydra Crème apaisante potvrzují, že po aplikaci se kůže stává měkkou, zarudnutí zmizí a svědění zmizí. Díky intenzivním změkčujícím, výživným a léčivým účinkům přírodních rostlinných olejů se tvář stává zdravou. Pokud očistíte pokožku gelem Aven Klinans, výrazně se zvýší terapeutický účinek krému.

Naléhavě potřebujete přípravek Avene Cleanance Hydra Crème apaisante? Neměli byste trávit čas na cestách do lékáren: internetový obchod Perfect zajistí rychlé dodání tohoto produktu a dalšího zboží z katalogu do jakékoli lokality v Rusku a zemích SNS. Vše, co musíte udělat, je dát vše do košíku, odeslat elektronickou žádost a potvrdit objednávku.

V každém balení jsme umístili katalog oblíbené značky kupujícího a ukázky nových produktů. Pravidelní zákazníci, kteří se podílejí na programu PerfectYou a propagačních akcích, navíc dostávají speciální dary!

Aplikujte ráno a / nebo večer na očištěnou pokožku.

Aven Klinans Hydra zklidňující krém 40 ml (Avene, Cleanance)

Uklidňuje, hydratuje a vyživuje

Popis
Recenze (27)
Napište recenzi

Uklidňující krém pro suchou pokožku problém kompenzuje sušení a dráždivé účinky léčby akné.
Výhody:
- hydratuje a zklidňuje pokožku náchylnou k akné vzhledem k její přirozené citlivosti.
- Výživné vlastnosti kakaových, bambuckých a jojobových olejů dodávají pleti dlouhodobou výživu. Pocit pohodlí se vrací.
- Termální voda Aven díky svému zklidňujícímu a protizánětlivému účinku rychle vytváří na pokožce příjemný pocit.

TYP KŮŽE
TEXTURE

Krémová a nemastná

POUŽITÍ

Aplikujte ráno a večer na očištěnou pokožku.
Pro čištění použijte krém Aven Klinans Hydra Cleansing Smoothing krém 200 ml

NÁKLADY

Nedávno jsem se seznámil s krémem Klinans Hydra, asi před měsícem, kdy jsem dostal dárek v mini verzi v 5 ml. V té době, a to bylo na konci srpna, moje kůže byla vysušena a dehydratována sluncem a teplem. stejně jako produkty pro problémovou pleť. na nose se neustále objevovala vyrážka. Zhřešil jsem pro hormony, pro dny žen atd. A nemilosrdně pokračovala v používání všech druhů prostředků proti akné, což dále zhoršovalo stav mé vyčerpané kůže. A když mi do rukou vstoupil malý krémový Klinans Hydra, rozhodl jsem se, že to zkusím přes noc a uvidíme, co se stane ráno. Co bylo mým překvapením, že pupínky na nose se zmenšily a nové vyrážky se neobjevily. Pro mě bylo zvláštní, že mastný výživný krém nezpůsobuje blokování pórů a nevyvolává nové léze ve formě akné. Malá trubka o objemu 5 ml mi stačila na měsíc, dvakrát denně, ráno (když jsem byla doma a nikam nechodila) a na noc. Pokud odpoledne podnikám, pak používám Avene lehký hydratační krém s SPF 20. Pokud používáte krém na krémy Klinanas Hydra ráno, pak po 30 minutách musíte dát obličej s papírovým ubrouskem, abyste odstranili lehký lesk v T-zóně. Nyní jsem si objednal celou řadu Klinans Hydra v CPK a už jsem začal používat svou oblíbenou kremaci. Pro podzim a zimu je to jen spása pro problémovou pleť. Vyživuje, hydratuje, vyživuje pokožku, činí ji citlivou a neupchává póry a nezpůsobuje nové vyrážky ve formě akné. Toto je moje první recenze a doufám, že to bylo pro někoho užitečné.

Tento krém jsem si koupil jako noční péči. Pro mě to připadalo podivné textury krém. Pocit, že je rozvrstvený. Krém je lehký, bez zápachu, snadno se aplikuje, ale není mi dobře vstřebáván. Moje kůže není mladá, náchylná k vyrážkám, mastná. Jeho úkolem je hydratovat pokožku dobře. Na zimu není špatná volba, a to pouze v noci. V létě určitě bude těžké.

Dobrý krém na každý den. Lehký krémový gel pro suchou pokožku. Mám problém s citlivou pokožkou, neustále používající kyseliny a retinol, takže nejsou žádné vyrážky. V důsledku toho je nutný lehký zvlhčovač, který obnovuje rovnováhu hydro-lipidů a nevyvolává nové vyrážky. Zatímco tento krém je pro mě nejvhodnější.

Moje kůže je kombinovaná, náchylná k tukům a ucpané póry. Opravdu se mi tento krém moc líbil! Žádám hlavně o noc. Díky obsahu kyselin v průběhu aplikace se může trochu zabarvit. Krém dokonale vyrovnává reliéf pleti a pleť))) černé body jsou světlejší a zmenšují se.

Velmi dobrý krém! Pocit vlhkosti trvá dlouhou dobu, rychle se vstřebává a na pokožce se necítí, po použití krému pleť vypadá svěží a vyhlazená, krém má střední strukturu.

POPIS

Uklidňující krém pro suchou pokožku problém kompenzuje sušení a dráždivé účinky léčby akné.
Výhody:
- hydratuje a zklidňuje pokožku náchylnou k akné vzhledem k její přirozené citlivosti.
- Výživné vlastnosti kakaových, bambuckých a jojobových olejů dodávají pleti dlouhodobou výživu. Pocit pohodlí se vrací.
- Termální voda Aven díky svému zklidňujícímu a protizánětlivému účinku rychle vytváří na pokožce příjemný pocit.

