Avene Cleanance Series 12.1.2013

Dívky mi říkají, jakmile jsem vyzkoušela zelený gel z Aven v Řecku, jaké je jeho celé jméno? byl velmi tlustý. Dnes jsem si koupil špatný ((((((Koupil jsem si čistší gel na mýdlo))))) Opravdu potřebuju ten zelený

Avene Cleanance Series 22. listopadu 2012

Tak dlouho vybral pro vhodnou značku. Četl jsem všechny recenze na vašich webových stránkách a rozhodl se pro Aven, koupil jsem si gel pro mysl, tonikum, triacneal krém, krémy Klinins-k. Tolik úsilí a vynaložených peněz, ale čekala jsem na PLNOU DISAPPOINTMENT. Osobně jsem nic nepomohl, neříkám, že je moje tvář zanedbaná, stejně jako mnoho lidí spojilo náchylnost k akné a vyrážce. (((Vyhledávání pokračuje.

Mimochodem, po 2,5 měsících jsem všechno odhodil a koupil jsem si Lyarosha, póza, to bylo lepší, ale ne!

Série Avene Cleanance 23. září 2012

Poté, co se vzala do důchodu. Sledoval jsem nutriční plán - každý den ve stejnou dobu, pil jsem hodně vody, každý den jsem hrál sporty, dokonce i ty nejobvyklejší cviky a začal jsem používat sérii Avene Cleanance. Nevím, co přesně pomohlo - ale o necelé dva měsíce později byla postava vytesána, vlasy byly lesklé a kůže byla bezchybná (i když tam byly jizvy a tečky) Tak milujte sebe a pečujte o své tělo všude)

Komentáře hodnocení užitečné? Ano 49 · Ne 2

Avene Cleanance Series 12. září 2012

Získal téměř celou sérii d / problémové kůže.

Termální voda je jako vždy měkká, příjemná, zklidňuje pokožku, nedráždí a osvěžuje. Je vhodné si ji vzít s sebou kamkoliv)

Gel šetrně (i příliš) čistí, nevysychá, dobře, to je vše.

Emulze je velmi jemná, příjemná, pokožka po hladkém, ne příliš lesklém, ale neohrožuje zánět.

Klinas-K je hmatný na kůži, mírný pocit pálení, to je normální, jemně odlupuje mrtvé buňky, ale není vždy příjemné.

Noc je silnější než den. Zarovnává, postupně jizvy již nestojí na kůži, hojí drobné záněty.

Kdo má těžký zánět, tento přípravek se nedoporučuje.

Avene Cleanance Series 1. srpna 2012

Před měsícem získala kompletní sadu: Gel pro mytí (zelená), krémový gel Klinans, bifázický krém na toniku, krém na Klinans, krém na Klinans-K, krém na krémy Klin-Ak, křoviny a masku. Tato značka mi bohužel nevyhovovala. Obklopen akné pimples, strašidelně svědící, lesk zůstal (((Je škoda, že ona je na něco, co pomůže. Se vším, že jsem živit správně, nemám kouřit a pít hodně čisté vody. a ne jako obvykle po celý den, drsný, a celkově je pleť celkem stejná)))

Domácí péče Avène pro akné u dospělých: jak si vybrat a co může dělat?

Co je Avène Cleanance?

Linka Avène pro problémovou pleť se nazývá Cleanance - a pokud jste ve svém životě narazili na akné, nemohli byste si o tom pomoci. Avène věří, že domácí péče je klíčovým krokem v procesu řešení akné. Měla by fungovat jako prevence zhoršování a podpory pokožky mezi profesionálními postupy.

Nedávno bylo aktualizováno složení dvouřádkových produktů: Cleanance Expert emulze regulující kožní maz a TriAcneal Expert protizánětlivá emulze. Nyní v nich nejsou žádné kyseliny. A namísto kyselin je složkou exprimin, keratolytikum na bázi rostlinného extraktu (snižuje počet černých teček, zlepší strukturu kůže). Bylo klinicky prokázáno, že v koncentraci jednoho procenta je účinnější než 6% kyselina glykolová, ale nenarušuje lipidovou vrstvu a je vhodná pro citlivou pokožku.

