Chcete-li zanechat hodnocení, zaregistrujte se.
To trvá méně než 1 minutu.

Isotretinoin v jeho čisté formě se ukázal být levnější než zahraniční přípravky na něm založené a účinnost není nižší. Lék byl předepsán pro pokročilé formy akné, kdy jiné léky byly neúčinné. Používá se současně rektální čípky a gel. Dermatolog varoval, že kapsle jsou nejméně účinným způsobem léčby, protože účinná látka je ve střevě špatně absorbována.
Zlepšení se projevila od prvních dnů. Všechny zánětlivé procesy se rychle zastavily, začaly aktivní regenerační procesy. Práce mazových žláz byla upravena, kožní maz byl snadno odstraněn z času, nebránilo se v nich. Podle výsledků léčby byla vytvořena stabilní imunita kůže, nevytvořila se nová hluboká subkutánní akné. Nezůstala jediná jizva, rána nebo znatelné poruchy pigmentace.
Pokud je kůže náchylná k zjizvení, pak je isotretinoin nepostradatelnou věcí. Pro mě je lék rozhodně lepší než antibiotika a hormonální léky, což způsobuje spoustu dalších zdravotních problémů. Silné nepohodlí při používání nebylo. Kůže nebyla příliš suchá a nebyla podrážděná, rektální čípky rychle vymizely.

Lék pomohl vyrovnat se s těžkou akné a rasacea začala. Vyrábí se ve formě oranžového krystalického prášku. Příjem byl méně účinný než externí. Směs pro aplikaci na obličej musela být připravena nezávisle pokaždé.
Zlepšování se stalo patrným od prvních dnů, úprava mazových žláz byla upravena. Vzhledem k významnému snížení jejich utajení, póry nebyly ucpané, nové akné přestaly tvořit. Kůže se stala méně rudou, malé nádoby přiléhající k pokožce již nepraskly a neroztáhly se s cévními hvězdičkami.
Nejvíc ze všeho se mi líbilo, že po léčbě nebyly žádné jizvy a poruchy pigmentace. Složení léčiva je zvoleno tak, aby minimalizovalo riziko jejich výskytu. Je neskutečně nemožné kombinovat Isotretinoin s jinými prostředky akné kvůli agresivnímu složení. To platí zejména pro ty, které obsahují velké množství vitamínu A. Existuje riziko silného vysychání kůže a nadměrného odlupování.
Kontraindikace pro použití hodně. Seznam vedlejších účinků je slušný, ale ve mně se nic neprojevilo. Výsledky léčby byly kumulativní, po ukončení kurzu zůstala kůže čistá.

Retinoic masti recenze

Co je to tento lék a co je pro něj: Hlavním účinkem Retinoické masti je regenerace kožní tkáně, látka je schopna normalizovat stav kůže, má protizánětlivý účinek, je biologicky aktivní formou vitaminu A. Prostřednictvím použití masti se uvolňuje mazová žláza, mazová žláza je uvolněna..

Účinná látka: isotretinoin

Přípravek byl přidán: 2010-09-19.
Pokyn aktualizován: 2017-09-14

Analogy a náhradníci

☠ Pozor! Klamné léky - jak jsou Rusové chováni nebo co nemůžete utratit!

Stručný návod k použití, kontraindikace, složení

Indikace pro použití (od co pomáhá? Co je potřeba?):
Retinoová masti je účinná při léčbě dermatologických onemocnění: růžovka, různé typy dermatitidy, akné, těžké formy nodulární cystické akné, vyrážka se seboroickým procesem.
V poslední době je tento nástroj aktivně používán kosmetology při léčbě stárnutí, protože podporuje obnovu a obnovu buněk.

Kontraindikace:
Alergické reakce na léčiva obsahující isotretinoin.
Retinoic mast nelze použít pro děti do 12 let.
Masti se nedoporučuje pro ženy, které plánují těhotenství, a také během těhotenství a kojení. Mast nemůže být použita v přítomnosti zvýšených hladin lipidů v plazmě, stejně jako při onemocněních jater a ledvin v případě jmenování perorálního podání.
Jednou z kontraindikací pro použití masti je přítomnost onemocnění konečníku (pokud je mast předepsán pro použití rektálně).