TYP KŮŽE
TEXTURE

Krémová a nemastná

POUŽITÍ

Aplikujte ráno a večer na očištěnou pokožku.
Pro čištění použijte krém Aven Klinans Hydra Cleansing Smoothing krém 200 ml

NÁKLADY

976 r. - 15% 1148 s.

Zpětná vazba (27)

Nedávno jsem se seznámil s krémem Klinans Hydra, asi před měsícem, kdy jsem dostal dárek v mini verzi v 5 ml. V té době, a to bylo na konci srpna, moje kůže byla vysušena a dehydratována sluncem a teplem. stejně jako produkty pro problémovou pleť. na nose se neustále objevovala vyrážka. Zhřešil jsem pro hormony, pro dny žen atd. A nemilosrdně pokračovala v používání všech druhů prostředků proti akné, což dále zhoršovalo stav mé vyčerpané kůže. A když mi do rukou vstoupil malý krémový Klinans Hydra, rozhodl jsem se, že to zkusím přes noc a uvidíme, co se stane ráno. Co bylo mým překvapením, že pupínky na nose se zmenšily a nové vyrážky se neobjevily. Pro mě bylo zvláštní, že mastný výživný krém nezpůsobuje blokování pórů a nevyvolává nové léze ve formě akné. Malá trubka o objemu 5 ml mi stačila na měsíc, dvakrát denně, ráno (když jsem byla doma a nikam nechodila) a na noc. Pokud odpoledne podnikám, pak používám Avene lehký hydratační krém s SPF 20. Pokud používáte krém na krémy Klinanas Hydra ráno, pak po 30 minutách musíte dát obličej s papírovým ubrouskem, abyste odstranili lehký lesk v T-zóně. Nyní jsem si objednal celou řadu Klinans Hydra v CPK a už jsem začal používat svou oblíbenou kremaci. Pro podzim a zimu je to jen spása pro problémovou pleť. Vyživuje, hydratuje, vyživuje pokožku, činí ji citlivou a neupchává póry a nezpůsobuje nové vyrážky ve formě akné. Toto je moje první recenze a doufám, že to bylo pro někoho užitečné.

Tento krém jsem si koupil jako noční péči. Pro mě to připadalo podivné textury krém. Pocit, že je rozvrstvený. Krém je lehký, bez zápachu, snadno se aplikuje, ale není mi dobře vstřebáván. Moje kůže není mladá, náchylná k vyrážkám, mastná. Jeho úkolem je hydratovat pokožku dobře. Na zimu není špatná volba, a to pouze v noci. V létě určitě bude těžké.

Dobrý krém na každý den. Lehký krémový gel pro suchou pokožku. Mám problém s citlivou pokožkou, neustále používající kyseliny a retinol, takže nejsou žádné vyrážky. V důsledku toho je nutný lehký zvlhčovač, který obnovuje rovnováhu hydro-lipidů a nevyvolává nové vyrážky. Zatímco tento krém je pro mě nejvhodnější.

Moje kůže je kombinovaná, náchylná k tukům a ucpané póry. Opravdu se mi tento krém moc líbil! Žádám hlavně o noc. Díky obsahu kyselin v průběhu aplikace se může trochu zabarvit. Krém dokonale vyrovnává reliéf pleti a pleť))) černé body jsou světlejší a zmenšují se.

Velmi dobrý krém! Pocit vlhkosti trvá dlouhou dobu, rychle se vstřebává a na pokožce se necítí, po použití krému pleť vypadá svěží a vyhlazená, krém má střední strukturu.

Uklidňující čistící krém Avene Cleanance Hydra

Avene termální pramenitá voda (avene aqua). voda (aqua). kokos-glukosid. laurethansulfát sodný. laureth-8 sulfát sodný. glykol palmitát. cetearylalkohol. glycerinu. estery hydrogenovaného palmového oleje / palmového jádra. hydrogenovaný ricinový olej. akryláty / c10-30 alkylakrylátový krospolymer. kyselina benzoová. bht. butyrospermum parkii (bambucké) máslo (butyrospermum parkii máslo). triglycerid kyseliny kaprylové / kaprinové. semenný olej (carthamus tinctorius olej ze semen). chlorfenezin. disodium edta. vůně (parfum). laurethansulfát hořečnatý. laureth-8 sulfát hořečnatý. síran hořečnatý. mikrokrystalický vosk (cera microcristallina). minerální olej (parafinum liquidum). parafín fenoxyethanol. simmondsia chinensis (jojobový) olej ze semen (simmondsia chinensis olej). cetearylsulfát sodný. laurylsulfát sodný. síran sodný. kyselina sorbová. triethanolamin. xanthanová guma. glukonát zinečnatý.

Čistící a zklidňující krém Avene Cleanance pro suchou, podrážděnou pokožku, včetně léčby akné. Krém jemně čistí epidermis, s ohledem na zvýšenou citlivost suché a podrážděné pokožky po.

Čistící a zklidňující krém Avene Cleanance pro suchou, podrážděnou pokožku, včetně léčby akné. Krém jemně čistí epidermis, s ohledem na zvýšenou citlivost suché a podrážděné kůže po lékařském ošetření akné.

Aktivní složky:
Měkké povrchově aktivní látky jemně čistí citlivou pokožku bez jejího přesušení. Termální voda Aven hydratuje a zmírňuje podráždění, navrací pocit pohodlí. Aktivní hydratační a výživné složky obnovují lipidový film. Kokosový extrakt, bambucké máslo a jojobový olej poskytují pleti nezbytnou výživu.

Aplikace:
Naneste krém na mokrou pokožku, napěňte, pak důkladně opláchněte vodou a osušte. Použití ráno a večer.