V Magic Boxu: veškerá péče a make-up

11 vzorků kosmetiky - a brožura nové knihy "Ultra-kosmetika" v každé krabici.

Kromě expresinu obsahují obě emulze diolenil (zabíjí bakterie, které vyvolávají zánět) a termální vodu Avene (snižuje podráždění). Rozdíl je v tom, že TriAcneal Expert má retinaldehyd, který vyhlazuje a redukuje jizvy po akné (proto je určen pro pleť se zralým akné). V emulzi Cleanance Expert byl přidán monolaurin, který reguluje tvorbu kožního mazu. Mezi emulze lze kombinovat.

Kdo jsou naše hrdinky a doktor?

Účastníci testu tentokrát - pacienti "Ústavu plastické chirurgie a kosmetiky" především s prvním stupněm akné. Všechny jsou pozorovány u lékaře-dermatovenerologa, dermatologa a kosmetologa Galiny Viktorovna Sofinskaya. Pětadvacetiletá Galina Viktorovna, která pracovala v IPCC, byla vedoucím oddělení dětské kosmetologie na Klinice krásy v centru Arbat, má velké zkušenosti s léčbou pacientů s akné.

Jaký účinek očekáváte od domácí péče od akné?

Zeptali jsme se Galiny Viktorovny, co bychom měli obecně očekávat při používání domácí péče? Byla upřímná: „Akné se objevuje kvůli tomu, že tajemství mazové žlázy zůstává v potrubí a ucpává ji (může na to být mnoho důvodů: snížená imunita kůže, stres, gastritida, antibiotika, hormonální selhání atd.) ve světě krém není schopen vyčistit kanály mazových žláz. To se provádí očištěním, loupáním a dalšími kosmetickými postupy. A domácí péče jim neumožňuje znovu se ucpat. Normalizuje kvalitu sekrece mazových žláz, stimuluje růst nových "správných" buněk a aktualizuje stratum corneum. "

Kdo jsou "správné" buňky?

Buňky stratum corneum obvykle rostou v sudém tvaru a mají vynikající metabolismus. Když se pohybujete do horních vrstev kůže, z nich vyjde obsah, stanou se hustými, plochými a propojenými jako brnění k ochraně těla. Mělo by to být.

Řekněme, že jste ve stresu. Metabolismus je v buňkách narušen. Nejsou tak hladké, rostou ve špatném pořadí - jako knihy, které jsou roztroušeny na stole. Přilnavost mezi nimi je rozbitá, vytváří se nerovný povrch s „otvory“.

První důsledek: kůže se začíná nerovnoměrně odlupovat. Když nanesete krém, smísí se s ním šupiny stratum corneum. A tento „cement“, který si nic nevíte, se třese do výlučných kanálů mazových žláz a blokuje je. Existují záněty.

Druhý důsledek: částice nečistot z prostředí se dostanou do „otvorů“ mezi buňkami. To si všimnou základní buňky Langerhansa a „říkají“: „Hana, přátelé, musíte být naléhavě opraveni!“ Do problémové oblasti je posílána armáda krevních buněk a protilátek. V zrcadle vidíte zarudnutí.

Co slibuje Avène Cleanance domácí péče?

Přeneste buněčný metabolismus do pořádku: normalizujte peeling, hydrataci, kvalitu a množství sekrece. „První změny, které by účastníci experimentu měli vidět, jsou vyrovnání reliéfu, utažení kůže a snížení zarudnutí. O něco později problém předmenstruačního zánětu zmizí, “říká Galina Viktorovna.

Naše hrdinky

Natalia nevěří, že její problém lze nazvat děsivé slovo akné: „Ano, občas mám vyrážky. Jsou však období, kdy je kůže zcela čistá. Nicméně, to není mastný - spíše, kombinovaný, mastný lesk nenastane během dne. Tyto vyrážky jsou s větší pravděpodobností spojeny s hormonálním cyklem a mohou se objevit i během cest a letů. Jiná kůže reaguje na vodu hodně - tvrdá moskevská voda mi nevyhovuje, potřebuji měkkou vodu. “ Taková situace v Natalii od dospívání, ale poslední jeden a půl roku zánětu vzrostla.

