Na zádech mám velmi velkou pigmentovou skvrnu o průměru asi 5 cm, objevil se asi před 15 lety poté, co byl spálen na slunci.

Více než měsíc jsem používal krém "Před a po" bělení. Skvrna se stala znatelně menší, ale stále velká.

Koupil v lékárně krém "Badyaga Forte", 70 rublů. Po třetím použití se skvrna na očích zmenšila.

Gel Badyaga používám ve dvou dnech. Nejprve jsem otřel tonikem, pak naneste tenkou vrstvu gelu, trochu ho otřete, ale bez námahy, počkejte 15 minut a vyčistěte houbou. Pak potřete každý hydratační krém.

Jen pokračujte v používání krém "Před a po" bělení.

Gel z modřin, pigmentů a stagnujících skvrn "Badyaga Forte"

Zpětná vazba

Vyvinula jsem si zvyk pravidelné péče o sebe nejen doma, ale i v salonu. Mým hlavním problémem je mastná pleť, zvětšené póry, mastný lesk, takže v zimě často chodím na peeling, takže kůže je v perfektním stavu.

Tento měsíc jsem byl dotčen krizí a nemohu si dovolit salonní ošetření, i když kůže vyžaduje obvyklou péči. A já jsem se rozhodl hledat na internetu, něco peeling a efektivní, jsem zjistil, ale ceny těchto léků, pokud jsou účinné, jsou obvykle kosmické od 4,5 tr. Objednám si to, ale v nejlepším čase. A narazil jsem na jeden článek o pevnosti, která říká, že čistí pokožku, zlepšuje pleť a snižuje póry. A já jsem se rozhodl zkusit, přišel jsem do lékárny a koupil za 75 rublů.

Již během týdne používám každý den, aplikuji masku po dobu 30 minut a omyju, po které aplikuji pouze oční krém a hydratační krém na obličej pouze ráno. Kůže je velmi transformovaná, póry nejsou významné, barva je svěží, hladká, kůže je matná. Pouze to není možné přehánět, dokončím kurz ještě jeden týden a pak to udělám dvakrát.

Gel Badyaga Forte pro obličej

Obsah

S nežádoucí změnou v kůži ženy, je okamžitě nutné přijmout opatření, za cenu nejpřijatelnější by bylo badyaga forte, který se používá z pigmentových skvrn a hnědých skvrn. Podporuje omlazení těla, je doporučeno použít pro tuk typu, musíte být opatrní při dostat se do očí. Přijatelná cena odpovídající kvalitě a výslednému efektu plně splňuje očekávání žen.

Je třeba použít

Přípravek ve formě gelu z pigmentových skvrn by měl být v ideálním případě předepsán kosmetologem, aby nedošlo k náhlé vyrážce nebo podráždění. Kontrolovat toleranci těla tělem může být tak, měli byste to vyzkoušet na lokti paže, aktivní složky okamžitě působí, což způsobuje reakci.

Samotná hodnota se skládá z kosmetiky, je to poddruh sladkovodní houby, v barvách může být zelená, hnědá, žlutá. Používá se k výrobě prášku, který je součástí kosmetických komplexů pro péči o sebe, obličej a tělo.

Důležitá je přirozenost produktu, badyaga forte zahrnuje přítomnost extraktu jitrocelu a vitamínů A, C, K, karotenu a phytoncidů. Protizánětlivý a antialergický účinek, léčení a lék proti bolesti, má řebříček.

  1. Pro zvýšení odolnosti imunitního systému.
  2. Poskytuje léčivý účinek.
  3. Zvýšená citlivost kůže.
  4. Zlepšení krevního oběhu.
  5. Obnovení funkce tkáně.
  6. Analgetický účinek.
  7. Snižuje bolest a svědění.
  8. Zabraňuje akné.

Badyaga vás také ušetří od pigmentových skvrn, gel obsahuje malé pazourkové inkluze, které ovlivňují mírné podráždění. Je vhodné použít při otocích nebo při zahřívání. Esenciální oleje a kapsaicin v kompozici mají na jedné straně hořící účinek a na druhé straně se živí a obnovují zrohovatělé oblasti.

Badyag forte se doporučuje pro modřiny a pigmentaci, ve vzácných případech existuje individuální intolerance na kosmetický přípravek. Gel netrvá déle než dvacet minut, poté se umyje teplou vodou, po zákroku je nežádoucí jít ven. Princip aplikace v kruhových pohybech, tření nástroje a masážní účinek. Doba použitelnosti je dva roky.

Jedinečnost této metody spočívá v tom, že po zákroku nemusíte používat hydratační krém, pouze mytí studenou vodou. Časté užívání se nedoporučuje, maximálně jednou za dva týdny, ale tento účinek příjemně překvapí ženské pohlaví.