Recenze

Pro moji kombinaci dehydratované kůže tento lék fungoval dobře. Bílý gel s příjemnou vůní, nepění, jemně čistí. V procesu použití se zdá, že samotné praní nestačí - ale ne, kůže je čistá. Omyje BB-krém, s hustší textury a vodotěsné kosmetiky je nepravděpodobné, že vyrovnat.
Po umytí kůže se napíná, ale já mám od všeho, takže to nepovažuji za nevýhodu.
V zimě bude jakýkoliv typ pleti fungovat velmi dobře, v létě pro suchou a normální pleť - může být slabý pro mastnou pleť.
Mnoho lidí si stěžuje na výdejní stojan, ale i tak se mi líbí takový šroubovací uzávěr - například si můžete vzít cestu a ujistit se, že se nic náhodně neotevře a nerozsype. Ano, a jen pohodlnější než otkovyrivat pevně zavřít víko.
Jediný negativní není příliš ekonomický náklad, méně než polovina prostředků zůstala v měsíci s malým využitím. Ale to je spíše subjektivní názor: protože nástroj je velmi tekutý a prakticky nepění, chci ho používat ve větším množství.

Nevysychá, výborně čistí suchou pokožku, příjemnou vůni.

Nedostatečné hluboké čištění mastné pleti.

Jako majitel suché kůže náchylné ke komedonům jsem vždy hledal umyvadlo, které by pokožku dobře očistilo a nesušilo ji, jak to dělá většina čističů. Toto jemné čištění je zvláště důležité pro chladné období. Toto umyvadlo dokonale sedí: po jeho použití je pokožka čistá, ale ne zcela suchá, dokonce i při silných mrazech! Voní velmi jemně a příjemně, je to skutečné mytí v lázních. Textura gelového krému, opláchnutí obličeje je poměrně obtížná, nevytváří téměř úplně, ale nějakým způsobem čistí, použití sítě nebo koně je naprosto k ničemu: většina peněz zůstane na přístroji a pěna se příliš nezvýší (a nepotřebujete to!). Dost dlouho na to, minimálně šest měsíců každodenního užívání, 2x denně, make-up se vymyje pryč, ale ne moc dobře, takže pro ty, kteří chtějí odstranit denní bahno a make-up nebude fungovat s jedním pohybem. Ale vhodný pro majitele suché kůže, která musí být dobře očištěná kůže bez poškození.

Nezanechává kůži, není pěna, žádný výrazný zápach, je šetrný k životnímu prostředí, nezpůsobuje nové problémy na kůži.

Typ pleti: Problém Dehydratovaný

Výrobek zcela splňuje slib: jemně čistí (nesnažil jsem se omývat kosmetiku, pouze ranní a večerní mytí, když je na kůži zbytek hydratačního a kancelářského prachu), nedochází k těsnosti ze samotného krému, pouze z vody.
Stráví-li ekonomicky, dvakrát denně je láhev dostačující téměř rok - je třeba aplikovat jeden nebo dva hrách na mokrý obličej a masáž. Pěna nedává to, co se mi líbí, protože Pěnová umyvadla suší mou kůži. Vůně se necítí moc, je snadno omytá, nezanechává film.
Léčba nevyléčí, ale neočekává se, ale docela úspěšně podporuje lékařskou péči.

Mírné čištění, nevysušuje pokožku, je hypoalergenní.

Stupeň čištění je velmi měkký, vhodný pouze pro ranní mytí.

Mám kombinaci reaktivní kůže. Tento gel byl zakoupen v období pocitu dehydratace a těsnosti kůže.
Konstrukce gelu je stručná: neprůhledná láhev, dávkovač je podle mého názoru nepohodlný. Chcete-li ji otevřít, musíte otočit uzávěr láhve, otevřít otvor, kterým gel vyleje, pro které je třeba láhev otočit. Manipulace je pro mě trochu moc, s mokrýma rukama je obtížnější kliku všeho, takže dávám přednost lahvičkám s čerpadlem. Ale na to jsem nesnížil svůj odhad, protože Plnění je pro mě důležité.
Texturou nástroje je velmi tekuté krémové mýdlo bílé barvy s neutrálním zápachem. Pěna vůbec nedává. Jak se ukázalo, nástroj se nedokáže vyrovnat s make-upem. Protože neodstraňuji make-up žádnými předběžnými prostředky, ukázalo se, že je to mínus, i když nástroj není uveden jako schopný umýt make-up. Vnímání hlubokého čištění oblastí mastným pleťovým gelem také ne. Zpočátku jsem zmateně zmáčkla láhev na polici. Pak přizpůsoben k použití pouze ráno. Odstraňte noční mazu a obnovte - s tímto nástrojem se vyrovnáte. Kůže nevyschne, nepotáhne se, nezpůsobí zarudnutí, funguje velmi jemně. Moje náklady se ukázaly jako velmi ekonomické. Láhev nakonec skončí, dost na téměř 8 měsíců s přestávkou jeden měsíc na samém začátku.

AVENE CLINANCE HYDRA Čistící emulgační krém 200 ml

Jemně čistí epidermis, s ohledem na zvýšenou citlivost suché a podrážděné kůže po lékařském ošetření akné.

  • Měkké povrchově aktivní látky jemně čistí citlivou pokožku bez jejího přesušení.
  • Termální voda Aven hydratuje a zmírňuje podráždění, navrací pocit pohodlí.
  • Aktivní hydratační a výživné složky obnovují lipidový film.
  • Kokosový extrakt, bambucké máslo a jojobový olej poskytují pleti nezbytnou výživu.

