CHEMIE DOMÁCNOSTÍ Hygienické výrobky
PRODUKCE PRODEJ DOMÁCNOSTI Chemikálie NOVINKY
ČLÁNKY Analytické testy
Prostředky pro mytí COSMETICS
Zařízení pro
produkci DOMÁCNOSTI CHEMIE

Reklama

Testovací jízda

Bílé bělidlo Kyslíkové bělidlo

Čistič do kuchyně "Grass Azelit"

"Grass" Azelit "- koncentrovaný lék na odstraňování mastnoty, sazí a sazí z pánví, vařičů, vícekanálových sušiček, fritézy, grilu, pecí a mikrovlnných trub.

Čistič do kuchyně "Grass Azelit" obsahuje účinné látky, které rozkládají tuk, jehož působení zaručuje rychlé výsledky bez velkého úsilí.

Použití: Produkt naneste na vyčištěný povrch, nechte několik vteřin, otřete je štětcem nebo houbou, opláchněte vodou. V případě potřeby opakujte zpracování.

KRMIV NEZÁVISLÝCH SPOTŘEBITELŮ

Elena Litovskaya:
"Testoval jsem čisticí prostředek" Azelit anti-tuk "od firmy" Grass "Výrobce: Rusko, Volgograd region, objem - 600 ml Skladovatelnost - 24 měsíců.

Láhev je neprůhledná, ale lze vidět množství prostředků v nádrži; pohodlná forma, pohodlně se drží v ruce, neklouže. K dispozici je výdejní stojan s pojistnou tryskou, která má dvě polohy „zapnuto“ - „vypnuto“. Je skvělé, že si výrobce myslí o bezpečnosti.

Složky: voda, 5-15% neiontových povrchově aktivních látek, méně než 5% soli EDTA, hydroxid sodný, organické rozpouštědlo, aromatická přísada, barvivo. Prostředky koncentrované alkalické.

Na štítku je uvedeno, že nástroj rychle a účinně čistí od tuku, šupin, sazí; lze použít pro pánve, vařiče, multicookery, fritézy, grily, trouby, mikrovlnné trouby.

Způsob použití: Produkt naneste na vyčištěný povrch, nechte několik sekund. Otřete štětcem nebo houbou, opláchněte vodou. Pokud je to nutné, zkuste to znovu.

Opatření: Uchovávejte mimo dosah dětí, používejte gumové rukavice. Při styku s kůží nebo očima vypláchněte. Nepoužívejte současně s jinými detergenty.

Testováno na plotnách, které byly zbytky vařených spálených potravin, mastné skvrny. Naneste produkt rovnoměrně na znečištění, nechte minutu. Pro čištění použila houbu s tvrdým povrchem. Čerstvé znečištění bylo rychle odstraněno, spálené plochy musely být dostatečně dlouho vydrhány: produkt naneste a omyjte. Výsledek nakonec dopadl dobře, z tuku a sazí není stopa. Ale neviděl jsem superrychlý čistící účinek. Nástroj se zdál být pevný, kvalitní, ale nebyl překvapen.

Líbilo se mi, že nástroj je univerzální, vhodný pro hrnce a talíře.

Mimochodem, nepoužíval jsem rukavice, myl jsem si ruce mýdlem a velkým množstvím vody a aplikoval krém na ruce. Alergie nebo podráždění nebylo. Vůně je jistě chemicky, ale ne drsná a ne silná - po použití nebylo nutné vysílat místnost. "

Datum zkoušky: březen 2017.

Ksenya Artamonova:
"Můj přehled o čistícím prostředku Azelit proti mastnotě firmy Grass (vyráběný v Rusku, Volžském, Volgogradském regionu). Objem - 600 ml. Skladovatelnost - 24 měsíců. Poprvé testuji výrobek vyrobený v mém městě. být zaujatý.

Vzhled balení: láhev z bílého neprůhledného plastu s rozprašovačem s ochranným otočným ventilem. Tvar láhve umožňuje pohodlné držení v ruce. Štítek je vyroben ve světle šedé barvě s obrázkem varné plochy sporáku. Reverzní štítek obsahuje všechny nezbytné informace, že alkalický, koncentrovaný produkt je určen k odstranění mastnoty, sazí a sazí z pánví, kamen na vaření, kuřáckých komor, fritézy, grilovacích pecí, pecí, mikrovlnných trub. Obsahuje aktivní čistící prostředky, které rozkládají tuk, což zaručuje rychlé výsledky bez velkého úsilí. Látky ve složení výrobku pomáhají co nejúčinněji zvládat staré kontaminace.

Použití: Naneste na vyčištěný povrch, nechte několik sekund. Otřete štětcem nebo houbou, opláchněte vodou. V případě potřeby opakujte zpracování.

Preventivní opatření: Uchovávejte mimo dosah dětí, používejte gumové rukavice (zvláštní pozornost je věnována tomuto - je zde vykřičník). V případě kontaktu s očima nebo kůží vypláchněte velkým množstvím vody, v případě potřeby vyhledejte lékaře. Nepoužívejte současně s jinými detergenty.

Vzhled výrobku. Výrobek je čistá kapalina (konzistence vody) se žlutým odstínem, s chemickým zápachem, ale ne drsná. Vzhledem k tomu, že výrobky proti tukům jsou obvykle dodávány s smrtelnými chemikáliemi, je vůně tohoto výrobku velmi normální.