Nenechte se v rozpacích, pokud kožní reakce na masku bude brnění a zarudnutí, rychle prochází a kůže se stává hladkou a hedvábnou. Vzhledem k tomu, že cena kosmetického přípravku je přijatelná, může být použita jako povinná péče o pleť.

Případně

Přítomnost ve složení houby sladkovodní siliky umožňuje, aby všechny přírodní a prospěšné látky byly chráněny, člověk získá zdánlivě čerstvější vzhled, když je správně používán. Dochází k odstranění mrtvých buněk epidermis, zrohovatělé vrstvy, po které se produkce elastinu zvyšuje dvakrát. Akné a vyrážka zmizí v důsledku zahájení regenerace buněk. Badyaga forte ve formě prášku s obsahem oxidu křemičitého umožňuje pociťovat mírné brnění, když se používá v akci, zvláště účinné je pronikání do podkožních vrstev a zlepšení regenerační funkce.

Gel obsahuje mnoho dietních doplňků, po jejichž vstupu do života dochází k omlazení. Když se zbavit věku skvrny, tento produkt je široce používán v kosmetologii, aby se zabránilo předčasným vráskám a snížení ochlupení. Je také možné použít k odstranění jizev nebo jizev. Pokud má člověk mnoho pórů a nevzhledných bodů, badyaga forte, který nasycuje buňky kyslíkem a zabraňuje stárnutí, se s nimi vyrovná.

Při dodržování základních pravidel pro používání sebeobsluhy můžete získat mládež jako dívky:

  1. Před zahájením zákroku je třeba očistit od nadměrné kontaminace, vylučování mazových žláz.
  2. Aplikační proces by měl vyloučit oblast kolem očí, aby se částice prášku nedostaly do dýchacích cest.
  3. Aplikuje se lehkými masážními pohyby lokálně nebo na celé ploše.
  4. Expozice po dobu 3-5 minut během prvního postupu, poté pokaždé, když zvýšíme dobu expozice o 1-2 minuty.
  5. Po umytí masky je důležité používat opalovací krém s vysokým SPF. Je lepší udělat řadu postupů v období neaktivního slunce od pozdního podzimu do začátku jara.
  6. Je nutné testovat alergickou reakci. V případě, že taková mast pomůže hydrokortizonu, zmírní zarudnutí a popáleniny.

Kontraindikace

Navzdory skutečnosti, že masky a domácí prostředky založené na gelu mají mnoho pozitivních recenzí, existuje celá řada kontraindikací:

  • na obličeji jsou výrazné problémové oblasti;
  • těžké vyrážky nebo akné;
  • individuální intolerance;
  • alergie;
  • škrábance;
  • otevřené rány;
  • otěru;
  • nadměrný růst vlasů;
  • hypersenzitivní kůže;
  • pokud jsou cévy příliš blízko;
  • herpes;
  • hnisavý zánět.

Návod k použití

Po obdržení modřiny nebo hrboly, můžete držet speciální kurzy, ve kterých bude badyaga forte aktivní složkou. Pokud pokožka nemá při aplikaci žádné podráždění, můžete ji klidně aplikovat třikrát denně. Technika kruhových pohybů je nejúčinnější při tření gelu, aplikuje se v malých porcích, aby se zabránilo bolesti. Po zákroku je důležité zabalit postižené místo teplým ručníkem. Při použití přípravku na otevřených plochách těla, silném zarudnutí, dojde k pocitu pálení a nepohodlí.

Od bastard forte šetří od stagnujících míst, uvolňuje modřiny, slouží jako exfoliační činidlo. Důležité je především složení gelu - jehly, které tvoří houbu, mají aktivační účinek na kůži, zlepšují krevní oběh. Absorpční a baktericidní funkce mají hlavní úlohu, vyhřívání zastaví zarudnutí kůže. Řebříček a jitrocel zjemňují a hojí možné škody.

Má však ve svém složení vitamínový komplex a je schopen pomoci s revmatismem a radiculitidou.

Směsi na bázi sladkovodní houby se používají k odstranění:

  • pigmentace na těle;
  • vrásky;
  • pro omlazení, zvýšení pružnosti;
  • zabránit akné.

Mimické vrásky mohou zmizet, přičemž prášek může mít také antigmentační účinek.

Zde jsou některé recepty:

1. I přes podobnou konzistenci je maska ​​s jílovitým práškem účinná a je žádaná u žen. Můžete ji připravit spojením obou složek a přidáním vody. Měl by dostat krémovou konzistenci pro snadné nanášení štětcem na obličej a tělo. Vrstva by měla být poměrně tenká, protože nadměrná koncentrace vede ke zčervenání. Maska uvolní pigmentové skvrny a dodá pokožce lesk a lesk.