Avene termální pramenitá voda (avene aqua). voda (aqua). kokos-glukosid. laurethansulfát sodný. laureth-8 sulfát sodný. glykol palmitát. cetearylalkohol. glycerinu. estery hydrogenovaného palmového oleje / palmového jádra. hydrogenovaný ricinový olej. akryláty / c10-30 alkylakrylátový krospolymer. kyselina benzoová. bht. butyrospermum parkii (bambucké) máslo (butyrospermum parkii máslo). triglycerid kyseliny kaprylové / kaprinové. semenný olej (carthamus tinctorius olej ze semen). chlorfenezin. disodium edta. vůně (parfum). laurethansulfát hořečnatý. laureth-8 sulfát hořečnatý. síran hořečnatý. mikrokrystalický vosk (cera microcristallina). minerální olej (parafinum liquidum). parafín fenoxyethanol. simmondsia chinensis (jojobový) olej ze semen (simmondsia chinensis olej). cetearylsulfát sodný. laurylsulfát sodný. síran sodný. kyselina sorbová. triethanolamin. xanthanová guma. glukonát zinečnatý.

Naneste krém na mokrou pokožku, napěňte, pak důkladně opláchněte vodou a osušte. Použití ráno a večer.

Jemně čistá, příjemná vůně.

Olga, 29. listopadu 2015

Krém s velmi příjemnou vůní. Spotřeba minimálně, pěkně aplikovaná. Po umytí je pokožka měkká, není omezená, není suchá. Podobný lék na citlivou pokožku funguje mnohem horší. Budu kupovat více, když to skončí.

Anastasia, 04.12.2015

Nesuší pokožku, vůně je lehká, nenápadná. Vyčistí se, aby nezačala pískat, vyrovnává se s make-upem pro C-stupeň, ale pokožka po tom, co není namáhaná, měkká - to je dost, používám jiný prostředek k odstranění make-upu. Je to velmi hospodárné: při použití ráno a večer, láhev trvala 4 měsíce. Znovu jsem objednal - ani nechci zkusit něco jiného.

Anastasia, Novosibirsk, 15. dubna 2016

Velmi dobrý lék na problémovou pleť. Byl jsem poraden dermatologem a byl jsem rád, že můžu znovu objednat. Pleť je měkká, příjemná na dotek. Nedostatek malého množství krému pro aplikaci na obličej tak konzumuje velmi ekonomicky a trvá dlouhou dobu.

Natalia, 01.10.2016

Velmi dobrý nástroj. Také doporučil dermatologa. Koupil jsem si to před dvěma týdny a nelitoval jsem: během této doby byly vyřešeny téměř všechny problémy s kůží. Jen nedávno, po tom všem, kůže začala vysychat a odlupovat se, tak bych doporučil vzít to spolu s hydratačním krémem.

Eugenie, 14. října 2016

Používám ji na krátkou dobu, ale zatím nejsou žádné alergické reakce, kůže je měkká po umytí, vyrážka se stala mnohem méně. v zimě trochu schne, ale v kombinaci s emulzí ze stejné linie tento problém zmizí.

Ekaterina, Jekatěrinburg, 29. listopadu 2016

Lehká textura, ale dobře se čistí a nevysušuje pokožku.

, Samara, 14. února 2017

opravdu rád, použít pro praní na 3 roky

Elena, Jekatěrinburg, 14. března 2017

Měkké mléko, dokonale čistí a hydratuje. Neexistuje žádný pocit těsnosti kůže, jako po jiných prostředcích. Pro suchou pokožku (mám atopickou dermatitidu), náchylný k vyrážkám - perfektní. A tok je velmi úsporný.

Maria Shut, Petrohrad, 25. března 2017

Velmi měkké, příjemné. Čistí dobře, pokožka nevyschne. Vůně není rušivá.

Natalia, Jekatěrinburg, 06.7.2017

velmi jemná, pokožka po hladkém, ne suchém

Demtirova Tatyana Evgenievna, Gelendzhik, 18. srpna 2017

Příjemný čistící krém, dokonale čistí póry. Kůže nevyschne.

Victoria, Jekatěrinburg, 01.11.2017

Jemné jemné čištění s uklidňujícím čistícím krémem Avene Cleanance Hydra. Zpětná vazba na váš oblíbený nástroj pro praní.

Ahoj všichni Chci vám ukázat další lék francouzské farmaceutické kosmetiky Avene. Líbí se mi tato značka, takže si nenechám ujít možnost vyzkoušet si jejich kosmetiku.
Avene Cleanance Hydra zklidňující čistící krémový gel pro mytí v době, kdy byla kůže strašně svázaná zeleným gelem Aven.
Tento nástroj je mnohem měkčí, čistí pokožku, je jemnější a šetrnější.
Není to ani gel, ale spíše krém.
Balení tradiční pro značku, bílé balení, objem 200ml.

Tento krémový gel vypadá takto:


Tento gel nepoužívám každý den, ale jen když cítím, že je kůže pevnější, odložím zelený gel od Aven a umyju si obličej.
Výrobce doporučuje tento výrobek používat během léčby kůží pomocí léků, zejména pokud vyžaduje jemnou a citlivou péči.
200 ml na balení, ekonomická spotřeba, takže i při každodenním použití 2x denně, taková nádoba stačí na 5-7 měsíců.
Někdy používám tento gel spolu s kartáčkem Mia2 z clarisonik. Očištění se pak stává ještě lepší.
Obal je pro mě osobně vhodný, ano, bude obtížné ho otevřít mokrýma rukama.
Gel se otevře otočením víčka doleva / doprava. Líbí se mi tato možnost, používám ji s radostí.
Textura je silná, prakticky nepřipouští při přidávání vody. Bílý gel voní dobře, spíše neutrálně. Čistí pokožku dobře. Pokud si umýt make-up tohoto gelu, vyrovnat se. Možná ne poprvé, ale kůže bude zanechat čisté a svěží.
Po umytí pokožky otřete do sucha a aplikujte tonikum. I když zanedbáte tonikum a hydratační krém, obličej nebude.
Je to tento faktor, který se mi v tomto gelu opravdu líbí.
V lékárnách to není vždy. Když vidím, kupuji to, pokud ne, můžu si vzít zelený gel na mytí této značky.
Moje hodnocení je 5+

jemné čištění, nevysušuje pokožku, nevyvolává odlupování kůže, dobré čištění

žádný účinek na zánět nebo černé skvrny

Domácí péče Avène pro akné u dospělých: jak si vybrat a co může dělat?