Způsob aplikace (dávkování)
Masti se aplikují na postiženou kůži tenkou vrstvou, která je nejvýše dvakrát denně. Maximální doba léčby by neměla překročit 1,5 měsíce.
Maximální dávka pro perorální podání je 1 mg na kilogram hmotnosti, doba trvání léčby není delší než 4 měsíce.

Vedlejší účinky
Použití retinoické masti může způsobit dermatologické a alergické reakce, včetně: svědění, pálení, odlupování a suchost na poškozených místech kůže, zhoršení nehtové ploténky, stejně jako výskyt bolesti hlavy, anémie, ztráty zraku, sluchu, nevolnosti.

Formulář vydání
hliníková trubka s jednotným nažloutlým odstínem uvnitř.

‍⚕ Doporučení / zpětná vazba od lékařů: na našich webových stránkách máme rozsáhlou konzultační sekci, na které se pacienti a lékaři prodiskutují 427krát Retinoic masti - viz doporučení lékařů

Recenze Retinoic masti (Isotretinoin) t

5 - 1

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Retinoic mast dává účinný výsledek v boji proti akné a akné. Je velmi snadné použití, v instrukcích je vše napsáno v jednoduchém a srozumitelném jazyce. Ale můžu říci, že tento lék pomáhá velmi dobře v boji proti vráskám. Přirozeně, pokud je pokožka již v běhu a všechny vrásky, pak dosažení pozitivního výsledku nebude snadné. Doporučuje se předem zajistit, aby kůže nestárla. A v tomto ohledu poskytuje retinální mast vynikající výsledek.

Na internetu jsem se dozvěděl o vlastnostech této masti a okamžitě jsem to chtěl vyzkoušet. Velmi motivován recenzemi dívek, které se nejen zbavily akné a akné, ale také řekl, že retinová mast také pomáhá vrásky.

Koupil jsem to v nejbližší lékárně, cena je asi 350 rublů za 10 g trubici. Nemohu říci, že je to levné, existují podobné masti na příznivější poměr ceny a objemu.

Použití masti je jednoduché - je třeba pokožku 2krát denně potírat. Někdo radí bod, jiní mluví o celé tváři (pokud je cílem zbavit se vrásek). Nanášel jsem lokálně na záněty (jichž není mnoho) a na obličeji jsem je zcela rozmazal. S tímto použitím masti bylo dost na něco méně než měsíc.

V prvních dnech byl výsledek nulový, pokrok začal asi týden po každodenním užívání. Póry na nose se očistily, zánět pomalu, ale jistě začal odcházet. Do konce měsíce jsem dostal čistou pleť, ale stále ještě není dokonalý. Proto jsem si koupil druhou zkumavku masti a pokračoval v kurzu. Další měsíc opravdu nedal výsledky - všechno zůstalo na stejné úrovni.

Pokud jde o vrásky, zůstaly na místě. Masti na nich neměla žádný vliv.

Isotretinoin - cena, návod k použití, recenze dermatologů

Obsah stránky:

Isotretinoin pro akné je považován za účinný a univerzální prostředek v boji proti tomuto problému. Je vhodný pro malé a vzácné vyrážky a v závažnějších případech. Tento lék nejen eliminuje akné, ale také ovlivňuje všechny faktory jeho výskytu (aktivita škodlivých mikroorganismů, zvýšená sekrece mazových žláz, zánět).

Farmakologický účinek

Účinek léčiva je založen na jeho účinných látkách. Se svým antibiotikem Erythromycin je vše jasné, jak to funguje. Přečtěte si více: Isotrexin gel - cena, recenze dermatologů, návod k použití.