Galina Viktorovna rozhoduje, že Natalia má první stupeň akné. „Póry jsou mírně zvětšené, ale lipidová vrstva je slabá: ačkoliv Natalya umyla obličej v 6 hodin ráno, ve 3 hodiny ráno, kůže vůbec nesvítí. Mazové žlázy nejsou dostatečně aktivní a kůže se špatně odlupuje. Proto bude její program domácí péče vypadat jako střídání jídel a exfoliace, “říká.

Podle lékaře, v dopoledních hodinách není třeba umýt speciálními gely a pěny. Na kůži by měl být plášť vody-lipidu, pokud ho ráno umyjete, začne nešťastná záškubová mazová žláza rychle vytvářet tajemství. To dopadá silnější než obvykle, a mechanicky ucpává kanály.

Pro praní Galina Viktorovna doporučuje pouze micelární vodu (nebo v extrémních případech vodu z vodovodu, která je přítomna při pokojové teplotě). Avène Cleanance Micellar Water kontroluje produkci kožního mazu a nevyžaduje oplach. Během dne Galina Viktorovna předepíše 3-5 krát čistit kůži micelární vodou. Odstraňuje nečistoty, které se usazují na kůži.

Po ranním tření pokožky by měla Natalia aplikovat Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (netírat ji, aplikovat na dlaně a přitlačit na obličej). Má protizánětlivý a seborrhový účinek, vyhlazuje strukturu pokožky a zklidňuje zarudnutí.

Schůzky na večer: první, čistící gel Avène Cleanance Gel. Rituál by měl vypadat takto: musíte namočit malou houbu, zmáčknout kapku peněz, zpěnit a aplikovat pěnu na obličej s měkkými pohyby, aniž byste ji otřeli. Ponechte několik sekund a opláchněte vodou při pokojové teplotě. Není žádoucí ten, který proudí z kohoutku a minerální, nebo alespoň skutečný. Doktor doporučuje každému, aby si zvykl, že má umyvadlo v blízkosti dřezu, ráno ho naplnit vodou a večer se umýt.

Za druhé: po očištění musí Natalia aplikovat jeden ze dvou produktů, střídavě každý druhý den - emulzi TriAcneal Expert nebo hydratační zklidňující krém Cleanance Hydra (kompenzuje účinek sušení přípravků na léčbu akné). Galina Viktorovna varovala, že během několika dní po použití přípravku TriAcneal Expert může Natálina pokožka sevřít, jako by byla podrážděná (jen proto, že má slabou vrstvu lipidů). V tomto případě bude muset přestávku na 1-2 dny, ale po - nezapomeňte pokračovat v používání emulze.

Na začátku cyklu měla být Natalia vyčištěna, aby se zabránilo dalšímu bodnutí vyrážky. K ošetření zánětů byla použita bezbarvá korekční tužka Spot Treatment.

Stanovisko Natálie po šesti týdnech:

- V době testování jsem odmítl make-up (nadace, prášek) - pouze levá řasenka. Problémy s promýváním micel několikrát denně proto nevznikly. Jen mě nosil neustále bavlněné podložky a malou láhev Cleanance Micellar Water, stejně jako krém v rezervě. Pokožka byla příjemná - micela dodává pocit svěžesti, je velmi měkká, není tu žádná lepkavost, kterou bych chtěl umýt. Ve večerních hodinách jsem si umyl obličej s čistícím gelem Avène Cleanance Gel - jak mi Galina Viktorovna poradila, kapala mi kapku do dlaně a trochu jsem si ji otřela, abych vytvořila pěnu. Gel přímo na obličej není aplikován. Pozitivní dojem - gel nezpůsobil suchost.

Zpočátku jsem měl ráno Expert, Hydru na večer s TriAcneal. Jak lékař předpověděl, kůže na přípravku TriAcneal reagovala škálováním a podrážděním. Nejvíce se mu líbilo hydratační uklidňující Hydra. Vypadá to jako léčebný krém, jeho textura je hustší a bohatší; Expert jednodušší, myslím, že každý bude dělat. V případě zánětu jsem měl také lokální korektor Cleanance Spot Treatment, ale neviděl jsem žádný účinek.

Uprostřed testování se objevila další vyrážka - jak předpověděl lékař. Proto jsme se připojili k postupu - šel jsem na úklid. I přes toto zhoršení se mi obecně líbí celkový stav kůže - je hydratovaná, hladká, hustá a pleť je hladší. Chci pokračovat v používání Avene.