Tento nástroj jsem používal v souladu s pokyny pro čištění znečištěného plynového sporáku (znečištění - mastné skvrny, staré i čerstvé, spálené) a keramickou lžičku, do které ukládám zápalky (znečištění - saze). Vložil prostředky sekund na 30-40. Projev akce nástroje je okamžitě viditelný Všiml jsem si, že tuk, který není viditelný pro oko, když je vystaven výrobku, ztmavne, nemá žádný vliv na pěnění nebo syčení, což se stává při použití jiných prostředků k odstranění tuku.

Odstraňte produkt z povrchu houbou a vodou. Nemůžu říct, že se snadno vypere, musel jsem houbu umýt dlouho, ale efekt je velmi dobrý. Všimněte si, že jsem se ničeho neotírala, ale houbu pouze umyla a opláchla vodou, to znamená, že odstranění nečistot tímto produktem nevyžaduje od nás žádné úsilí. Veškeré nečistoty jsou zcela odstraněny a poprvé není nutná opakovaná aplikace.

Při použití odhalil jednu nevýhodu, pro mě nepokazil celkový dojem - tato náprava, díky své konzistenci, je tekutá, jako voda, když se aplikuje na rovinu kreslení, která je rovnoběžná s povrchem vaření, nelepí se na povrch. Veškeré vybavení dopadlo na sporák, v důsledku čehož znečištění nezmizelo - dospělo k závěru, že v takových místech jsou potřeba pouze gely nebo výrobky s viskózní strukturou.

Podle výsledků testů jsem byl s tímto nástrojem velmi spokojen. Má všechny vlastnosti deklarované výrobcem. Cena výrobku je také důležitá, v obchodech se pohybuje od 85 do 92 rublů.Myslím, že cena je velmi skromný, vzhledem k nádherné vlastnosti výrobku.

Datum zkoušky: únor 2017.

Natalia Gnatok:
"Každá hospodyňka ví, že úklid tuku a sazí v kuchyni není tak snadné, protože sporák, nádobí a trouby, které jsou zakryté sporákem, způsobují spoustu zklamání. Přítomnost uvnitř nájezdu vede ke kouření a nepříjemnému zápachu během vaření. všechny druhy kovových kartáčků, houby, stejně jako lidové prostředky, které může kdokoli použít, ale abrazivní prášky, tvrdé houby a kovové kartáče nemusí být používány: mohou poškodit smaltovaný povlak.Pokud je čas krátký a chcete Ray skončit s nepříjemným práci v úklidu a čištění kuchyní, mají podporu chemikáliím používaným v domácnosti. Vývody jsou různé návrhy pro výběr všech druhů nástrojů pro čištění trouby, sporáky, ostatní topné přístroje, které se používají v domácích kuchyních.

Byl jsem rád, že se mohu zúčastnit testování "Azelit" kuchyňského čističe. Země původu - Rusko.

Průhledná barva je v lahvičce 600 ml bílého plastu s rozprašovačem, je zde spoušť. Otáčející se pojistný ventil na špičce stříkací láhve zajišťuje, že děti nemohou samy odstranit obsah láhve, čímž zabrání tomu, aby se dítě co nejvíce dostalo do kontaktu s obsahem láhve.

Výrobce tvrdí, že koncentrovaný výrobek je určen k odstranění mastnoty, sazí a sazí z pánví, varných kamen, kuřáckých komor, fritézy, grilu, pecí, mikrovlnných trub, atd. Obsahuje aktivní čisticí prostředky, které rozkládají mazivo, což zajišťuje rychlé výsledky bez speciálních úprav v látce ve složení pomáhají účinně zvládat staré znečištění.

Metoda aplikace je standardní:
1. Použít koncentrát v konečné formě nebo zředit vodou rychlostí 50-100 g / l.
2. Naneste na vyčištěný povrch, nechte několik minut odstát.
3. Otřete štětcem nebo houbou, opláchněte vodou.
V případě potřeby opakujte zpracování.

Složení: čištěná voda, povrchově aktivní látky, organické rozpouštědlo, hydroxid sodný, komplexotvorná činidla, barviva, aromatické látky. pH = 12. TU 2381-003-92962787-2013.

Doba použitelnosti je impozantní - 18 měsíců.

Výrobce upozorňuje na zvláštní bezpečnostní opatření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Použijte gumové rukavice. Přípravek může dráždit oči a kůži. V případě kontaktu s sliznicí vypláchněte vodou a vyhledejte lékaře. Nepoužívejte současně s jinými čisticími prostředky.

Samozřejmou výhodou je dostupnost pohodlného spreje pro aplikaci na těžko přístupných místech. Za druhé, na zadní straně lahve na etiketě je uvedeno podrobné složení a pro čištění použitých prostředků.

Výrobek se stříká snadno, hospodárně a bez velkého stlačení stříkací pistole. Na obrázku je vidět, že jsem ho použil k čištění varných plotýnek (hořáků) varných sporáků se starými starými sazemi, aplikovaného činidla a nechal po dobu 10 minut pomocí houby, aby se odstranila dokonale změkčená stará tlustá vrstva sazí a tuku, která se nahromadila. Jakýkoli spálený tuk, stejně jako kapky čerstvého na sporáku, znamenají výborný odběr, zatímco jsem si všiml, že není ostrý výrazný zápach. Nástroj je ideální pro čištění extraktů, odstraňování potravin spálených na hrncích a pánvích a zvládání starého spreje uvnitř mikrovlnné trouby. Nemohu říci, že tento nástroj je docela snadno vymyt z povrchu desky, bylo nutné několikrát odstranit rozpuštěný starý tuk houbou a vodou. A také doporučuji každému, aby se staral o ruce při práci s rukavicemi, protože tento nástroj je velmi silný a účinný. Výsledek je však patrný i po 1 aplikaci.