Ale retinoid izotretinoin má anti-akné účinek v důsledku následujících mechanismů -

  • Snížená sekrece mazových žláz - nadbytek mastných sekretů mazových žláz se hromadí v lumen vlasových folikulů a přispívá k jejich blokování mastnými dopravními zácpami. To je jeden ze dvou hlavních faktorů při tvorbě akné. Isotretinoin snižuje množství tuku vylučovaného mazovými žlázami.
  • Normalizuje keratinizaci epitelu vlasového folikulu - narušení procesů keratinizace epitelu vede k tomu, že se v lumenu vlasových folikulů hromadí velké množství deskvamovaných epiteliálních buněk. Spolu s nadbytkem sekrece tuku - jsou také ucpané akné. Isotretinoin normalizuje proces keratinizace epitelu a snižuje počet loupaných epiteliálních buněk.
  • Má komedonolitické vlastnosti - přispívá také k rozpouštění tukových látek, z nichž se skládá akné. Což vede nejen k prevenci vzniku akné, ale také k čištění pórů.
  • Vliv peelingu podporuje exfoliaci povrchové rohovité vrstvy epidermy, která se skládá z mrtvých kožních buněk. Snížení tloušťky této vrstvy přispívá k otevření pórů a snadnějšímu vylučování mazových žláz a deskvamovaných epiteliálních buněk z nich, což zabrání tvorbě akné.

Princip činnosti

Účinnost tohoto léku vzhledem k jeho pozitivnímu účinku na integument.

Rovněž je dlouhodobě zachován výsledek po terapii a absence recidiv v budoucnu.

Lék Isotretinoin může mít na kůži následující účinky:

  • dráždí nadržené oblasti epidermy, čímž odlupuje odumřelé buňky;
  • interferuje s ucpáváním pórů mastnými sekrecemi;
  • proniká hluboko do dermis, rozpouští mazové zátky;
  • bojuje s akné;
  • potlačuje zánětlivá ložiska;
  • zvládá seborrhea;
  • zabraňuje tvorbě nových akné;
  • snižuje hladinu sekrece podkožního tuku, obnovuje normální fungování žláz;
  • regeneruje poškozené oblasti;
  • nasycuje tělo vitaminem A;
  • přispívá ke zlepšení imunitních sil kůže, což umožňuje odolávat původcům akné.

Tento výsledek můžete dosáhnout po dokončení celého kurzu. Současně na samém počátku existuje pravděpodobnost opakovaných reakcí, vyjádřených zvýšením počtu lézí.

Jedná se o dočasný jev, nebojte se a odmítněte léčbu. Formy uvolnění Existuje několik typů této drogy.

Nachází se jako tablety pro vnitřní použití, rektální čípky, masti pro externí zpracování. V závislosti na vzniklém problému je vybrán požadovaný izotretinoin, návod k použití pro každou formu má své vlastní charakteristiky.

Podrobněji si vezměte v úvahu vlastnosti těchto úprav.

Perorální podání Isotretinoinu Tablety je předepsáno v těžké formě onemocnění, pokud jsou velké podkožní akné a četné pustulární erupce.

Aplikace

Kapsle se používají podle specifického schématu. Počáteční příjem je půl gramu denně.

Pokud se léčivo vstřebává a nežádoucí účinky se neprojevují, pak lékař po určité době zvyšuje dávku na maximum.

Vypočítá se jako jeden miligram na kilogram tělesné hmotnosti; kurz je ukončen minimální koncentrací jedna setina miligramu na kilogram hmotnosti; Existují dva způsoby, jak vzít lék - jednou nebo v malém množství během dne. Udělej to s jídlem.

Kompletní léčba tímto způsobem je čtyři měsíce a je sledována odborníkem. Pokud problém nebyl zcela vyřešen, léčba se opakuje po osmi dnech.

V průběhu příjmu isotretinoinu je nezbytné pravidelné vyšetření jater. Doporučuje se také vyhnout se vystavení slunečnímu záření, návštěvě solária a dalších postupů s UV zářením.

Vedlejší účinky

  • sušení sliznic
  • nadměrné pocení
  • křehkost nehtové destičky
  • dermatitida
  • nesnášenlivost slunečního světla
  • zánět spojivek
  • pravidelné bolesti hlavy
  • stav deprese
  • deprese

Rektální svíčky

Lék v této formě je předepsán pro rozsáhlé chronické vyrážky, stejně jako pokud je akné doprovázeno seborrhea a dalšími komplikacemi.