Co je Avène Cleanance?

Linka Avène pro problémovou pleť se nazývá Cleanance - a pokud jste ve svém životě narazili na akné, nemohli byste si o tom pomoci. Avène věří, že domácí péče je klíčovým krokem v procesu řešení akné. Měla by fungovat jako prevence zhoršování a podpory pokožky mezi profesionálními postupy.

Nedávno bylo aktualizováno složení dvouřádkových produktů: Cleanance Expert emulze regulující kožní maz a TriAcneal Expert protizánětlivá emulze. Nyní v nich nejsou žádné kyseliny. A namísto kyselin je složkou exprimin, keratolytikum na bázi rostlinného extraktu (snižuje počet černých teček, zlepší strukturu kůže). Bylo klinicky prokázáno, že v koncentraci jednoho procenta je účinnější než 6% kyselina glykolová, ale nenarušuje lipidovou vrstvu a je vhodná pro citlivou pokožku.

V Magic Boxu: veškerá péče a make-up

11 vzorků kosmetiky - a brožura nové knihy "Ultra-kosmetika" v každé krabici.

Kromě expresinu obsahují obě emulze diolenil (zabíjí bakterie, které vyvolávají zánět) a termální vodu Avene (snižuje podráždění). Rozdíl je v tom, že TriAcneal Expert má retinaldehyd, který vyhlazuje a redukuje jizvy po akné (proto je určen pro pleť se zralým akné). V emulzi Cleanance Expert byl přidán monolaurin, který reguluje tvorbu kožního mazu. Mezi emulze lze kombinovat.

Kdo jsou naše hrdinky a doktor?

Účastníci testu tentokrát - pacienti "Ústavu plastické chirurgie a kosmetiky" především s prvním stupněm akné. Všechny jsou pozorovány u lékaře-dermatovenerologa, dermatologa a kosmetologa Galiny Viktorovna Sofinskaya. Pětadvacetiletá Galina Viktorovna, která pracovala v IPCC, byla vedoucím oddělení dětské kosmetologie na Klinice krásy v centru Arbat, má velké zkušenosti s léčbou pacientů s akné.

Jaký účinek očekáváte od domácí péče od akné?

Zeptali jsme se Galiny Viktorovny, co bychom měli obecně očekávat při používání domácí péče? Byla upřímná: „Akné se objevuje kvůli tomu, že tajemství mazové žlázy zůstává v potrubí a ucpává ji (může na to být mnoho důvodů: snížená imunita kůže, stres, gastritida, antibiotika, hormonální selhání atd.) ve světě krém není schopen vyčistit kanály mazových žláz. To se provádí očištěním, loupáním a dalšími kosmetickými postupy. A domácí péče jim neumožňuje znovu se ucpat. Normalizuje kvalitu sekrece mazových žláz, stimuluje růst nových "správných" buněk a aktualizuje stratum corneum. "

Kdo jsou "správné" buňky?

Buňky stratum corneum obvykle rostou v sudém tvaru a mají vynikající metabolismus. Když se pohybujete do horních vrstev kůže, z nich vyjde obsah, stanou se hustými, plochými a propojenými jako brnění k ochraně těla. Mělo by to být.

Řekněme, že jste ve stresu. Metabolismus je v buňkách narušen. Nejsou tak hladké, rostou ve špatném pořadí - jako knihy, které jsou roztroušeny na stole. Přilnavost mezi nimi je rozbitá, vytváří se nerovný povrch s „otvory“.

První důsledek: kůže se začíná nerovnoměrně odlupovat. Když nanesete krém, smísí se s ním šupiny stratum corneum. A tento „cement“, který si nic nevíte, se třese do výlučných kanálů mazových žláz a blokuje je. Existují záněty.

Druhý důsledek: částice nečistot z prostředí se dostanou do „otvorů“ mezi buňkami. To si všimnou základní buňky Langerhansa a „říkají“: „Hana, přátelé, musíte být naléhavě opraveni!“ Do problémové oblasti je posílána armáda krevních buněk a protilátek. V zrcadle vidíte zarudnutí.

Co slibuje Avène Cleanance domácí péče?

Přeneste buněčný metabolismus do pořádku: normalizujte peeling, hydrataci, kvalitu a množství sekrece. „První změny, které by účastníci experimentu měli vidět, jsou vyrovnání reliéfu, utažení kůže a snížení zarudnutí. O něco později problém předmenstruačního zánětu zmizí, “říká Galina Viktorovna.

Naše hrdinky

Natalia nevěří, že její problém lze nazvat děsivé slovo akné: „Ano, občas mám vyrážky. Jsou však období, kdy je kůže zcela čistá. Nicméně, to není mastný - spíše, kombinovaný, mastný lesk nenastane během dne. Tyto vyrážky jsou s větší pravděpodobností spojeny s hormonálním cyklem a mohou se objevit i během cest a letů. Jiná kůže reaguje na vodu hodně - tvrdá moskevská voda mi nevyhovuje, potřebuji měkkou vodu. “ Taková situace v Natalii od dospívání, ale poslední jeden a půl roku zánětu vzrostla.

Galina Viktorovna rozhoduje, že Natalia má první stupeň akné. „Póry jsou mírně zvětšené, ale lipidová vrstva je slabá: ačkoliv Natalya umyla obličej v 6 hodin ráno, ve 3 hodiny ráno, kůže vůbec nesvítí. Mazové žlázy nejsou dostatečně aktivní a kůže se špatně odlupuje. Proto bude její program domácí péče vypadat jako střídání jídel a exfoliace, “říká.