Doporučuji tento nástroj smrtící síly všem: funguje to efektivně a zvládá perfektně nastavené úkoly!

Datum zkoušky: leden 2017.

Vynikající nástroj, levný a efektivní.

Téma boje proti tuku v kuchyni, zejména spálené, je považováno za nepříliš příjemné pro všechny hostesky. Tuk pevně drží nejen na sporáku, troubě, hrncích, pánvích. ale také se postupně usazuje na kuchyňských linkách a domácích spotřebičích. To je pro tento účel, utírání povrchů v kuchyňské místnosti, a já jsem koupil "Grass Azelit Cleaner proti mastnotě." Podepsat nápis z přední strany balení - "jemné čištění."

Doporučuji každému, aby si koupil „Azelit proti mastnotě“ jako účinný a levný nástroj na čištění kuchyňských potřeb.

Čisticí sprej Grass Azelit kitchen cleaner - recenze

Super asistentky na mateřské dovolené (+ fotky)

Dobrý den, milí čtenáři!

O azelitu jsem se dozvěděl díky reklamě úklidové společnosti v sociální síti. V krátkých videích pshikayut v troubě, na grilu, kapuce, opláchnutí a voil - chic, lesk a čistota! Oni mají v arzenálu celé série společnosti Grasse a fondy se neskrývají vůbec. Jako, podívejte se, to jsou naše kouzelná pera a super profesionální nástroje. I když se jedná o reklamu.

V našem městě je obchod s těmito nástroji. Dlouho jsem se tam chtěl dostat, ale kvůli nedostatku času jsem se nedostal. Byl jsem dokonce připraven koupit si 500 dolarů. Silite Bank také není levná. Pak se podívám do obvyklého magnetu reprezentovaného firmou Grass, byl to azazelitový sprej a toaletní prostředek. A cena je v rozmezí 90-130 rublů. Ale stále si nevzal ruku. A pak jsem jednoho dne skončil v troubě. Uvnitř, i když černá, ale vše v hnědém spreji, šmouhy. Obecně hrůza. Magnetická kosmetika je však popadnuta. Ale trouba se neodvažovala začít čistit.

Po umytí hrnce po polévce jsem byl zděšen a šel jsem na něj otestovat a ne atraktivnější víko. A po vyčištění čtyř hrnců, čtyř víček a bílé pánve Kukmarovsky s hroznými sazemi a stejným krytem jsem se ponořil, abych se podělil o horký přehled. Předtím bohužel neexistuje žádná fotografie, ale například připojím fotografii pana obsazené v té době. Abys pochopil rozsah katastrofy v mé kuchyni. Ne, vůbec nejsem hlupák. Mám rád čistotu. Jen s dítětem jen umýt nádobí)

A teď složili víko, aby uschli, tak dávno, co jiskry nesvítily. Totéž platí pro pánve a 7-rok-starý pánev téměř úplně.

Pěna plus kapalina.

Vůně je specifická. Když dítě nemusí používat. Strávil jsem 40 minut v koupelně,... v mém hrdle je nepříjemný zbytek. Ten zápach je velmi podobný silitu. Tady stojí se mnou, ale nemyslel jsem na něco na pánvi, abych otestoval, opravil a napsal.

Výrobce doporučuje stříkání, nechat několik sekund a opláchnout. Pokud je to nějaké čerstvé a malé znečištění, pak možná vezměte. Ale já osobně jsem odešel. Tak velmi rychle zbavený silného znečištění, mastnoty, sazí.

Pokud jde o rychlé spláchnutí, nemyslím si, že by se Pava snadno umývala. Dobře jsem opláchl, pak mýdlem. A před vařením budu stále opláchnout tekoucí vodou.

A nezapomeňte nosit rukavice. Mám v rukou malý nástroj. Buď, když jsem vzlétla / nasadila rukavice, nebo tam byla díra, pak mi svěděly ruce a vysušily kůži.

Nyní je azelit můj hrdina a hlavní asistent))) Doporučuji koupit))

Mikai - Společné nákupy v Permu

  • Inzeráty

GRASS - Profesionální chemie, reference.

GRASS - Profesionální chemie, reference.

Zpráva Rusya »30. září 2018, 19:31

Začnu s tím, že jsem strašně rád umýt, můj manžel nemá takový čistý, podruhé, když na sobě nemá to samé, a dokonce si koupil nové věci, které říká, najednou mi je někdo změří. staré časy, když se umývají ručně, nebo v miminko, nebyl bych tak šťastný, dobře, mám také svůj oblíbený stroj)))) Vždycky jsem rád zkusil něco nového, a mezi prací prášek málokdy koupil to samé vždy se snažil to zkusit je to nové, ale dostal mě ARIEL ALPHA PROFESSIONAL a už 2 roky jsem ho nezměnil)))) Miluju ho Vzhledem k tomu, že je velmi velký, váží 15 kg, tento balíček mě stojí 1200 rublů (používám již druhý balíček), dokonale to omývá, myslím si, že proto, že jsem se nemyl silně znečištěný, ale poté, co jsem šel do přírody, můj manžel po opravě auta Dosahuje a navíc říká, že se jedná o základní prášek, který také používal pro profesionální použití, kde si koupil a slyšel, že tento prášek byl umyt v mnoha prádelnách a nemocnicích.
A také to potěší, že je téměř bez zápachu a nezpůsobuje alergie a podráždění, otevřený obal byl dokonce uložen v koupelně a chemicky nedocházel.
Samozřejmě, doporučuji)))))))
******************
Můj nejmladší je rok a osm, a nejstarší je 8. Dokážete si představit, kolikrát za den měníme oblečení? Jídlo, písek, pastelky, barvy, nemluvě o problémech dětí! Umývám nejlépe třikrát týdně: bílá, barevná a černá a možná i více. Problémy s prášky byly! To je nezbytné pro děti, pak se mu nelíbí vůně, pak se základní umýt. Našel svou možnost!