Použití: v závislosti na závažnosti problému lékař vybere svíčky požadované koncentrace. Může to být půl miligramu nebo celý miligram na kilogram tělesné hmotnosti; použít jednu svíčku denně před spaním.

Po jeho zavedení, musíte si lehnout na patnáct minut na vaší straně pro úplnou absorpci. Kurz trvá dva až tři měsíce s přestávkou čtyř týdnů. Vedlejší účinky: otok, dočasná exacerbace vyrážky, zarudnutí kůže.

Mast Isotretinoin se používá jako prostředek pro vnější péči, je-li problémová kůže doprovázena nadměrnou aktivitou mazových žláz.

Aplikace: ošetřené plochy jsou ošetřeny tenkou vrstvou; Aplikujte dvakrát denně na očištěnou pleť.

Léčba se pohybuje od jednoho do jednoho a půl měsíce, dokud zcela nezmizí akné, zánět a černé tečky. Nežádoucí účinky: olupování kůže, suchost, svědění, zarudnutí, zvýšení počtu akné na krátkou dobu, podráždění, skvrny na kůži.

Nedodržení režimu nebo předávkování jakoukoliv formou léku vede k nadbytku vitaminu A v těle. Je také třeba poznamenat, že u některých pacientů dochází k odmítnutí používání kontaktních čoček.

Kontraindikace Před zahájením léčby je nutné podrobně prostudovat všechny funkce, které Isotretinoin obsahuje, návod k použití v tomto případě je hlavním zdrojem informací.

Zvláštní pozornost je třeba věnovat kontraindikacím, jinak můžete poškodit zdraví.

Omezení, která je třeba použít, jsou:

  1. přítomnost vysokých dávek vitaminu A v těle;
  2. alergie na některé složky léčiva;
  3. těžké patologické stavy ledvin a jater;
  4. jasný nárůst krevních lipidů a v důsledku porušení metabolických procesů;
  5. diabetes mellitus;
  6. nadváha;
  7. závislost na alkoholu a drogách;
  8. těhotenství a kojení.

Tento lék by neměl být kombinován s antibiotiky souvisejícími s tetracykliny, stejně jako s lékařskými a kosmetickými přípravky, mezi které patří vitamin A.

Analogy

Vzhledem k tomu, že ne každý je vhodný lék isotretinoin, analogie tohoto nástroje může nahradit. Nejsou horší kvality a některé mají atraktivnější cenu. Představte si některé z nejúčinnějších léků na akné.

Retasol je protizánětlivý lék ve formě roztoku, jehož cílem je zbavit se akné a obnovit metabolismus kůže.

  • eliminuje příčiny akné vyrážky, zápasí s jejich důsledky;
  • sekrece mazu je snazší a v menším množství;
  • je proti vývoji seborrhea;
  • složení kůže se stává vyváženým;
  • zánětlivá ložiska mizí, dochází ke zvýšené regeneraci poškozených struktur epidermis;
  • lze použít k prevenci akné v případě zvýšeného obsahu tuku v kůži.

Vymazání - skupina retinoidů, která se používá k odstranění akné. K dispozici ve formě kapslí, čípků, mastí.

  • snižuje produkci podkožního tuku;
  • Odolává vzniku zánětu v místech mazových žláz
  • má anti-seborické vlastnosti;
  • regeneruje poškozené oblasti epidermis;
  • posiluje imunitní vlastnosti celistvosti, což je činí odolnými vůči infekčním lézím.

Retinoická mast je lokální lék doporučený pro osoby s problémovou pokožkou. Je považován za osvědčený a účinný lék proti akné a zánětům.

  1. Léčí i těžké formy akné;
  2. obnovuje epidermis na buněčné úrovni, zejména v místech mazových žláz;
  3. bojuje se zánětlivými problémy;
  4. pomáhá posilovat vlastní imunitu kůže;
  5. aplikovány lokálně na problémové oblasti.