Komentář Galiny Viktorovny: „Natálina kůže pracovala dokonale, dokonce lépe, než jsem předpokládala. Před experimentem byla tenká, suchá (jako kdyby se protáhla), s červenými a průsvitnými nádobami. Obvykle je taková kůže po dlouhou dobu obnovena. Natalia se však za šest týdnů zjevně zlepšila: textura se vyrovnala, zarudnutí zmizelo. Kůže se stala hustou, zvlhčenou, proces loupání se vrátil do normálu. Tento úspěch však nezpochybňuje skutečnost, že Natalia musí včas jít do kosmetické kosmetologie. Pokud to udělá a bude nadále používat domácí péči Avène Cleanance, akné ji postupně přestane obtěžovat. “

Xenia měla kožní problémy, jako mnozí z jejích dospívajících. A od té doby, více než deset let, žila s malým množstvím vyrážek (otevřených a zavřených) na tváři, většinou vázaných na cyklus. Také černé tečky. Zároveň nepovažují svou pleť za mastnou: „Kůže je spíše kombinací - T-zóna je normální (někdy může svítit), na tvářích se vyskytují problémy, i když je také sucho“. Ksenia nechodila k kosmetologům dříve než tento problém - žila v jiné zemi a neměla příležitost.

Podle Galiny Viktorovna, Xenia nemá hyperkeratózu (porušení exfoliace stratum corneum), jako v Natalii. Má kombinovanou kůži: čelo, nos, bradu - normální, a na tvářích je hyperfunkce mazových žláz (i když se to obvykle děje jinak). Mazové žlázy na tvářích produkují příliš silné a hojné tajemství. „Nicméně, Xenia má pouze první, nezačínající akné. V jejím případě je nutná vyvážená strava a řádná domácí péče, “říká lékař. „Mám výživový program, který se snažím dodržovat. Ve skutečnosti je pro mě hlavní věc vyloučit jakékoli potraviny „odpadky“ - například čipy nebo takové tukové věci jako majonézu. Pokud začnu jíst majonézu, bude více zánětů! “, Říká Xenia.

Jeho účelem je: očistit pokožku micelární vodou Cleanance Micellar Water ráno (ve dnech, kdy se cítí hypersalita, můžete ji umýt gelem, ale okamžitě hydratujte pokožku krémem Cleanance Hydra). Naneste seboregulační emulzi Cleanance Expert. Během dne očistěte kůži micelární vodou nejméně 3-5 krát a emulzi opakujte jednou.

Pro večer: Gel Cleanance Gel a emulze TriAcneal Expert. Dot používejte korekční tužku pro přímé ošetření a jednou za 8-10 dní udělejte masku Cleanance Mask-gommage pouze v oblasti tváře.

Dojmy Xenia po šesti týdnech užívání:

- Před tím jsem použil micelární vodu Avene, líbí se mi to. Moje, nicméně, byl z jiné linie, ale ukázalo se, že Cleanance Micellar Water není o nic horší. Nalil jsem ho do malé láhve a vždycky jsem to měl se sebou. Nebyly žádné nepříjemnosti a ani to nebylo nepříjemné.

Večer jsem si umyl obličej gelem Cleanance Gel - dobře se čistí, ráno ráno vstanu bez jakéhokoliv lesku.

Také ve večerních hodinách jsem použil TriAcneal - kůže s ní byla dobře osvěžená, horní vrstva oloupaná, stala se hladší. Tam byl peeling - ale dozvěděl jsem se o tom jen tehdy, když jsem se rozhodl použít prášek. I nadále používat emulzi, líbí se mi účinek.

Ráno a odpoledne jsem použil seboregulatory Cleanance Expert. Dobrá péče o den - odstraňuje lesk, textura je lehká (něco mezi krémem a sérum), pěkně aplikovaná, velmi vstřebaná.

V případě pálení kůže a loupání jsem měl také krém Cleanance Hydra. Tyto problémy však nevznikly, ale stejně jsem to zkusil. Je sytější, zvlhčující, ale také dodává lesk na kůži.