2. Komplexní sloučeniny složek s peroxidem vodíku - slouží jako standard pro omlazení pleti, které zabraňuje stárnutí a zlepšuje regeneraci. Používá se v případě výrazného pigmentace, chronických skvrn, stále rostoucího počtu hnědých skvrn. Stačí použít jednou měsíčně, abyste dosáhli požadovaného efektu.

3. Kyselina boritá a badyaga forte se kombinují v masce před nežádoucí pigmentací. Lze použít pro těžké akné, podráždění kůže.

4. Maska s přídavkem mléka omladí a zkrátí počet let vizuálně na ženu. Za použití teplého mléka a prášku se směs aplikuje na obličej po dobu deseti nebo patnácti minut, poté se opláchne teplou vodou.

5. Kvasnicová maska ​​dokonale mění pokožku, zlepšuje strukturu pokožky, zabraňuje stárnutí, kvasinky mají regenerační a vyživující účinek.

Nanesení gelů proti celulitidě může být jednoduše třeno nebo rozprostřeno na krytech a zakryto filmem, čímž se vytvoří parní efekt. Tam je spěch krve a mírné pálení, takový pocit bude přítomen po celou dobu a po nějaké době. Metody proti celulitidě jsou populární a účinné, provádí se peeling a odstraní se nadržená vrstva epidermy. Chcete-li posílit kůži a zlepšit své problémové oblasti, musíte se zapojit do těchto postupů nejméně dvakrát měsíčně.

Kromě touhy zbavit se dalších centimetrů existují kontraindikace:

  • citlivá kůže;
  • otevřené rány a odřeniny;
  • srdeční problémy;
  • nesnášenlivost složek léčiva;
  • chronické kožní onemocnění;
  • cévních onemocnění.

V řasách řasy jsou všechny nezbytné vitamíny a minerály v moři, v kombinaci s oxidem křemičitým, je zabráněno stárnutí a regenerační vlastnosti přípravku.

Všechny připravené masky tímto způsobem, nebo zakoupené v salonech budou účinné, pokud budete postupovat podle pravidel používání, vyhněte se pod aktivním sluncem po zákroku, zkontrolujte alergie. Musíte vědět, že ne všechny typy masek by měly používat výživný krém po, v některých případech je třeba nechat póry dýchat, ve většině případů stačí chladné nebo teplé vody, kontrastní sprcha zřídka.

Badyaga. Pomůže to?

Badyaga. Pomůže to?

Zpráva peneloppa »Pá 04.11.2011 22:17

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva Lera »Pá 04.11.2011 23:36

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od ludmila »Pá 11.11.2011 2:36

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva Rosinka »Pá 11. 11. 2011 15:01

Re: Badyaga. Pomůže to?

Post peneloppa »St Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek Selivi »St Nov 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva ludmila »Čt 17. listopadu 2011 12:42

Re: Badyaga. Pomůže to?

Post ludmila »Čt Nov 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva HopeMih »Pá 18.11.2011 11:45 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od stryfi »Po 28 listopad 2011 11:08 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva od NadezhdaMikh »So Dec 03, 2011 7:01 pm

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva ludmila »So 10.10.2011 22:37

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od ludmila »So 10.12.2011 11:07 pm

Recenze Badyaga Forte

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • pomáhá zbavit se modřin
  • pigmentové skvrny
  • levné
  • žádné chyby

To není drahý nástroj, který zachránil kůži na mé tváři. Po hormonálních poruchách v těle byla moje tvář pokryta akné, kůže se stala mastnou. Byla to hrůza. Podařilo se mi akné, ale červené a modré skvrny pod kůží zůstaly. Pohled byl hrozný. Je to skoro jako úhoři.

Koupil jsem si v lékárně bady. Udělal jsem masku 2-3 krát týdně. A po několika použitích se skvrny střídaly a brzy zmizely úplně. Moje radost nepoznala hranice. Kůže je hladší, čerstvější. A věc je, že mikroskopické jehly badyagi přilnou do kůže. Výsledkem je, že kůže je nasycena kyslíkem, živinami.

Při aplikaci pokožka trochu spaluje a vůně zanechává hodně žádoucí, ale to, co nelze udělat pro čistou pokožku.

Všiml jsem si, že vlasy mohou být silnější na místech použití badyagi. A není možné aplikovat na zanícenou kůži, je možné provokovat vznik nové akné.

Recenze uživatele Badyaga Forte

Popis a návod k léku Badyaga Forte

Badyaga je houba, která žije na dně sladkovodních těles. Struktura jeho "kostry" je přesně složena z pazourků, které jsou propojeny organickou látkou sponginem. Spolu se sloučeninami fosforu tvoří unikátní strukturu, která se ukázala jako užitečná pro člověka.