Majitelé problematické kůže poměrně často používají Isotretinoin pro akné, níže uvedené recenze potvrzují jeho účinnost.

Problémy se stavem kůže začaly, jakmile dospěly. Neudělala jsem žádnou akci a akné se postupně stalo těžším.

Vyzkoušela jsem všechny druhy čisticích prostředků, ale nedosáhla viditelného výsledku. Dermatolog řekl, že v mém případě léky nestačily, předepsal jsem isotretinoin.

Zpočátku se bála vzít lék, protože instrukce ukázaly spoustu vedlejších účinků, ale po kursu nelitovala. Akné po měsíci úplně zmizela, stejně jako lesk. Už žádné starosti.

Jako mast používejte vždy isotretinoin. Vzhledem k tomu, že akné je dočasný jev, je snadné s ním pracovat.

Platím ráno a večer, v týdnu nic z akné nezůstane. Někdy je silná suchost a loupání, v tomto případě šetří výživný krém.

Droga mi byla doporučena přítelem s podobnými problémy (těžké akné na tvářích a bradě). Se souhlasem lékaře se rozhodl koupit isotretinoin, recenze na internetu a dermatolog potvrdil jeho účinnost.

V prvním měsíci jsem si nevšiml žádného výsledku, pak byla moje tvář pokropena ještě větším množstvím. Snažil jsem se nepanikařit, protože tento jev je považován za normální (uvedené v návodu).

Akné byla pryč jen o dva měsíce později, kůže byla očištěna od přebytečného tuku.
Isotretinoin se ukázal jako účinný lék v boji proti akné.

Různé formy uvolnění umožňují v každém případě zvolit nejvhodnější způsob léčby.

Tento nástroj však není bezpečný a má mnoho omezení na recepci.

Proto, aby nedošlo k negativním účinkům terapie, je nutný odborný dohled.

Stanovisko odborníků

Recenze kosmetologů potvrzují účinnost isotretinoinu z akné.

To je osvědčený lék, který může skutečně pomoci s těžkými vyrážkami.

Ale odborníci říkají, že je nutné zjistit příčinu akné a neutralizovat ji, a Isotretinoin pomůže odstranit nejen jeho příznaky, ale také důsledky v podobě malých jizev a skvrn.

Hlavní podíl odpovědnosti za výsledek připadá na ramena pacientů, protože masť aplikují doma a musí to dělat správně.

Velmi důležité je postupné zvyšování účinků léku a jeho postupné rušení.

To pomáhá vyhnout se stresovým momentům na kůži a snížit závažnost nežádoucích účinků.

Kolik prochází vyrážky závisí na individuálních vlastnostech pokožky, ale výsledek je třeba vyhodnotit nejdříve ne za měsíc.

Specialisté preferují Isotretinoin, jak bylo prokázáno v průběhu let.

Navíc je to terapeutický lék, který nevylučuje symptomy, ale léčí pokožku.

Dermatolog Review

Původní pokyny pro lék říká, že hlavní indikací pro použití bude léčba akné.

Připomeňme si, že akné není nic jiného než tukové svíčky v pórech kůže (umístěné v ústech vlasových folikulů), které se skládají z vylučování tuků mazových žláz a deskvamovaných epiteliálních buněk vlasového folikulu.

Část přípravku Isotretinoin 0,05% dokonale snižuje sekreci sekrece tuku mazovými žlázami a také normalizuje procesy keratinizace epitelu vlasového folikulu, což povede k prudkému poklesu počtu deskvamovaných epiteliálních buněk ve lumen folikulu.

To vše skutečně zabrání tvorbě mastných kongescí (akné).

Ale! Přípravek obsahuje také antibiotikum erythromycin v účinné terapeutické koncentraci 2,0%, které je nezbytné pro potlačení patogenní mikroflóry, v důsledku čehož se akné transformuje na akné (ve formě papuly nebo hnisavých puchýřů).