Za prvé, balení 15 kg, jsem byl mytí po dobu 7 měsíců, více než polovina zůstala. Za druhé, všechno omývá. Bílá při 60 stupních (90 se ani nesnažila, výrobce slibuje bělící účinek při této teplotě), černá a barevná při 40. Je pravda, že jemné věci nelze umýt, zničené vlněné kalhoty mého manžela, nějaký rozvod. Je to moje chyba. Za třetí, cena za 1200 kg vynikajícího prášku je 1200! Jsem šťastná, nemyslím ani teď na mytí.
****************************************
Slyšel jsem o tom prášku už dlouho, ale teď se mi to podařilo. Tento prášek je určen pro profesionální použití, tj. Pro praní prádla v nemocnicích, prádelnách atd. Nepochybné výhody tohoto prášku:

1. Cena - 1200 rublů za 15 kg.

2. Účinnost - spotřeba 15 gramů na 1 kg prádla.

3. Nedostatek pachů u prášku a umytého prádla.

4. Kvalita mytí mi vyhovuje úplně. Samozřejmě, že to nedělá zázraky, ale! Vymazává lépe než všechny nástroje, které jsem použil dříve (od levných přílivů až po Amway).

Doporučuji vám to zkusit!

Máte-li pochybnosti o účinnosti produktů Grass, začněte jednou věcí, například anti-tukem AZELIT. Pokud jde o kvalitu, jedná se o analogii firmy Schumannite od izraelské firmy Bugs, která se více než zdvojnásobila.

The Tais Post »22 prosince 2014, 00:24

Dobrý den)
Vzal jsem si mytí dnes))) jsem měl ruce, abych to zkusil,
Rozhodl jsem se vyzkoušet BIOS B na mřížce
Děvčata pracují úžasně, (pravidelně, moje kapuce z kapuce pravidelně můj PMM), nemyslel jsem si, že je v tom tolik špíny
teď to mám jako nové
co pach: při otevírání plechovky zápachu ne. ale když pshyky z rozprašovacího roztoku voní, ale ne kritický.
Snažte se stříkat, ale jen dát houbu

Zpráva germiona »11 ledna 2015, 13:14

Dívky, chci se podělit o dojem. Pro čištění v centrálním zdravotnickém zařízení jsme použili čisticí prostředek GraSS (alkalický). Řeknu vám - tohle je něco nereálného. Stopy skotské čištěny včas! Není třeba třít nebo namočit, jen otřete jako drobky z jídelního stolu. Nevím, co je to kompozice, ale při pohledu na špínu, která zaostává za první, jsem si myslel, že zůstanu bez rukou - nic takového! Ruce hennou. Ne, samozřejmě, suché, samozřejmě, ale stejně jako po každém mokrém čištění (očekával jsem to nejhorší). Jistě, obávám se, že ho budu používat, ale pro generály a nouzové případy je to asi lepší, když ještě nevymysleli.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zpráva eiteri888 »Jan 21, 2015, 01:01

Pozitivní zpětná vazba!
Líbilo se mi všechno. Instalatérský výrobek je to nejlepší, co jsem se snažil o přístup do běžného supermarketu, poté, co jsem poprvé po přesunu měl takovou čistou toaletu, nikdy jsem předtím nic neumyl (velmi tvrdá voda, ložiska soli).
Koncentrované mýdlo má jemnou příjemnou vůni, pěkné ruce.
Zbývá zkusit nástroj pro podlahu.

Papiletta »28.ledna 2015, 12:51

Zpráva Helena13 »01 Feb 2015, 21:00

Azelit (gelová formulace) - Prostředky pro odmašťování v kuchyni GraSS - tento nástroj umožňuje návrat k jakémukoli objektu v kuchyni (žaluzie, rychlovarná konvice, trouba, sporák atd.) Jeho původní vzhled po minimální dobu - sypané, tříté a získané věc tak čistá, jako by ji právě vyndala z obalu. Jen třída.
Velmi hospodárné. Skvělý zápach.

Příspěvek germiona »01.02.2015, 13:07

Opustím zobrazení:
1. Mýdlová rohož v chodbě (prostředky pro koberce), - všechno bylo dokonale umyté, dokonce i superzastarevshaya nečistoty, které körcher nebral, a pak - s pery, pera. Jediná věc, o které jsem si nemyslel, že není plazení na kolenou a trochu jsem spálil kůži, ale ne moc, pomazal jsem dětský krém. ráno se to nestalo.
2. Bios-B - prostředek - bomba! Škrábance! naprosto všechno! Na zdi v chodbě velkých tyranů a černého proužku zůstal, než jsem si to neumyl - k ničemu. Parní generátor také selhal. A pak pro jednu nebo dvě. Stůl byl dokonale setřen z kuličkového pera a tmelu bez jakéhokoliv úsilí, jen hadr držel. Ve stejném čase ani na hadru nebyla stopa - všechny nečistoty ve vodě.