Také jsem dostal každých 8–10 dní masku gommage a aplikoval jsem ji - položil ji na suchou pokožku, jako krém a po pěti minutách jsem si ji umyl. Pak doktor řekl, že je to možné, a dokonce méně často, protože pokožka již byla osvěžena TriAcneal a s ní by měla být léčena jemněji.

A tužka pro léčbu na místě pomohla rychle se vypořádat se záněty, doslova následující den ustoupila.

Po šesti týdnech na Avène Cleanance je pokožka pohodlná, hladší, bez odlupování. Rash je vázán na cyklus, je tu stále, ale je jich méně, a tužkou přecházejí rychleji.

Komentář Galiny Viktorovny: „A opět jsem rád: Xenia měla podrážděnou pokožku s rozbitou hydrolipidovou vrstvou. Nyní je zarudnutí pryč, vzor epidermis se ustálil (velmi „pravé buňky“ byly úspěšně pěstovány), a co je nejdůležitější, objevil se zdravý saténový lesk. Pokožka je zvlhčena - to znamená, že už žádné peeling. Loupání neupchávají kanály mazových žláz. Tajemství obvykle vyniká, takže problém předmenstruačního zánětu bude časem probíhat.

Valentina, 27 let

Valentine všech tří hrdinek - nejzkušenější bojovník s akné. Vždy měla nějakou problémovou kůži. Ale po cestě do Indie před třemi lety, kde Valentina vzala špatnou péči a udělala masáž obličeje s oleji, začalo zhoršení. „Nemohla jsem mít olej vůbec,“ říká. - To jsem se dozvěděl později. Olejové přípravky ucpávají póry. Začal jsem vyrážku, která se změnila na vředy. Štěstí, že jsem se dostal do Galiny Viktorovna! “

Galina Viktorovna vedla pacienta dva roky, aby dosáhla stabilního výsledku - a podařilo se jí dostat ze čtvrté etapy akné do první snadné. „Vyrobili jsme masky, procedury, elektrokoagulaci... Je lepší si ani pamatovat. Trvalo to hodně peněz, dokonce jsem si musel vzít půjčku. Výsledkem byla situace po Indii. Zbývají jen jizvy, broušíme je - udělali jsme laser i slupky. Nyní musíte udržet výsledek - potřebuji péči, která nepovede k takovým exacerbacím, ale zvlhčí pokožku.

Ještě před tímto celým příběhem jsem léčil akné domácími liniemi, které výrazně sušily - a pak mi připadalo, že pokud to zaschne, znamená to, že to funguje. Galina Viktorovna vysvětlila, že to není tak, aby kůže byla zvlhčena. “

Galina Viktorovna říká, že Valentina pokožka je stále v dobrém stavu, ale potřebuje podpůrnou péči, aby obnovila lipidovou vrstvu, odstranila jemné vrásky a nevyvolala „kosmetické akné“ - situaci, kdy překážky, komedony, zánět položek.

Ráno je také určeno k promývání micelární vodou micelární vodou. Dále bude muset Valentina smíchat jednu kapku hydratačního přípravku Cleanance Hydra s jednou kapkou emulze TriAcneal Expert a aplikovat ji jemným pohybem, aniž by se o pokožku třela.

Retinol zvyšuje fotosenzitivitu kůže, ale Galina Viktorovna nepředepsala krém s faktorem SPF, protože slunce je neaktivní až do konce jara (v létě nepředepisuje pacientům TriAcneal Expert).

Během dne by měla Valentina pravidelně otírat obličej micelární vodou, opakovat hydratační krém Cleanance Hydra a zavlažovat její tvář termální vodou Avéne každých 1-1,5 hodiny. "90% zvlhčovačů absorbuje vlhkost ze vzduchu - a když ji tam nenajdou, naopak kůži vysychají." Správně proveďte následující kroky, lékař si myslí, že: uložte termální vodu na plochu, pravidelně ji stříkejte vedle vás (ne na kůži, aby nedošlo k opačnému účinku dehydratace) a vystavte obličej obličejovému mraku.

Po večerním mytí gel jmenoval TriAcneal Expert. Jednou za 8-10 dní může Valentina použít masku Cleanance Mask, ale jako masku a nikoliv křovinu (masírujte kůži). Aby nedošlo k podráždění, po pár dnech - nepoužívejte emulzi s retinaldehydem, pouze hydratační zklidňující krém Cleanance Hydra ".