Léčivo Badyaga Forte je vynikajícím vazodilatačním činidlem s baktericidními vlastnostmi. Je to gel, který při styku s kůží dráždí rozdrcenou špici badyagi. Tyto jehly aktivují proces zásobování krve a tím zvyšují účinnost imunitního systému. Během užívání léku se na kůži objeví dočasné zarudnutí. Toto místo se cítí v teple.

Kompozice také zahrnuje léčivé látky z jitrocelů, řebříčků a dalších léčivých rostlin.

Badyaga Forte se používá pro:

  • Vyrážka, pohmožděniny, akné a jiné kožní problémy.

Badyaga Forte je distribuován ve formě trubiček o objemu 75 ml. Především by měl být gel zředěn vodou nebo peroxidem na kašovitý stav. Pak je třeba aplikovat jednu vrstvu přípravku na pokožku a nemyjte ji asi 20 minut, pokud hovoříme o problémových oblastech kůže. Pro modřiny a poranění aplikujte gel kruhovým pohybem a opláchněte kůži až po půl hodině. Po aplikaci Badyaga se Forte nedoporučuje opustit prostory za méně než 3 hodiny.

Hlavní roli v účinnosti léku hrají banánové a řepkové extrakty. Plantain obsahuje množství vitamínů užitečných pro lidské tělo (A, C a K), stejně jako těkavé produkce, které jsou schopny zabít škodlivé mikroorganismy. Řebříček zase poskytuje léčivé a antialergické vlastnosti léku.

Badyaga Forte je kontraindikován v:

  • Individuální citlivost na jednotlivé složky léčiva;
  • Citlivost kůže na vnější účinky.

Lékaři doporučují, abyste před použitím přípravku na kůži nejprve nanesli na kůži v blízkosti lokte lokte malý gel.

Nežádoucí účinky a předávkování Badyaga Forte

Vedlejší účinky léku zahrnují pouze alergické reakce na jednotlivé složky. V případě předávkování a nedodržení návodu k použití může zarudnutí kůže zůstat delší dobu, což má negativní vliv na lidské tělo.

Recenze Badyaga Forte

Nástroj je velmi populární u zákazníků, protože má široké spektrum činností, výsledek je cítit poměrně rychle a vedlejší účinky jsou minimalizovány. To je indikováno nejen lékaři, ale i pacienty, kteří tento nástroj vyzkoušeli na osobní zkušenosti. Zde jsou některé recenze o Badaga Forte:

  • Jen skvělý nástroj! Jen pár masek z gelu Badyaga Forte a já jsem byl schopen se zbavit všech stop akné. Mimochodem, jak si vzpomínám, tento nástroj zpřísňuje póry.
  • Maska z tohoto gelu dobře odstraňuje únavu, zdá se, že pokožka ožívá a nezůstávají stopy pigmentových skvrn. Doporučuji všem!

Někdy můžete najít negativní recenze o léku, které jsou primárně spojeny s alergickými reakcemi u pacientů:

  • Hrůza! I Badyaga Forte nesedí, jen vyrážka povylazila. Zředil jsem peroxidem a udělal všechno podle pokynů, ale ukázalo se, že je to jen horší.
  • Po tomto gelu byl můj obličej pokropený. Pečlivě, Badyaga Forte může způsobit alergie!

Pokud nebereme v úvahu individuální intoleranci vůči složkám Badyaga Forte, nástroj se dokonale ospravedlňuje a spíše účinně řeší různé problémy s pokožkou zákazníků.

Cena Badyaga Forte

Náklady se liší jen málo a činí asi 50 USD. (220 rublů). Nicméně, v Rusku tento lék lze nalézt mnohem levnější (asi 90 rublů - 22 UAH.) Gel se prodává ve standardních zkumavek, které lze nalézt v téměř každé lékárně v Rusku nebo na Ukrajině.

Badyaga. Pomůže to?

Badyaga. Pomůže to?

Zpráva peneloppa »Pá 04.11.2011 22:17

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva Lera »Pá 04.11.2011 23:36

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od ludmila »Pá 11.11.2011 2:36

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva Rosinka »Pá 11. 11. 2011 15:01

Re: Badyaga. Pomůže to?

Post peneloppa »St Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek Selivi »St Nov 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva ludmila »Čt 17. listopadu 2011 12:42

Re: Badyaga. Pomůže to?

Post ludmila »Čt Nov 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva HopeMih »Pá 18.11.2011 11:45 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od stryfi »Po 28 listopad 2011 11:08 am

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva od NadezhdaMikh »So Dec 03, 2011 7:01 pm

Re: Badyaga. Pomůže to?

Zpráva ludmila »So 10.10.2011 22:37

Re: Badyaga. Pomůže to?