HAIRDRESS »29.ledna 2015, 13:23

Brala Plumbing Cleaner "WC-GEL" - vodní kámen odstraňuje jen úžasné! Vyčistěte koupelnu a WC od nájezdu bez jakýchkoliv problémů. Nemohl jsem to vydržet a rozhodl jsem se to vyzkoušet na jeřábech. V kontaktu s květem se modrý gel okamžitě stal tlustým a bílým, jednoduše se otřel hadrem a kohoutky jako nové. Nečekal jsem takový efekt. Samozřejmě, mé staré prostředky odstranily trochu plaku, ale jen málo, ale úplně ji odstranit bez stopy. Díky pořadateli za skvělý nákup!

Lianna »31 ledna 2015, 22:17

Opravdu se mi líbil čistič do kuchyně "Azelit", velmi rychle a snadno se dostal k čištění plynového sporáku. Strávil jsem alespoň 30 minut čištění kamen a pak jsem ho posypal a doslova po minutě otřel hadrem, naprosto bez námahy a sporák jako nový. Jsem potěšen. děkuji org

Zpráva od papiletta »17 Únor 2015, 18:08
V tomto výkupném nejprve obdržela mopy (hadry na naše oblíbené ploché mopy). Ukázalo se, že je to velmi slušná kvalita. IT-0334 ekonomika vyrobená z kroucených smyček, hedvábně na dotek, měkká jako mazlíček. Myslím, že laminát je věc.
IT-0333 Měkká srst srsti - mezi modrými pruhy jsou řady hustší hromady, fungují jako lehký kartáč. není tam nic poškrábání. Bude ideální pro keramické dlaždice, porcelánové dlaždice, linoleum.
IT-0331 bavlna a mikrovlákno - béžové pruhy - to jsou bavlněné smyčky o délce asi 2 cm a bílé - mikrovlákno. Vyrobeno z tlusté tkaniny, dobře šité. Univerzální. doporučuji
________________________________________________________________________
Zpráva LADYSHKA78 »Včera, 14:29
Dobrý den. Obdržel jsem objednávku: pro tablety myček, mohu říci, že se mi to moc líbilo (silný koncentrát) za příznivou cenu, vynikající kvalitu a Deso znamená jen pro ty, kteří mají rádi noční mytí jako já, obecně jsem potěšen. Děkuji.
________________________________________________________________________
Zpráva Sindy »Dnes, 16:31
Nagrebla hodně věcí! Zkoušel jsem nástroj pro okna a univerzální číslo s granulemi - takový zázrak jsem neviděl! Jemně držel hadřík a můj dřez (který mohl být umyt pouze železnou žínkou) začal svítit. Děkuji moc! Teď jsem pravidelným účastníkem nákupu!

avrorantv napsal:
Dívky, chci napsat recenzi. Objednala jsem spoustu všeho a zkusila: Azelit, čistič WC "DOS GEL" a "WC-GEL". A teď jen Bios B. Žádná slova - potěšení! Nejen, že všechny prostředky 5+, a Bios je mimo soutěž vůbec! Takže jsem také strašná alergie. A pak žádné alergie. Obecně jsem potěšen. Upřímně, ze srdce. A můj manžel koupil GraSS polský POLYROL MATTE plastový koncentrát a GraSS chladný vosk CHERRY WAX, koncentroval tak, aby byl také velmi spokojený! Vlastně všechno funguje! Děkuji.
_________________________________________________________

Post prada »05 Březen 2015, 21:17
Podpora !! Chci také napsat o neutrálním čističi podlahy s leštícím účinkem. Kdo má tmavý laminát je pro vás! Leštící efekt se dokonale omývá, což je také důležité, protože tmavá podlaha by měla být umyta, ne-li každý den, pak každý druhý den nejsou žádné skvrny. Vůně je příjemná, lehká. Jsem velmi ráda! U brýlí a zrcadel je nástroj také vynikající!

Papiletta »17 srpen 2015, 13:04

Dobrý den všem. BIOGEL-záchrana pro venkovní toalety a septiky! Tento nástroj již byl testován a má dobrá doporučení. Z toalety voní buď třešně, nebo amaretto likér. Od majitelů revizí septiků jsou: gel rozkládá nižší pevné usazeniny, čímž se zvyšuje kapacita nádrže. Když čerpadlo přišlo na čerpadlo, septik byl velmi překvapen příjemnou vůní obsahu.

Společné nákupy - Unie kupujících

Povolení

Navigace

Filtry

Domů

Produkty skladem

  • Kabinet uživatele
  • Nákupy
  • Domů
  • Produkty skladem

Novinky

10,29,18

08.27.18

08/06/18

16/17/17

4.11.17

11/22/14

09/15/13

06/21/13

2.10.12

Zajímavý volný čas pro novoroční svátky!

Velký výběr HOME TEXTILES

Elegantní kolekce! Rychlé dodání!

Luky, hřeby, guma!