Valentiny dojmy po šesti týdnech:

- Líbilo se mi používání micelární vody Cleanance Micellar Water - Odmítl jsem make-up, několikrát denně jsem si otřel obličej, nebyl to problém (otřel si obličej ráno, pak na oběd v práci, pak po sportu). Jediné, co jsem četla, je to, že odstraňuje make-up z očí, ale nebere mi řasenku. Kůže tváře je s ní velmi pohodlná.

Ve večerních hodinách jsem si umyl obličej gelem Gel Cleanance Gel - nedráždivý kožní prostředek, který dobře čistí.

Z krémů jsem měl Hydru - prostě nádhernou věc, zvlhčující uklidňující látku, kterou budu i nadále používat naprosto jistě. Kůže s ním vypadá chladně - hydratovaná, zdravá, bez zarudnutí, zatímco má jemnou texturu a příjemnou vůni. Může se vstřebat různými způsoby - někdy mi zanechal mastný lesk, ale opřel jsem ho o ubrousky. Ale pocit komfortu na kůži je takový, že se s ním můžete vyrovnat - druhou hadičku jsem si již koupil.

Z přípravku TriAcneal, krém s retinaldehydem, jsem neměl žádné vedlejší účinky (odlupování, podráždění). Možná proto, že jsem to ráno promíchal s Hydrou, jak doporučila Galina Viktorovna. Plánuji a aplikovat je dále.

Masku Cleanance jsem mohl použít pouze jednou za deset dní - ale podařilo se mi ji také proniknout. Nanáší se čistící, tenká vrstva, lehce sevřená. Ale bez toho, aby to šlo dál, kůže to toleruje normálně.

Moje póry stále potřebují pravidelný úklid - snažím se na něm chodit asi jednou za šest týdnů, pak to není úklid, ale jako byste chodili s tváří. Pokud jste již překonali akné, snížili ji na přijatelnou formu, nejsou zde žádné trvalé vředy - linie Avène poskytuje dobrou podporu a vrací pokožku do zdravého a klidného stavu.

Komentář Galiny Viktorovny: „Úkol byl splněn - kůže má zdravý lesk, je elastická, dobře hydratovaná. Stal se více vylučovaný, to znamená zlepšený metabolismus. Obecně se jedná o případ, kdy je vše dobré a důležité, aby nedošlo k porušení rovnováhy. Za tímto účelem by měla Valentina nadále používat lékařskou kosmetiku pro problémovou pleť.

Děkujeme za pomoc při organizaci experimentu „Ústav plastické chirurgie a kosmetiky“ a Galina Sofinskaya.

Avene recenze čistoty

Vinopure je jednoduché a efektivní řešení pro odstranění nedokonalostí pleti.

Značky-D

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Odvážný design a neuvěřitelně příjemná lázeňská péče ve vaší domácnosti

Značky-E

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Elancyl Slim Design - hladká, elastická a utažená kůže

Značky-F

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhlazená pleť svítí s mládeží!

Značky-G

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

GiGi - kombinace přírodních přírodních složek a produktů s vysokou biotechnologií

Značky-H

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Vedoucí laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Značky- I

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Řekněte „hello“ svým novým asistentům - revolučním spirálovým elastickým páskům-náramkům na vlasy

Značky-J

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vyzkoušejte kvalitní japonské masky.

Johnny's Chop Shop je stylová kosmetická linka pro kluky, kteří chtějí vypadat skvěle!

Značky-K

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Dermatokosmetika pro péči a kombinovanou léčbu mastné a mladistvé problémové pleti

Nuxe - optimální kombinace přírodních komponent, efektivních technologií a luxusních textur.

Značky-O

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-P

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a kůži

Značky Q

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-R

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Revoluce ve světě šamponů - kvalitativně nové složení v high-tech vakuovém balení

Značky-S

Značky- T

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Spolehlivé dermo-kosmetologické přípravky pro péči o novorozence, děti a dospělé

TONY MOLY je mísa plná stylu a krásy.

Značky- U

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Uriage - Hyseac - ideální léčba pro problémovou pleť 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Posílení účinku proti známkám stárnutí

Weleda hydratační balzámy na rty obklopují vaše rty zářivkou přírodní krásy!