Krémy a gely s tímto antibiotikem jsou aktivně předepisovány dermatology pouze pro léčbu akné, která již nastala.

Závěry. Tento lék bude velmi účinný v kombinované formě akné, tj. když máte současně akné a akné.

Ale neměly by být použity, pokud máte jen akné, ale žádné akné.

Ten je způsoben tím, že si mikroflóra postupně zvykne na jakákoliv antibiotika, a může nastat okamžik, kdy se bakterie (způsobující akné) stanou mnohem agresivnějšími a necitlivějšími na antibiotika.

A není nutné aplikovat, včetně potřeby prevence vzniku hnisavé akné.

Pro prevenci akné je nejlepší používat žádné antibakteriální léky, a nejlepší ze všech, antimikrobiální gely a pleťové vody na bázi antiseptického „benzoylperoxidu“.

Lidové recepty

Lidé přišli s maskou na předpis na bázi retinoické masti, která dokonale odstraňuje zánětlivý proces a zlepšuje vzhled pokožky, což ji činí hladkou a čistou.

Maska bude vyžadovat následující komponenty:

  1. čerstvě připravený odvar z léčivých bylin (heřmánek, měsíček, třezalka, šalvěj);
  2. retinová mast;
  3. kapsle vitaminu A;
  4. citron

Za prvé, měli byste parní tvář tím, že drží nad odvar z léčivých bylin.

Udělejte to po dobu 5 minut, nemusíte si otírat kůži, nechat uschnout na vlastní pěst.

K čajové lžičce retinoické masti přidejte 3 kapsle vitaminu A (musí být propíchnuty jehlou a vytlačte obsah) a 5 kapek citronové šťávy.

Dobře promíchejte a naneste na kůži tenkou vrstvou.

Nechte působit 20 minut, opláchněte a naneste hydratační krém.

Použijte tuto masku by neměla být více než 1-2 krát týdně v noci.

Není nutné ji kombinovat s léčbou retinoidy.

Vaření mluvčí

V případě silných vyrážek můžete vytvořit obličejovou kaši sami.

Přidáním retinoické masti do ní nejenže zvyšujeme protizánětlivý účinek tohoto léku, ale také přispíváme k regeneraci kůže a hojení akné bez stopy.

Příprava mléka je jednoduchá:

  1. retinová mast;
  2. tablety aspirinu, práškové;
  3. tinktura měsíčku (lékárna);
  4. vody

Musíte míchat ingredience a umístit do láhve tmavého skla. Talkie musí vařit 4 dny.

Před každým použitím je mléko dobře protřepáno. Léčí ne celou tvář, ale ty oblasti, kde jsou vyrážky seskupeny. Je lepší otírat si pokožku přes noc, aniž byste ji umyli.

Můžete mírně změnit recept, převést jej na bodovou aplikaci se silnějším efektem.

K tomu, odstranit vodu z receptu, a zvýšit počet tablet aspirinu o polovinu (1,5 lžíce.).

Na gelu Isotrexin je průměrná cena 2 200 rublů (pro tubu 30 g).

Isotretinoin recenze

Počet stran 1

Chcete-li odeslat odpověď, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.

Příspěvky 7

1 Téma z dengon1 2015-01-06 12:19:38

  • dengon1
  • Nový člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2015-01-06
  • Příspěvky: 3
  • Pověst: [0 | 0]

Téma: Isotretinoin Recenze

Měl jsem problémy s pokožkou obličeje. Ne tak, že celá tvář je posypaná, ale v podstatě pouze čelo a černé tečky na nose, ale tento problém není určen k řešení. Objednal si prostředky pro externí použití isotretinoinem. Používal jsem ji dva měsíce, v poslední době, jen proto, abych zachoval účinek, protože hlavní problémy s tváří zmizely! Na začátku aplikace se činidlo aplikovalo na noc velmi odvážně na čelo. Ráno žádný výsledek, žádné zarudnutí, nic! Večer třetího dne se však začalo šplhat na čelo a kůže byla odstraněna jako film. Žádná bolest, žádné pocity, jen kůže byla velmi šupinatá. První měsíc je akné úplně pryč. Teď jsem požádat o opravu efektu. Někdy aplikuji lék na vznikající pupínek, ráno to není náznak! Doporučuji!