Zbývá 9 dní na zastavení

Kuchyňský čistič "Azelit"

Hodnocení zákazníků o tomto produktu

Publikováno před: 27 březen 2015

Publikováno: 28.3.2015

Přidáno: 20.5.2015

Přidáno: 24.8.2015

Publikováno dne: 11.11.2015

Publikováno dne: 11.11.2015

Přidáno: 26.11.2015

Publikováno před: 03.12.2015

Publikováno před: 05.02.2016

Publikováno dne 08 Dub 2016

Publikováno před: dne 18 Čer 2016

Přidáno: 12.09.2016

Přidáno: 02.10.2016

Publikováno před: 12.12.2016

Publikováno dne: 03.02.2017

Přidáno: 12.02.2017

Přidáno: 20. února 2018

Publikováno: 25. března 2018

Podmínky nákupu

Vážení účastníci! Nabízím Vám profesionální chemii pro čištění Vašeho domova!
Společnost GRASS je jednou z předních ruských společností v oblasti výroby profesionální autochemie, pracích prostředků a čisticích prostředků pro úklidové firmy.
Jsme připraveni poskytnout Vám profesionální čisticí prostředky.
SITE ZDE se seznámíte se společností.
1. Účastníci zadávání zakázek, kteří mají status „nováčka“, „návštěvník“, mají negativní recenzi, stejně jako nepotvrzené telefonní číslo, platí za objednávky 2 dny před STOP;
2. Váš profil musí obsahovat telefonní číslo a musí být potvrzen! Potvrďte telefonicky ZDE
3. Po STOP není možné změnit pořadí nebo odmítnout, všechny otázky jsou položeny v TOPIC
4. Cena zakázky = cena dle ceny + org%.
5. 100% záloha do 2 dnů po vyúčtování;
6. Pokud z nějakého důvodu nemůžete zaplatit objednávku včas, oznámit to nebo zaplatit předem!
7. Objednávky můžete obdržet ve všech kancelářích místa registrací v kanceláři, kterou potřebujete ZDE.
8. Vydávání příkazů v kancelářích musí být na členské kartě, jak ji získat, čtěte ZDE. Údaje pro kartu jsou v KOŠÍKU.
9. Pokud nejste přihlášeni do kanceláře, která je pro vás výhodná, organizátor si zboží odejme v ústředí Mayakovského.

Oficiální stránky společných nákupů "Unie kupujících - Omsk".
Na místě si můžete koupit levné a módní oblečení, obuv a další zboží od výrobců za velkoobchodní cenu.

Vývojová a webová práva
LLC Profi-soft, Nižnij Novgorod, 2009

Recenze Gra ** ss. Profesionální domácí chemikálie od výrobce

Ahoj všichni. Včera jsem se rozhodl vyzkoušet chemii a upřímně jsem byl SHOCK. Tuto kvalitu jsem nikdy neviděl.
www.nn.ru/community/sp/stroi. # product-3665948 nastříkal, čekal 5 minut a hadrem byl celý tuk pryč. PRO 70 RUBLES. to jsou zázraky. Rozhodl jsem se vyzkoušet mikrovlnnou troubu! a všechno bylo umyté, pokud jsem se dříve musel třít, namočit v něčem, teď po dobu 10 minut jsem umyl jak sporák, tak mikrovlnnou troubu.

Také jsem měl problém. Koupili jsme před 3 roky bílou koženou pohovku. po chvilce to nebylo bílé ((to se netíralo s mizejícími a čisticími prostředky, ale nic nepomohlo ((dokonce jsem si koupil drahé kožené výrobky a rozhodl se zkusit www.nn.ru/community/sp/stroi. právě ta šokující tvrdohlavá špína z bílé kůže se začala rozptýlit (jako by Ferry kapal do mastného řidiče) a pohovka se stala bílou)) Nemusíte nic třít.

Dobré odpoledne Na podlahu jsem si objednal čisticí prostředek na dno, čisticí podložku dihwa * pro podlahu a čisticí prostředek GLO * SS GEL proti plaku a rzi. Všechny tyto tři látky jsou zcela kapalné, ale CONCENTRATED, tj. spotřeba je minimální. Zkoušel jsem podlahu na podlaze ve stejný den, kdy jsem to dostal, podlahy byly umyté, vůně je příjemná a svěží.
Myčka nádobí vypuštěná několikrát s dihwa * Sher-nádobí vrzání, není tam žádný talíř na nádobí, a co je nejdůležitější není žádný zápach z jídel! Snad proto, že nástroj je bez zápachu (jemný).

GLO * SS GEL byl obzvláště potěšen, protože po vyčištění kohoutků v koupelně a dlaždicích se mýdlový nátěr dlouho neobjeví.

Dlouho jsem znám G * RA * SS, koupil jsem ho většinou v rudě Yuzhn * ohm * dv **, neviděl jsem ho ve společném podniku. Vzal jsem si kuchyňský čistič A * ze * lit, SUPER Wed, dal na znečištěné (mastné) povrchy, nechte 5-7 minut, a pak jen otřete vlhkým hadříkem. Úplná výměna am ** ve * d.

Nákup potěšen. Teď si od vás objednám. Děkuji.

Čistič do kuchyně Azelit, 600 ml

  • Ochranná známka GRASS
  • Článek 1057025
  • Certifikát Není předmětem certifikace
  • Země výroby Rusko
  • 12 ks v krabici
  • Balení na 1 kus
  • Jednotlivé balení je vybaleno
  • Velikost balení 10 cm × 4,5 cm × 29 cm
  • Celková hmotnost 660 g
  • Speciální funkce
  • Objem, ml 600

Koncentrovaný prostředek pro odstraňování mastnoty, sazí a sazí z pánví, vařičů, kuřáckých komor, fritézy, grilu, trouby, mikrovlnné trouby atd. Obsahuje aktivní čisticí prostředky, které rozkládají tuk, což zajišťuje rychlé výsledky bez zvláštního úsilí.