Značky AZ

Značky 0 až 9

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

  1. Recenze
Zpětná vazba
CENTRUM ZDRAVOTNÍ KŮŽE
Recenze lékárenské kosmetiky
Avene Cleanance

Ignatova Maria Volgograd | 11/29/2018 |

Čistící gel 400 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: můj oblíbený čistící gel, který používám více než 5 let. dokonale čistí mastnou / problémovou pokožku, a to i při odstraňování make-upu. kůže nevyschne, ale majitelé normálního / suchého by tento gel neměli používat. nedokonalosti jsou opravdu méně, ale je to spíše celý komplex péče hraje roli. gel se utrácí šetrně, trvá dost. velmi pohodlný objem a pohodlný dávkovač!

Ignatova Maria Volgograd | 11/29/2018 |

Čistící pleťové mléko 200 ml (Avene, Cleanance) t

Závěry: Jsem majitelem mastné, problémové kůže se zvětšenými póry. Koupil jsem si mléko, protože jsem potřeboval rohož, kterou jsem ve skutečnosti nedostal. Mléko nemá uvedené vlastnosti: nezaznamenalo zúžení pórů, stejně jako rohož, stejně jako hluboké čištění. pravidelné mléko, jako čistá linka. Jsem zklamaný

Irina Blagoveshchensk | 11/07/2018 |

Maska Klinans pro hluboké čištění 50 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: Oblíbená maska! Nakonec se nástroj opět objevil v prodeji. Dokonale čistí pokožku, schne malé vyrážky. Stejně jako konzistence, parfém, snadno opláchnuty částicemi. Kupuju po jedenácté době, dokud jsem nenašel pro sebe čistící masku stejné účinné akce jako je tato

Gurina Oksana Minsk | 29/29/2018 |

Uklidňující krém Klinans Hydra 40 ml (Avene, Cleanance) t

Závěry: Nedávno jsem se s krémem Klinans Hydra setkal, asi před měsícem, když jsem dostal dárek v mini verzi v 5 ml. V té době, a to bylo na konci srpna, moje kůže byla vysušena a dehydratována sluncem a teplem. stejně jako produkty pro problémovou pleť. na nose se neustále objevovala vyrážka. Zhřešil jsem pro hormony, pro dny žen atd. A nemilosrdně pokračovala v používání všech druhů prostředků proti akné, což dále zhoršovalo stav mé vyčerpané kůže. A když mi do rukou vstoupil malý krémový Klinans Hydra, rozhodl jsem se, že to zkusím přes noc a uvidíme, co se stane ráno. Co bylo mým překvapením, že pupínky na nose se zmenšily a nové vyrážky se neobjevily. Pro mě bylo zvláštní, že mastný výživný krém nezpůsobuje blokování pórů a nevyvolává nové léze ve formě akné. Malá trubka o objemu 5 ml mi stačila na měsíc, dvakrát denně, ráno (když jsem byla doma a nikam nechodila) a na noc. Pokud odpoledne podnikám, pak používám Avene lehký hydratační krém s SPF 20. Pokud používáte krém na krémy Klinanas Hydra ráno, pak po 30 minutách musíte dát obličej s papírovým ubrouskem, abyste odstranili lehký lesk v T-zóně. Nyní jsem si objednal celou řadu Klinans Hydra v CPK a už jsem začal používat svou oblíbenou kremaci. Pro podzim a zimu je to jen spása pro problémovou pleť. Vyživuje, hydratuje, vyživuje pokožku, činí ji citlivou a neupchává póry a nezpůsobuje nové vyrážky ve formě akné. Toto je moje první recenze a doufám, že to bylo pro někoho užitečné.

Oganesyan Flora Rostov na Donu | 31.8.2018 |

Set Clinan Expert: emulze 40 ml + čistící gel 50 ml + termální voda 50 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: Nepoužívám termální vodu, gel je velmi agresivní, dobře schne akné, používám ho bodově, to znamená, že si umývám obličej jedním činidlem a aplikuji ho specificky na zanícenou část kůže. Emulze je dobrá, lehká textura, ale pokud ji zkombinujete s gelem každý den, bude to přehnané, a myslím, že ani dobrý hydratační přípravek nepomůže, protože kůže bude velmi suchá. V ideálním případě je nepoužívejte současně. Soubor jako celek je ziskový, protože pokud jsou všechny tyto prostředky získány individuálně, bude dražší.