2 Autor odpovědi: ad1804 2015-01-06 12:47:47

  • ad1804
  • Člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2014-12-26
  • Příspěvky: 11
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

Dobrý den! Nedávno vyhrál prodlouženou válku s akné! Nikdo nevytvořil jasný důvod pro vznik akné. A podle toho se snažil najednou obrovskou škálu mastí, krémů a dalších přípravků. Už v zoufalství se uchýlil k pokynu dermatologa, aby vyzkoušel Generic Roaccutane s isotretinoinem. Bohužel tento efekt nebyl okamžitě patrný. Každý den se přiblížil k nenáviděnému zrcadlu a čekal na zázračné okamžité vysvobození. Zázrak se nestal, ale byl to účinek. Pravda, trvalo asi čtyři měsíce. Moje kůže byla podobně odlupující, ale to není nic ve srovnání s důsledkem hladkého obličeje. Teď chci radit ostatním o této droze Roaccutane, to opravdu funguje!

3 Odpovědět Serge 2015-01-06 13:03:43

  • Serge
  • Člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2014-12-26
  • Zprávy: 47
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

Isotretinoin se používá nejen při léčbě akné, dokonce bych řekl, že je nepostradatelným nástrojem v boji proti akné. Pomáhá, když všechny ostatní léky nemají žádný účinek. Léčí také seboroickou dermatitidu. Isotretinoin má také vedlejší účinky. Kromě obvyklých bolestí hlavy a nevolnosti může docházet k průjmům, porušování střev a suchosti v ústech a loupání, vyrážkám atd. Spousta věcí. Proto bych nedoporučoval používat tento lék bez předchozí konzultace s lékařem. a jak často to vyléčí a zničí druhého.

4 Odpověď od Hommi 2015-01-07 14:14:06

  • Hommi
  • Nový člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2015-01-07
  • Zprávy: 4
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

Byl jsem také úspěšně léčen isotretinoinem. Objednal jsem si krém s touto účinnou látkou. Výsledek nebyl hned, trvalo dva měsíce, než viděl jasný výsledek. Ale byl jsem informován jeho kosmetologem. Také si pamatuji, že kůže byla velmi šupinatá, rovné plátky slazily. Poprvé byla červená, ale uplynulo několik týdnů. Kosmetička mě okamžitě varovala, že účinná látka nepůsobí okamžitě, ale hromadí se v kůži po dobu až 72 hodin, to znamená, že pokud žádný výsledek není, pak nemá smysl ji rozmazávat silnou vrstvou nebo několikrát denně, může být spálena pouze kůže! A nezapomeňte použít krém na suchou pokožku, po 20-30 minutách po mytí, ne dříve! Instrukce ukázaly, že akné by se mohlo zhoršit, kůže by byla očištěna a objevily by se nové. To je, je to docela normální reakce, ale díky bohu, že jsem takovou neměla! Každý den jsem každý měsíc rozmazával obličej, druhý už méně - každý druhý den a poslední třetí měsíc - 2-3 krát týdně na noc. Abych řekl, že začal odstavovat kůži izotretinoinu, aby si na to zvykl. Léčení je lepší provádět v období podzimu a zimy, kdy není slunce, aby nedošlo k popálení, nebo ještě lépe - pigmentovým skvrnám. S isotretinoinem se mi podařilo zbavit se akné, skvrn z nich, kopců na kůži a trvalo mi celkem tři měsíce. Ale takové hrozné vedlejší účinky, které Serge popsal, jsem nepozoroval, ze strany jen sucho a odlupování kůže. Určitě to zkuste, kluci, tohle opravdu funguje!