Způsob použití: Produkt naneste na vyčištěný povrch, nechte několik sekund. Otřete štětcem nebo houbou, opláchněte vodou. V případě potřeby opakujte zpracování.

Složení: Čištěná voda, povrchově aktivní látky, organické rozpouštědlo, hydroxid sodný, komplexotvorná činidla, barvivo, aroma.

Preventivní opatření: Chránit před dětmi. Použijte gumové rukavice. Může způsobit podráždění očí a kůže. V případě kontaktu s sliznicí vypláchněte vodou a vyhledejte lékaře. Nepoužívejte současně s jinými čisticími prostředky.

Koncentrovaný prostředek pro odstraňování mastnoty, sazí a sazí z pánví, vařičů, kuřáckých komor, fritézy, grilu, trouby, mikrovlnné trouby atd. Obsahuje aktivní čisticí prostředky, které rozkládají tuk, což zajišťuje rychlé výsledky bez zvláštního úsilí.

Způsob použití: Produkt naneste na vyčištěný povrch, nechte několik sekund. Otřete štětcem nebo houbou, opláchněte vodou. V případě potřeby opakujte zpracování.

Složení: Čištěná voda, povrchově aktivní látky, organické rozpouštědlo, hydroxid sodný, komplexotvorná činidla, barvivo, aroma.

Preventivní opatření: Chránit před dětmi. Použijte gumové rukavice. Může způsobit podráždění očí a kůže. V případě kontaktu s sliznicí vypláchněte vodou a vyhledejte lékaře. Nepoužívejte současně s jinými čisticími prostředky.

Simaland má právo nezávisle a bez předchozího upozornění uživatelům vybírat recenze ke zveřejnění. Neposkytujeme recenze, které:

  • netýkají se tématu obchodu, nakupování v něm;
  • nesouvisejí se skutečnými zkušenostmi s používáním tohoto výrobku;
  • neobsahují užitečné informace pro ostatní uživatele;
  • obsahují rouhavost, výroky urážlivé povahy;
  • obsahují odkazy na jiné webové stránky.

Nezveřejňujeme sbírky a recenze produktů, které obsahují:

  • odkazy na jiné internetové stránky v textu sběru a přezkumu, jakož i odkazy na konkrétní prodejce a dovozce zboží;
  • prohlášení diskreditující čest, důstojnost a obchodní pověst třetích stran (včetně obchodů, výrobců a dovozců zboží);
  • materiály (včetně textu, videa, grafických obrázků, kódu), které porušují práva třetích osob, včetně práv na výsledky duševní činnosti a prostředků individualizace.

Sima-Lend si vyhrazuje právo kdykoli zrušit zveřejněnou recenzi, výběr a přezkoumání zboží, jakož i nezávisle stanovit dobu, po kterou jsou recenze považovány za relevantní a pro které jsou zveřejněna na internetových stránkách Sima-Lend.

Nezavazujeme se informovat uživatele o důvodech odmítnutí zveřejnění a vymazání dříve publikovaných recenzí, hodnocení, sbírek a recenzí produktů.

Pokud mu uživatel odpoví na recenzi nebo otázku, souhlasí se zasíláním oznámení ze stránek Sima Land o nových odpovědích na jeho komentáře.

Simaland má právo vybrat si otázky k uveřejnění nezávisle a bez upozornění uživatelů. Nezapisujeme dotazy, které:

  • netýkají se tématu obchodu, nakupování v něm;
  • obsahují rouhavost, výroky urážlivé povahy;
  • obsahují odkazy na jiné webové stránky.

Nezveřejňujeme otázky, které obsahují:

  • odkazy na jiné internetové stránky, jakož i odkazy na konkrétní prodejce a dovozce zboží;
  • prohlášení diskreditující čest, důstojnost a obchodní pověst třetích stran (včetně obchodů, výrobců a dovozců zboží);
  • materiály (včetně textu, videa, grafických obrázků, kódu), které porušují práva třetích osob, včetně práv na výsledky duševní činnosti a prostředků individualizace.

Sima-land si vyhrazuje právo kdykoli odstranit zveřejněnou otázku, jakož i nezávisle stanovit dobu, po kterou jsou otázky považovány za relevantní a pro které jsou zveřejňovány na internetových stránkách Sima-Lend.

Nezavazujeme se informovat uživatele o důvodech odmítnutí otázek a mazání dříve publikovaných otázek.

Pokud uživatel položí otázku, souhlasí s tím, že bude dostávat oznámení ze stránek Simaland o nových odpovědích na jeho otázky.

Čistič do kuchyně "azelit"

Výrobce LLC "TD GraSS" Země Rusko

Všechna hodnocení (15) t

V první radost s nástrojem. Velmi dobře myje všechny staré nečistoty. Beru to po celou dobu. Výrobce Bělorusko.

23. listopadu v 21:09

Ideální pro pracovníky na směny. To způsobilo a smysl.

16. listopadu v 17:27

Velmi dobrý nástroj, saze a uhlík z ohně z kotle odstraňuje s třeskem!

28. srpna v 04:45

Přesto je v kuchyni elegantní čistič na kamna a něco jiného. Umývá nečistoty snadno a přirozeně. Nakupujte bezpečně.