Podle lékaře, v dopoledních hodinách není třeba umýt speciálními gely a pěny. Na kůži by měl být plášť vody-lipidu, pokud ho ráno umyjete, začne nešťastná záškubová mazová žláza rychle vytvářet tajemství. To dopadá silnější než obvykle, a mechanicky ucpává kanály.

Pro praní Galina Viktorovna doporučuje pouze micelární vodu (nebo v extrémních případech vodu z vodovodu, která je přítomna při pokojové teplotě). Avène Cleanance Micellar Water kontroluje produkci kožního mazu a nevyžaduje oplach. Během dne Galina Viktorovna předepíše 3-5 krát čistit kůži micelární vodou. Odstraňuje nečistoty, které se usazují na kůži.

Po ranním tření pokožky by měla Natalia aplikovat Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (netírat ji, aplikovat na dlaně a přitlačit na obličej). Má protizánětlivý a seborrhový účinek, vyhlazuje strukturu pokožky a zklidňuje zarudnutí.

Schůzky na večer: první, čistící gel Avène Cleanance Gel. Rituál by měl vypadat takto: musíte namočit malou houbu, zmáčknout kapku peněz, zpěnit a aplikovat pěnu na obličej s měkkými pohyby, aniž byste ji otřeli. Ponechte několik sekund a opláchněte vodou při pokojové teplotě. Není žádoucí ten, který proudí z kohoutku a minerální, nebo alespoň skutečný. Doktor doporučuje každému, aby si zvykl, že má umyvadlo v blízkosti dřezu, ráno ho naplnit vodou a večer se umýt.

Za druhé: po očištění musí Natalia aplikovat jeden ze dvou produktů, střídavě každý druhý den - emulzi TriAcneal Expert nebo hydratační zklidňující krém Cleanance Hydra (kompenzuje účinek sušení přípravků na léčbu akné). Galina Viktorovna varovala, že během několika dní po použití přípravku TriAcneal Expert může Natálina pokožka sevřít, jako by byla podrážděná (jen proto, že má slabou vrstvu lipidů). V tomto případě bude muset přestávku na 1-2 dny, ale po - nezapomeňte pokračovat v používání emulze.

Na začátku cyklu měla být Natalia vyčištěna, aby se zabránilo dalšímu bodnutí vyrážky. K ošetření zánětů byla použita bezbarvá korekční tužka Spot Treatment.

Stanovisko Natálie po šesti týdnech:

- V době testování jsem odmítl make-up (nadace, prášek) - pouze levá řasenka. Problémy s promýváním micel několikrát denně proto nevznikly. Jen mě nosil neustále bavlněné podložky a malou láhev Cleanance Micellar Water, stejně jako krém v rezervě. Pokožka byla příjemná - micela dodává pocit svěžesti, je velmi měkká, není tu žádná lepkavost, kterou bych chtěl umýt. Ve večerních hodinách jsem si umyl obličej s čistícím gelem Avène Cleanance Gel - jak mi Galina Viktorovna poradila, kapala mi kapku do dlaně a trochu jsem si ji otřela, abych vytvořila pěnu. Gel přímo na obličej není aplikován. Pozitivní dojem - gel nezpůsobil suchost.

Zpočátku jsem měl ráno Expert, Hydru na večer s TriAcneal. Jak lékař předpověděl, kůže na přípravku TriAcneal reagovala škálováním a podrážděním. Nejvíce se mu líbilo hydratační uklidňující Hydra. Vypadá to jako léčebný krém, jeho textura je hustší a bohatší; Expert jednodušší, myslím, že každý bude dělat. V případě zánětu jsem měl také lokální korektor Cleanance Spot Treatment, ale neviděl jsem žádný účinek.

Uprostřed testování se objevila další vyrážka - jak předpověděl lékař. Proto jsme se připojili k postupu - šel jsem na úklid. I přes toto zhoršení se mi obecně líbí celkový stav kůže - je hydratovaná, hladká, hustá a pleť je hladší. Chci pokračovat v používání Avene.

Komentář Galiny Viktorovny: „Natálina kůže pracovala dokonale, dokonce lépe, než jsem předpokládala. Před experimentem byla tenká, suchá (jako kdyby se protáhla), s červenými a průsvitnými nádobami. Obvykle je taková kůže po dlouhou dobu obnovena. Natalia se však za šest týdnů zjevně zlepšila: textura se vyrovnala, zarudnutí zmizelo. Kůže se stala hustou, zvlhčenou, proces loupání se vrátil do normálu. Tento úspěch však nezpochybňuje skutečnost, že Natalia musí včas jít do kosmetické kosmetologie. Pokud to udělá a bude nadále používat domácí péči Avène Cleanance, akné ji postupně přestane obtěžovat. “

Xenia měla kožní problémy, jako mnozí z jejích dospívajících. A od té doby, více než deset let, žila s malým množstvím vyrážek (otevřených a zavřených) na tváři, většinou vázaných na cyklus. Také černé tečky. Zároveň nepovažují svou pleť za mastnou: „Kůže je spíše kombinací - T-zóna je normální (někdy může svítit), na tvářích se vyskytují problémy, i když je také sucho“. Ksenia nechodila k kosmetologům dříve než tento problém - žila v jiné zemi a neměla příležitost.

Podle Galiny Viktorovna, Xenia nemá hyperkeratózu (porušení exfoliace stratum corneum), jako v Natalii. Má kombinovanou kůži: čelo, nos, bradu - normální, a na tvářích je hyperfunkce mazových žláz (i když se to obvykle děje jinak). Mazové žlázy na tvářích produkují příliš silné a hojné tajemství. „Nicméně, Xenia má pouze první, nezačínající akné. V jejím případě je nutná vyvážená strava a řádná domácí péče, “říká lékař. „Mám výživový program, který se snažím dodržovat. Ve skutečnosti je pro mě hlavní věc vyloučit jakékoli potraviny „odpadky“ - například čipy nebo takové tukové věci jako majonézu. Pokud začnu jíst majonézu, bude více zánětů! “, Říká Xenia.