Příspěvek od ludmila »So 10.12.2011 11:07 pm

Badyaga Forte

Popis a instrukce

Badyaga Forte - je externím nástrojem, který zlepšuje stav kůže, lokálně eliminuje některé symptomy nemocí. Podle názvu této drogy je snadné odhadnout, že obsahuje badyaga - prostředek známý v tradiční a tradiční medicíně. Badyaga Forte je navržen tak, aby zmírnil svědění, bolest, otok, rozpouštěl těsnění, zesvětlil pigmentové skvrny. Pod vlivem tohoto nástroje zlepšuje zdraví pokožky tím, že zvyšuje krevní oběh, metabolismus, normalizaci mazových žláz. Také Badyagi Forte má antimikrobiální účinek. Všechny výše uvedené příčiny použití tohoto léku pro akné, hematomy, přetížení v kůži. Badyaga Forte lze navíc použít jako prostředek k omlazení a očištění pleti.

Uvolněte tento lék ve formě gelu, který se na chvíli aplikuje na kůži tenkou vrstvou a pak se promyje vodou. Instrukce léku nedoporučuje jít na pár hodin po aplikaci Badyagi Forte. Také popisuje možnost vzniku alergických reakcí na složky tohoto gelu, což je kontraindikace jeho použití.

Badage Forte Recenze

Tento lék je často diskutován lidmi, kteří trpí různými kožními problémy. Například, některé dívky a chlapci používají Badyagu Forte, aby snížili mastnou pleť. Soudě podle jejich recenzí na fórech - tato léčba dává výsledek. To je ilustrováno frází dospívající dívky:

„Zatímco si Zener nemůže koupit! Badyaga si poradí! "

Předpokládá se, že použití tohoto gelu může výrazně zlepšit celkový stav kůže, protože pravidelné masky s Badagoy Forte aktivují metabolismus ve tkáních. Mimo jiné existují recenze, které říkají, jak lidé sami připravují intenzivní masku na bázi gelu, s přídavkem prášku badyagi. Taková maska ​​má silnější účinek než jen Badyaga Forte, ale méně mocná než čistá badyaga. Jedna paní o tom píše:

„Po této proceduře se kůže stává růžovou, příjemnou barvou. A po čistém badyagovi se stala rudou - s takovou tváří, že musela sedět doma a čekat na zarudnutí! “ T

Dokonce i pacienti, kteří jsou alergičtí na badyag, jsou s účinností gelu spokojeni. Tuto zprávu zanechala žena, která byla nucena opustit používání Badyagi Forte:

„Další den, po rozmazání tímto gelem, se během jednoho dne objeví kopřivka. Samozřejmě, tento efekt byl velmi nápadný. Je škoda, že nemohu tento nástroj použít! “

Samozřejmě, jsou zde také recenze lidí, kteří si nevšimli žádného výsledku z brát masky z badyagi. Kosmetičky, kteří se odhlásili na pobočkách fór věnovaných Badyaga Forte, doplňují informace o něm následujícími poznámkami:

  • Dopad badyi na kůži může být porovnán se stresem. Takže po něm by člověk neměl vystavovat tvář novým „testům“ - například jít ven v zimě nebo na slunci. Proto se tyto postupy nejlépe provádějí v předvečer víkendu, kdy si můžete odpočinout a odpočinout si.
  • Pokud máte citlivou pokožku, cévy jsou umístěny blízko u sebe, nebo je zde proces aktivního zánětu, nepoužívejte badyagi přípravky. Situaci mohou jen zhoršit.

Gadam "Badyaga Forte®" - zbavte se problémové kůže

Nikdo se nebude dohadovat s účinností a nutností kosmetických postupů. Za prvé, ne každý si může dovolit pravidelné návštěvy kosmetologů, a za druhé, tak často není dost času na návštěvu lékařů kosmetického průmyslu, kteří by řešili kožní problémy a péči o ni průběžně. K řešení celého komplexu kožních problémů doporučujeme vyzkoušet gely Badyaga a Badyaga Forte® značky „7 notes of health®“.

Rozsah působení gelů Gadget a Badyag Forte® www.badaga.ru je velmi velký: čistí a napíná póry, odstraňuje akné a jejich stopy, řeší modřiny a otoky, snižuje vrásky, vyhlazuje pigmentové skvrny a malé jizvy - Jedná se o malý seznam účinnosti gelů s jezevcem linie „7 notes of health®“.

Každý z nás a v každém věku má problémové oblasti. Mastná pleť trpí velkými póry a akné a nedostatek řádné péče také vede ke vzniku černých skvrn. S věkem se objevují takové nepříjemné a nesestetické pigmentové skvrny a po akné. Výsledkem našich zranění a poranění jsou jizvy a drobné jizvy. A samozřejmě, že nikam neprojde s výskytem vrásek. A s věkem, samozřejmě, barva a pružnost kůže dál a dál od stavu kůže dítěte. A také věnujte pozornost tomu, jak často kosmetologové předepisují gel „Badyaga Forte®“ po kosmetických procedurách, aby zmírnili otoky, resorpci modřin a obnovili přirozenou záři kůže.