Petrenko Irina Temryuk | 29/03/2018 |

Čistící gel 400 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: Dobrý objem. Ale tento objem je někde dostačující 3 měsíce (((rychle se spotřebuje). Dokonale se hodí pro citlivou pokožku náchylnou k vyrážkám. Může pokožku vysušit a velmi dobře. Neodstraní černé skvrny, vysychá záněty.
Parfém je pěkný.

Irina Ulan-Ude | 27/03/2018 |

Klinans Expert Emulsion seboregulating keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, čisticí prostředek)

Závěry: Vynikající nástroj pro hojení a vyhlazování pokožky obličeje nejen pro teenagery. Po dlouhodobém používání je účinek patrný. Taková hladká kůže v životě nebyla nikdy pozorována. Důrazně doporučuji dlouhodobé užívání, pro milovníky okamžitého hormonálního účinku není vhodné. Je dobře vstřebává, nezanechává mastnou stopu na kůži, neupchává póry, rozjasňuje postaccne, také si všiml účinku zúžení pórů. Pomáhal hodně po korejské kosmetice, kdy póry byly katastrofálně velké. Obecně doporučuji

A Svetlana Moskva | 16.3.2018 |

Hydratační krém Klinans Hydra 200 ml (Avene, Cleanance) t

Závěry: Měkké umyvadlo pro mastnou pleť, zejména v zimě. Nesuší pokožku a nezpůsobuje šupinatění. Příjemná krémová textura. Dobře omývá make-up a nedráždí oči. Ekonomická spotřeba.

Podgornaya Svetlana Omsk | 03/07/2018 |

Klinans Expert Emulsion seboregulating keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, čisticí prostředek)

Závěry: Mám kombinovanou pleť s neustále se objevujícími vyrážkami. Rozhodl jsem se vyzkoušet produkt Avene. Emulzi používám déle než měsíc. Vodnatý lék se specifickým zápachem (vůně je zatím jen mínus) dobře hydratuje pokožku. Nejprve nebyly změny viditelné, protože emulze potřebuje čas na akci. K dnešnímu dni se vyrážka stala mnohem menší. Doufám v další pozitivní efekt.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Maska Klinans pro hluboké čištění 50 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: Koupil jsem si masku pro mastnou pleť náchylnou k vyrážkám. Kyslá maska ​​s pračkami. Jako součást jílu je to označeno bílou barvou. Po aplikaci dochází k brnění. Pokud používáte 2x týdně, je malý účinek, ale ne významný. Černé tečky jsou méně nápadné, vyrážky částečně zmizí. Tohoto principu lze v zásadě dosáhnout s nižší nákladovou maskou a větším objemem. Se vší úctou k Avenovi už nekoupím masku.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Uklidňující krém Klinans Hydra 40 ml (Avene, Cleanance) t

Závěry: Tento krém jsem koupil jako noční péči. Pro mě to připadalo podivné textury krém. Pocit, že je rozvrstvený. Krém je lehký, bez zápachu, snadno se aplikuje, ale není mi dobře vstřebáván. Moje kůže není mladá, náchylná k vyrážkám, mastná. Jeho úkolem je hydratovat pokožku dobře. Na zimu není špatná volba, a to pouze v noci. V létě určitě bude těžké.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Triacneal Expert Regulační emulze pro vyhlazování 30 ml (Avene, Cleanance)

Závěry: Jsem "šťastný" majitel není mladý a náchylný k vyrážkám kůže. Triaknel koupil, aby zabránil novým vyrážkám a odstranil skvrny od starých. Krém aplikován pouze v noci. Textura krému je hustá, ale snadno aplikovaná. Barva je žlutá. Rychle se vstřebává. S prevencí vzniku nových lézí v zásadě vyrovnat. Postacne nebyl odstraněn. Co se mi velmi líbilo - ráno není na obličeji žádný mastný lesk. Co se jí nelíbilo, kůže si na to zvykne. Budu kupovat více? Nevím, s největší pravděpodobností otestuji něco jiného.

Více Článků O Druhy Akné