Jeho účelem je: očistit pokožku micelární vodou Cleanance Micellar Water ráno (ve dnech, kdy se cítí hypersalita, můžete ji umýt gelem, ale okamžitě hydratujte pokožku krémem Cleanance Hydra). Naneste seboregulační emulzi Cleanance Expert. Během dne očistěte kůži micelární vodou nejméně 3-5 krát a emulzi opakujte jednou.

Pro večer: Gel Cleanance Gel a emulze TriAcneal Expert. Dot používejte korekční tužku pro přímé ošetření a jednou za 8-10 dní udělejte masku Cleanance Mask-gommage pouze v oblasti tváře.

Dojmy Xenia po šesti týdnech užívání:

- Před tím jsem použil micelární vodu Avene, líbí se mi to. Moje, nicméně, byl z jiné linie, ale ukázalo se, že Cleanance Micellar Water není o nic horší. Nalil jsem ho do malé láhve a vždycky jsem to měl se sebou. Nebyly žádné nepříjemnosti a ani to nebylo nepříjemné.

Večer jsem si umyl obličej gelem Cleanance Gel - dobře se čistí, ráno ráno vstanu bez jakéhokoliv lesku.

Také ve večerních hodinách jsem použil TriAcneal - kůže s ní byla dobře osvěžená, horní vrstva oloupaná, stala se hladší. Tam byl peeling - ale dozvěděl jsem se o tom jen tehdy, když jsem se rozhodl použít prášek. I nadále používat emulzi, líbí se mi účinek.

Ráno a odpoledne jsem použil seboregulatory Cleanance Expert. Dobrá péče o den - odstraňuje lesk, textura je lehká (něco mezi krémem a sérum), pěkně aplikovaná, velmi vstřebaná.

V případě pálení kůže a loupání jsem měl také krém Cleanance Hydra. Tyto problémy však nevznikly, ale stejně jsem to zkusil. Je sytější, zvlhčující, ale také dodává lesk na kůži.

Také jsem dostal každých 8–10 dní masku gommage a aplikoval jsem ji - položil ji na suchou pokožku, jako krém a po pěti minutách jsem si ji umyl. Pak doktor řekl, že je to možné, a dokonce méně často, protože pokožka již byla osvěžena TriAcneal a s ní by měla být léčena jemněji.

A tužka pro léčbu na místě pomohla rychle se vypořádat se záněty, doslova následující den ustoupila.

Po šesti týdnech na Avène Cleanance je pokožka pohodlná, hladší, bez odlupování. Rash je vázán na cyklus, je tu stále, ale je jich méně, a tužkou přecházejí rychleji.

Komentář Galiny Viktorovny: „A opět jsem rád: Xenia měla podrážděnou pokožku s rozbitou hydrolipidovou vrstvou. Nyní je zarudnutí pryč, vzor epidermis se ustálil (velmi „pravé buňky“ byly úspěšně pěstovány), a co je nejdůležitější, objevil se zdravý saténový lesk. Pokožka je zvlhčena - to znamená, že už žádné peeling. Loupání neupchávají kanály mazových žláz. Tajemství obvykle vyniká, takže problém předmenstruačního zánětu bude časem probíhat.

Valentina, 27 let

Valentine všech tří hrdinek - nejzkušenější bojovník s akné. Vždy měla nějakou problémovou kůži. Ale po cestě do Indie před třemi lety, kde Valentina vzala špatnou péči a udělala masáž obličeje s oleji, začalo zhoršení. „Nemohla jsem mít olej vůbec,“ říká. - To jsem se dozvěděl později. Olejové přípravky ucpávají póry. Začal jsem vyrážku, která se změnila na vředy. Štěstí, že jsem se dostal do Galiny Viktorovna! “

Galina Viktorovna vedla pacienta dva roky, aby dosáhla stabilního výsledku - a podařilo se jí dostat ze čtvrté etapy akné do první snadné. „Vyrobili jsme masky, procedury, elektrokoagulaci... Je lepší si ani pamatovat. Trvalo to hodně peněz, dokonce jsem si musel vzít půjčku. Výsledkem byla situace po Indii. Zbývají jen jizvy, broušíme je - udělali jsme laser i slupky. Nyní musíte udržet výsledek - potřebuji péči, která nepovede k takovým exacerbacím, ale zvlhčí pokožku.

Ještě před tímto celým příběhem jsem léčil akné domácími liniemi, které výrazně sušily - a pak mi připadalo, že pokud to zaschne, znamená to, že to funguje. Galina Viktorovna vysvětlila, že to není tak, aby kůže byla zvlhčena. “

Galina Viktorovna říká, že Valentina pokožka je stále v dobrém stavu, ale potřebuje podpůrnou péči, aby obnovila lipidovou vrstvu, odstranila jemné vrásky a nevyvolala „kosmetické akné“ - situaci, kdy překážky, komedony, zánět položek.

Ráno je také určeno k promývání micelární vodou micelární vodou. Dále bude muset Valentina smíchat jednu kapku hydratačního přípravku Cleanance Hydra s jednou kapkou emulze TriAcneal Expert a aplikovat ji jemným pohybem, aniž by se o pokožku třela.

Retinol zvyšuje fotosenzitivitu kůže, ale Galina Viktorovna nepředepsala krém s faktorem SPF, protože slunce je neaktivní až do konce jara (v létě nepředepisuje pacientům TriAcneal Expert).

Během dne by měla Valentina pravidelně otírat obličej micelární vodou, opakovat hydratační krém Cleanance Hydra a zavlažovat její tvář termální vodou Avéne každých 1-1,5 hodiny. "90% zvlhčovačů absorbuje vlhkost ze vzduchu - a když ji tam nenajdou, naopak kůži vysychají." Správně proveďte následující kroky, lékař si myslí, že: uložte termální vodu na plochu, pravidelně ji stříkejte vedle vás (ne na kůži, aby nedošlo k opačnému účinku dehydratace) a vystavte obličej obličejovému mraku.