Kolekce série 7 Notes of Health® dnes obsahuje gely Badyaga a Badyaga Forte®, gel BADYAGA plus LAMINARIA proti celulitidě, bělící krém BADYAGA FORTE® s indickou řeřichou. A díky této řadě výrobků můžeme získat vlastní kosmetické centrum pro čištění a obnovu pleti u nás doma.

Použití gelů Badyaga a Badyaga Forte® je velmi jednoduché, na rozdíl od prášku jsou zcela připraveny k použití. Charakteristickým rysem gelů vyráběných společností Skimed www.skimed.ru je unikátní složení gelu, které vytváří neutrální prostředí a podporuje činnost badyaga. Koneckonců, jehly badyagi nejen kroviny povrchu kůže, ale dostat se do horních vrstev epidermis, stimulovat průtok krve, což způsobuje aktivní obnovu buněk, otevření pórů, aktivaci krevního zásobení. A pokud médium znamená krém badagi, pak olejovitý základ jednoduše ucpává otevírací póry. A pokud je produkt naředěn v kyselém nebo alkoholovém médiu, pak se kůže otevřela a kůže očištěná působením badyagi může být spálena.

Výzkumná laboratoř společnosti Skimed strávila více než rok vývoj jedinečného složení produktu s badagií. Do práce byli zapojeni nejen technologové, ale i lékárníci, dermatologové a kosmetologové. Gel "Badyaga Forte®" www.badaga.ru byl zaslán na klinické studie a předán na nejvyšší úrovni, přičemž získal kladné stanovisko v Ústřední klinické nemocnici Ruské akademie věd, oddělení dermatologie a onkologie. Klinické studie empiricky prokázaly, že gel normalizuje fungování mazových žláz a zabraňuje rozvoji akné, podporuje remisi a vyrovnává se s mírnou formou onemocnění (akné), neumožňuje tvorbu hlubokých zánětlivých prvků. Rovněž zastavuje akutní zánětlivý proces, odlupuje stagnující skvrny, vylučuje úlevu od kůže, řeší infiltráty.

Gel "Badyaga Forte®" www.badaga.ru, mimo jiné, obsahuje nejvyšší koncentraci surového badyagi, a proto je jeho účinnost vyšší. Kromě absolutní přirozené přirozenosti a šetrnosti k životnímu prostředí, k výhodám produktu, můžete přidat několik slov o přípravě surovin. Sterilizace je jednou z nejdůležitějších fází výroby, protože badyaga roste na zádrhelech, kamenech pod vodou. V něm žijí řasy, mikroorganismy a bakterie. Čištění surovin je proto závazkem pro spotřebitele, základem pro bezpečnost používání a bezpečnost výrobku. Pro tento účel aplikujte metodu povinné sterilizace rentgenovými paprsky. Zvláště jemné broušení surovin je základem pro účinnost a bezpečnost pokožky. U Skimedu byl vyvinut unikátní mikromill pro broušení, speciálně pro vytvoření práškové báze gelů Badyaga a Badyagaya Forte®.

Použití hotových gelů je velmi jednoduché. Kosmetičky předepisují „Badyag“ gely pro léčbu nejrůznějších problémů: akné, skvrny od stárnutí, malé jizvy, odstranění edémů a modřin po kosmetických procedurách a můžete efektivně řešit celulitidu - „7 poznámek o zdraví®“: Anticelulitidový gel „BADYAGA plus LAMINARIA ", A vybělit problémové oblasti kůže bělícím krémem" BADYAGA FORTE® s indickou řeřichou ".

Gel "Badyaga" a "Badyaga Forte®" stačí aplikovat na kůži po dobu 10-20 minut 1-2 krát týdně, v létě - lépe večer, před spaním. Pro začátečníky se doporučuje nejprve zkontrolovat kožní reakci na vnitřním ohybu loktů, působit gel po dobu 10-15 minut, některé mohou způsobit alergické reakce av tomto případě je lepší se poradit se svým lékařem o možnosti a metodách použití přípravku Badyaga Forte gel. A přesto - to je velmi důležité, aby se maska ​​s badagi po dlouhou dobu, není třeba jít do postele s ním, nebo chodit s ním po celý den, masky jsou aplikovány po dobu 15-20 minut. Tato doba je více než dostatečná k aktivaci aktivace a stimulaci regenerace epidermy. Po masce s badagi může kůže lehce zčervenat, v důsledku zvýšeného krevního oběhu může být maska ​​doprovázena mravenčením nebo pocitem tepla kůže. Po masce důrazně nedoporučujeme používat výživné krémy - dýchání pokožky, otevřené póry by měly mít přístup k vzduchu a krém jednoduše ucpe póry, které se otevřely. Po hodině můžete použít lehkou živinu.