25. srpna v 7:30

Čistí velmi dobře, ale má silný zápach

24. srpna v 12:43

Velmi výkonný nástroj. Nejlepší v kategorii cena / kvalita. A mnohem lepší než nějaké drahé nástroje.

15. srpna v 06:56

Nejlepší lék, který jsem použil. Pracuji s ním pouze v rukavicích.

Nádherná pomůcka, obvykle musíte něco vyčistit, ale teď ne, aplikovat a umýt, cool.

Dokonale vyčištěný starý tuk, a rychle, vůně je štiplavá, cena je směšná

Pokud se v obchodě nemá peníze "SHUMANIT", pak koupit. Norm!

Zatím zde není žádný produkt.

RateGoods - spolehlivý způsob, jak si vybrat produkt! Získejte okamžitý přístup k recenzím a informacím o produktu skenováním čárových kódů na balíčcích.

  • O společnosti
  • O službě
  • Znalostní báze
  • Naše detaily
  • Zpětná vazba
  • Podmínky používání
  • Zákazníkům
  • Pro partnery

Jsme v sociálních sítích

Mobilní aplikace

Přihlaste se pomocí jedné ze sociálních sítí

Přihlaste se pomocí jedné ze sociálních sítí

Chcete-li obnovit přístup, zadejte svůj e-mail a obdržíte e-mail pro nové heslo.

Kaliningradská fóra

Tráva. Profesionální domácnost a auto chemie.

iragap 21.8.2015

dobré ráno Píšu recenzi na chemii nákupu Grass org Lubushka. Vzala "Silné prostředky na čištění kanalizačních trubek" "KROT GEL", "1 l." - líbilo se to! Naplněný podle instrukcí na zadní straně kontejneru a trubka byla v pořádku. Můžete bezpečně objednat více lesk, 0,6 kg. Spoušť pro čištění instalatérské práce, dobře, normální nástroj pro peníze, ale není nijak zvlášť ohromen. Azelit, 0,6 kg. potěšen triger. Vzala si na grilovací gril, rádi si s přáteli pečeme různými způsoby. Před tím se objevily prostředky Pufasu - obecně elegantní, ale je to velmi drahé a nenajdete ho všude. asi 400 re. A tento nástroj je také opravdu čistý, aby dobře svítil, kromě toho, že musíte trochu otřít. a pouze 92 re. Doporučuji. Děkujeme za nákup.

opakujte

Lubuška 11.1.2016

Můžeme pak letět na vás?

Recenzi přezkoumám později, ale řeknu zde nyní věc s váhou

Vzala si čisticí prostředek na disk pro manžela auta, rychle a čistě

Naposledy se čistič od komárů a hmyzu - dokonale čistí a dlouho na dlouhou dobu

univerzální čistič https: //www.newkalin. MENT_ID = 6686724 Umyl jsem si je a umyl jsem a umyl si podlahy - I splash a otřete je - to voní dobře, dobře prádelny jak laminátové a parkety

Mytí nádobí je také dobré, lepší než ostatní lidé.

samka 02.7.2016

Připojené soubory

  • 14674506396281713736135.jpg81.63K 0 stažení
  • 1467450672751-211331455.jpg74.9К 0 stažení

Lisena 04 srpen 2016

Tráva - profesionální domácnost a auto chemie, org. Lubuška Testovaný čisticí přípravek na akrylové povrchy. Říkat, že jsem rád, že nemůžu nic říct! Tak snadné, aniž by se snažil umýt sprchový kout, udělal jsem to poprvé!

Po přečtení recenze jsem si ji také objednal.

také před ním, prostě nepoužil

Samozřejmě, že se myje, ale kolik úsilí musí být vynaloženo

poslední použitý než koncentrát Merida

Měla jsem na něm strašný kašel

musel udělat čištění kabiny v obvazu na nose a ústech

Žádná alergická reakce na přípravek Grass

sprchový kout se pral třeskem

a bez námahy

stěny kabiny samozřejmě musely být také otírány (jsou černé)

ale na takovou bílou paletu si nevzpomínám dlouho!

Kuchyňský čistič Tráva "Azelit", anti-tuk, alkalický, 600 ml

Počet recenzí (6) přečtěte si recenze.

Můžete si koupit kuchyňský čistič trávy "Azelit", proti mastnotě, alkalický, 600 ml v internetovém obchodě jednoho z našich partnerů, pro toto jednoduše klikněte na modré tlačítko nahoře.

Pro tento produkt automaticky shromažďujeme podobné reklamy v jiných internetových obchodech. Níže naleznete tento seznam. Věnujeme pozornost, jsme jen internetovou platformou pro nalezení nejlepších cen zboží a neodpovídáme za kvalitu zboží od našich partnerů.

Ceny v obchodech pro kuchyňský čistič trávy "Azelit" Kuchyňský čistič, proti mastnotě, alkalické, 600 ml

Popis

Koncentrovaný gel Grass "Azelit" se zpevněným vzorcem účinně odstraňuje mastnotu, saze, saze a spálené potraviny ze smaltovaných a chromovaných povrchů, skleněných výrobků, nerezové oceli, kameniny a porcelánu. Používá se pro mytí pánví, vařičů, kuřáckých komor, fritézy, grilování, pecí, mikrovlnných troueb. Obsahuje aktivní čistící prostředky, složky štěpení tuků, jejichž efekt zaručuje vynikající výsledek bez velkého úsilí.

Více Článků O Druhy Akné