Po večerním mytí gel jmenoval TriAcneal Expert. Jednou za 8-10 dní může Valentina použít masku Cleanance Mask, ale jako masku a nikoliv křovinu (masírujte kůži). Aby nedošlo k podráždění, po pár dnech - nepoužívejte emulzi s retinaldehydem, pouze hydratační zklidňující krém Cleanance Hydra ".

Valentiny dojmy po šesti týdnech:

- Líbilo se mi používání micelární vody Cleanance Micellar Water - Odmítl jsem make-up, několikrát denně jsem si otřel obličej, nebyl to problém (otřel si obličej ráno, pak na oběd v práci, pak po sportu). Jediné, co jsem četla, je to, že odstraňuje make-up z očí, ale nebere mi řasenku. Kůže tváře je s ní velmi pohodlná.

Ve večerních hodinách jsem si umyl obličej gelem Gel Cleanance Gel - nedráždivý kožní prostředek, který dobře čistí.

Z krémů jsem měl Hydru - prostě nádhernou věc, zvlhčující uklidňující látku, kterou budu i nadále používat naprosto jistě. Kůže s ním vypadá chladně - hydratovaná, zdravá, bez zarudnutí, zatímco má jemnou texturu a příjemnou vůni. Může se vstřebat různými způsoby - někdy mi zanechal mastný lesk, ale opřel jsem ho o ubrousky. Ale pocit komfortu na kůži je takový, že se s ním můžete vyrovnat - druhou hadičku jsem si již koupil.

Z přípravku TriAcneal, krém s retinaldehydem, jsem neměl žádné vedlejší účinky (odlupování, podráždění). Možná proto, že jsem to ráno promíchal s Hydrou, jak doporučila Galina Viktorovna. Plánuji a aplikovat je dále.

Masku Cleanance jsem mohl použít pouze jednou za deset dní - ale podařilo se mi ji také proniknout. Nanáší se čistící, tenká vrstva, lehce sevřená. Ale bez toho, aby to šlo dál, kůže to toleruje normálně.

Moje póry stále potřebují pravidelný úklid - snažím se na něm chodit asi jednou za šest týdnů, pak to není úklid, ale jako byste chodili s tváří. Pokud jste již překonali akné, snížili ji na přijatelnou formu, nejsou zde žádné trvalé vředy - linie Avène poskytuje dobrou podporu a vrací pokožku do zdravého a klidného stavu.

Komentář Galiny Viktorovny: „Úkol byl splněn - kůže má zdravý lesk, je elastická, dobře hydratovaná. Stal se více vylučovaný, to znamená zlepšený metabolismus. Obecně se jedná o případ, kdy je vše dobré a důležité, aby nedošlo k porušení rovnováhy. Za tímto účelem by měla Valentina nadále používat lékařskou kosmetiku pro problémovou pleť.

Děkujeme za pomoc při organizaci experimentu „Ústav plastické chirurgie a kosmetiky“ a Galina Sofinskaya.

CLINANCE HYDRA Čistící emulgační krém

200 ml lahvička

200 ml lahvička

Čistí mladou problémovou pokožku na pozadí léčby akné, aniž by způsobil jeho dehydrataci. Paraben zdarma.

  • Uklidňující
  • Čištění
  • Napájení
  • Výhody
  • Kdo je vhodný?
  • Klinické studie
  • Složení
  • Výhody

    Klin-Ak intenzivní hydratační gelový krém na bázi vody je vhodný pro mladou problémovou pokožku, oslabenou v důsledku léčby akné.

    Klin-Ak čistící gel-krém byl testován za účasti 51 pacientů s kůží trpící akné, užívající isotrethionin orálně nebo s použitím místních prostředků, které způsobují podráždění a dehydrataci kůže.

    Po měsíci užívání účastníci zaznamenali:
    - snížení zarudnutí o 20%
    - redukce nedokonalosti pleti o 57%
    - 53% snížení loupání
    90% účastníků si všimlo měkkosti kůže po aplikaci.
    76% účastníků zaznamenalo zvýšení pružnosti kůže.
    90% účastníků zaznamenalo osvěžující účinek použití gelového krému.

    Recenze Avene cleanance hydra

    Objem: 200 ml

    Avene Cleanance Hydra Crème je vhodný pro podrážděnou problémovou pokožku.

    Uklidňující krém Aven Klinans Hydra má regenerační, hydratační a vyživující účinek na suchou a podrážděnou pokožku.

    kompenzuje dehydratační a dráždivé účinky, obsahuje komplex proti akné a je vhodný pro citlivou pokožku. hydratuje pokožku s ohledem na zvýšenou citlivost suché a podrážděné kůže po léčbě akné. Termální voda zklidňuje a snižuje podráždění kůže. Paraben zdarma. Hypoalergenní, nekomedogenní. Bez mýdla.

    Použití: Naneste na kůži.

    Složky: Avene Aqua, Coco-glukosid, Sodná sůl laurethanu Sulfát sodný, Sulfát sodný, Glykol Palmitát, Cetearylalkohol, Glycerin, Stearát glykolu, Hydrogenovaný olej Palm / Palm jádra PEG-6 Estery, Hydrogenovaný ricinový olej PEG-40, Petrolatum, Acryláty / C10-30 alkylkrylátový Crosspolymer, kyselina benzoová, Butyrospermum Parkii; Chinensis, cetearylsulfát sodný, nátriumlaurylsulfát, síran sodný Oleth, kyselina sorbová, triethanolamin, xanthanová guma, glukonát zinečnatý.

Více Článků O Druhy Akné