V současné době jsou miliony žen v Rusku i v zahraničí stálé ve svém závazku vůči Badyaga Forte® gel www.badaga.ru a produktové řadě v 7 Health® Notes. Každý si může zvolit svůj optimální režim a způsob jeho použití. Pokud úhoře a černé tečky začnou mizet doslova několikrát po aplikaci masky, pak odstranění starých pigmentových skvrn, post akné a malých jizev může trvat několik měsíců. V létě, kdy je naše tělo tak otevřené veřejnosti, se gel „Badyaga Forte®“ stává nepostradatelným pro udržení mládí, záře a krásy!

Zářte s gelem "Badyaga Forte®"!

Badyaga Forte

Popis k 23.3.2016

  • Latinský název: Spongilla Forte
  • Kód ATX: D11AX
  • Účinná látka: Badyaga, výtažky z řeřichy, klíčky pšenice, posloupnost, esenciální olej z grapefruitu / výtažky z jitrocelu a řebříku
  • Výrobce: Dina + (Rusko) t

Složení

Složení gelu zahrnuje badyaga, jitrocelový extrakt (Plantago) a řebříček (Achillea millefolium L.), speciálně čištěnou vodu, glycerin, bronopol, parfémy, želírující činidlo.

Složení krémových masek: speciálně čištěná voda, stearát (PEG-400), emulzní vosk, monoglyceridy, badyag, Dermalight (extrakt z Řeřicha nebo jinými slovy - indická Řeřicha, která obsahuje polyfenoly, provitamin A, vitamin C, fytoncidy, éterické oleje), kosmetický stearin, lanolin, cyklometikon, glycerin, extrakt pšeničných klíčků, extrakt vlaku, esenciální olej z grapefruitů, parabeny, liposentol-multi.

Formulář vydání

Krémová maska ​​Badyaga Forte a gel jsou určeny pro vnější použití, jsou k dispozici ve zkumavkách po 75 ml.

Farmakologický účinek

Antiedematózní, vstřebatelný, baktericidní, protizánětlivý, vazodilatátor.

Farmakodynamika a farmakokinetika

Gel se vyznačuje vysokým obsahem extraktů badyagi a jitrocelů a řebříčku. Badyag je známý osvědčený lidový lék na modřiny a věkové skvrny, stagnace. Díky rozdrceným silikonovým jehlicím badyagi dochází k vynikajícímu odlupování poškozené vrstvy kůže, zvyšuje se průtok krve, obnovuje se výživa a dýchání buněk a hojení probíhá skrze řebříček a extrakty z jitrocelů. Gel změkčuje a zvlhčuje pokožku, aktivuje regenerační procesy, čímž uvolňuje napětí a únavu kůže, zvyšuje tón, díky čemuž se kůže stává sametovou a elastickou.

To je také zvláštní pro gel.

  • aktivní resorpční a anti-edémové účinky;
  • prevenci nástupu akné;
  • snížení bolesti, svědění;
  • odstranění pigmentu, stagnující skvrny;
  • normalizace mazových výlučků, snížení aktivity mazových žláz;
  • aktivace prokrvení, dilatace krevních cév, která snižuje bolest při radiculitidě, artritidě a revmatismu;
  • poskytování hlubokého čištění a restaurování, posílení ochranných funkcí kůže;
  • díky bylinným extraktům je baktericidní, protizánětlivý.

Působení dalších aktivních přírodních složek krémové masky

  • Indická řeřicha - působí proti hyperpigmentaci kůže v důsledku potlačení tvorby melaninu a také účinně rozjasňuje pigmentové skvrny, pihy a stagnující projevy. Při pravidelném používání jsou tkáně nasyceny vitamíny a zpomalují proces stárnutí buněk.
  • Badyag - mechanismus účinku je založen na mechanickém podráždění kůže, na kůži a hluboce usazených kapilárních mřížkách se silikonovými jehlami kostry. Způsobuje zvýšený periferní krevní oběh, aktivaci kožního dýchání, hluboké čištění, zúžení pórů, odlupování poškozených a starých kožních buněk (pilling), rychlé odlehčení a odstranění drobných defektů, jakož i rozlišovací účinek.
  • Extrakt z pšeničných klíčků obsahuje přírodní vitamíny - E, B, P, provitamin A, aminokyseliny, ergosterol, kyseliny pantotenové, folické, linolenové, olejové, linolové, které zvyšují antioxidační procesy a regenerační vlastnosti pokožky, aktivují enzymy. Účinně vyživuje, vyhlazuje a omlazuje pokožku.
  • Extrakt ze série zahrnuje karoten, karotenoidy, vitamín C, flavonoidy, hořkost (Amara) a taniny, má antiseptický, antialergický, uklidňující, protizánětlivý účinek, obnovuje rovnováhu vody a soli, dodává pleti větší pružnost a hedvábnost.
  • Liposentol-multi je tukem rozpustná směs esterů, tokoferolu, retinolu, kyseliny linolové a linolenové a různých rostlinných fosfolipidů. Jeho působení je zaměřeno na prevenci keratinizace kůže, tvorby vrásek, prevenci procesů předčasného stárnutí, výživy a hydratace kůže.
  • Esenciální olej Cītrus paradīsi (z grapefruitu) díky obsaženému limonenu, citralu, citronelalusu vitamínu C se rozjasní, bělí, dezinfikuje, tóny pleti, zpevňuje metabolické procesy, zpevňuje póry, normalizuje úroveň vylučování, objemu a mazových žláz.

Indikace pro použití

  • z modřin;
  • ošetření olejové pleti;
  • akné (včetně skvrn po nich) a akné;
  • pro pilling;
  • čištění a obnova pokožky obličeje;
  • zmírnění bolesti při revmatismu, artritidě, radiculitidě.

Kontraindikace

  • známá nesnášenlivost komponenty;
  • tendence k růžovce;
  • suchá a podrážděná kůže.

Používejte opatrně

  • při léčbě kožních defektů na zadní straně;
  • Použití v oblasti dekoltu může vést k dramatickému nárůstu krevního oběhu, který může nepříznivě ovlivnit fungování srdce.

Vedlejší účinky

Užívání gelu Badyag Forte může způsobit hyperreaktivní individuální senzitivitu, včetně alergií, projevujících se silným otokem, pálením, svěděním, malými vyrážkami a zarudnutím.

Návod k použití (způsob a dávkování)

Aplikace badyag ve formě gelu

Naneste malou část gelu na pokožku po dobu asi 10-20 minut, poté opláchněte teplou vodou. Udělejte si pauzu v používání Badie za 2-3 dny. Nedoporučuje se chodit po zákroku několik hodin.

Instrukce na gelu Badyaga Forte z modřin zahrnují přímé aplikace na poškozené oblasti. V tomto případě opláchněte gel po 20-30 minutách.

Vlastnosti aplikace krémové masky

Krémová maska ​​je nejúčinnější při aplikaci na čistou pokožku. Po 20 minutách by se měl omýt teplou vodou (možná mírné brnění!). Po aplikaci masky se nedoporučuje podstupovat slunečnímu záření kvůli možnému podráždění kůže. Bělící masky, bez ohledu na roční období, naznačují dodatečné použití opalovacích krémů.

Pozor! Vyhněte se kontaktu se sliznicemi, jako jsou oči nebo nos.

Předávkování

Nezpůsobuje systémové reakce, v souladu s pravidly výuky, lokálními reakcemi, které se projevují jako pálení a zánět, který prochází sám.

Interakce

Podmínky prodeje

Lék jako přírodní komplex se uvolňuje bez lékařského předpisu.

Podmínky skladování

Suchost, ochrana před přímým slunečním zářením, teplota: + 5 ° + 25 ° C.

Uchovávejte léky Badyagi doporučené na místech nepřístupných dětem.

Doba použitelnosti

Lze skladovat v originálním balení po dobu 1 roku.

Zvláštní pokyny

Aplikace akné akné Badyaga Forte je možné pouze v případě, že nedochází k poškození kůže. Pokud se poškrábání, poškrábání nebo jiné poškození, měly by být zhojeny jako první!

Analogy

  • Badyagaxtra suché. základna masky;
  • Badagorpak;
  • Lék na tělo s badagi;
  • Spongilan.

Recenze Badyaga Forte

Recenze gelu Badyaga Forte jsou v zásadě pouze pozitivní. Ženy užívající tento lék ukazují, že:

  • zesvětlení kůže a odstranění pigmentových skvrn;
  • účinné čištění a regenerace;
  • odlupování;
  • pomáhá s akné a skvrny po nich;
  • pomáhá s modřinami;
  • Lék je cenově dostupný.

Mezi nedostatky - ostrý zápach a brnění.

Kromě toho, bělení krém maska ​​Badyaga Forte s indickou Řeřicha může zranit kůži, a vyžaduje použití opalovací krém v každém ročním období, což není vhodné pro každého.

Cena Badyaga Forte, kde koupit

Průměrná cena gelu Badyaga Forte na Ukrajině je 15-20 UAH, krémová maska ​​stojí o něco více - 85 UAH.

V Ruské federaci je průměrná cena gelu 105 rublů, krémová maska ​​je 120 rublů.

Více Článků O Druhy Akné