5 Odpověď od konvoz 2018-02-19 04:10:28

  • konvoz
  • Člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2017-11-22
  • Zprávy: 125
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

Nejlepší ženské a mužské patogeny lze zakoupit na těchto stránkách http://konskiivozbuditel.umi.ru drog vzrušuje velmi, originál. tel 89677529311 nebo [email protected]

6 Odpověď od iro4kavlk_1 2018-05-12 14:04:47 (2018-05-12 14:08:13 upraveno iro4kavlk_1)

  • iro4kavlk_1
  • Nový člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2018-03-19
  • Zprávy: 6
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

po hrozné akné, mám stále malé, ale znatelné jizvy, jak se mohu zbavit?

7 Odpovědět SashaRomar 2018-05-12 14:55:09

  • SashaRomar
  • Nový člen
  • Neaktivní
  • Registrováno: 2017-08-26
  • Zprávy: 5
  • Pověst: [0 | 0]

Re: Isotretinoin Recenze

po hrozné akné, mám stále malé, ale znatelné jizvy, jak se mohu zbavit?

Chcete-li se zbavit zarudnutí a zjizvení. který zůstal se mnou po vyrážce akné, použitý Imoferase gel imoferaza.ru, který po měsíci užívání výrazně zlepšil vzhled a odstranil zarudnutí. Mohu říci, že to vše je individuální a závisí na regeneraci buněk, věku a zdraví, stejně jako na jizvách a jejich struktuře. Léčba zpravidla trvá nejméně 3 měsíce. To je nejlepší nejprve konzultovat s dermatologem a určit povahu jizvy, pak to bude snazší léčit. Hlavní je, aby se tento gel nepoužíval v zapálených oblastech. Líbilo se mi to, a myslím, že můžete dosáhnout dobrého výsledku.

Příspěvky 7

Prohlížení tématu: 1 host, 0 uživatelů

Počet stran 1

Chcete-li odeslat odpověď, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.

Související témata v tomto fóru

Oficiální fórum obchodu produktů pro potenci - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - oficiální fórum o Viagra, Cialis, Levitra a jiných prostředcích v Ruské federaci a CIS.

Zde můžete hovořit o nejlepších způsobech generických přípravků: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) ke zvýšení účinnosti u mužů a také o přípravcích: Dapoxetin (Dapoxetine), Spray Stud 5000 (Stud 5000) pro prodloužení trvání sexuálního VigRH Plus (VigRX Plus) zvyšuje velikost orgasmu, zvyšuje velikost penisu, objemové pilulky (Volume Pills) a zvyšuje produkci spermií a mnoha dalších tablet. Kromě toho, v tomto fóru o drogách pro léčbu špatné erekce, můžete si přečíst skutečné recenze o prostředky ke zvýšení účinnosti, orgasmu a nejen, stejně jako jak rychle zvýšit účinnost, léčit impotenci, vzbudit, prodloužit sex, nezastaví na dlouhou dobu, zvyšují orgasmus, zvyšují množství a kvalitu spermií, zvyšují velikost penisu, lidových prostředků pro zvyšování potence, oddálují ejakulaci, vzrušení a mnoho dalších zajímavých témat o mužské síle, pohlaví, sexu, potenci a všem, co s tím souvisí.

V našem internetovém obchodě s prostředky na zlepšení erekce si můžete koupit skutečné, vysoce kvalitní a super účinné generátory Viagra, Levitra a Cialis za nejnižší cenu. Také prodáváme nejlepší produkty pro potence ve velkém a nabízíme příznivé podmínky pro všechny velkoobchody. Pro všechny tablety a kapsle máme potřebné licence a certifikáty. Proto je nákup léků od nás nejen ziskové, ale také bezpečné! Rychlé dodávání látek zvyšujících potenci, prodlužující sex, zvyšující se orgasmus, atd., Provádějí naši kurýři ve městě Moskva a Petrohradu a zásilky do jiných měst Ruska posíláme poštou 1. třídy.

Kopírování článků a dalších informací z fóra o prostředcích pro potenci je povoleno pouze v případě, že instalujete přímý odkaz na fórum "Potenciya.org".

Společnost: BEST POTENTION LLC 129301, RF, Moskva, ul. Kosmonavtov, 7, bldg. 2, kancelář 14. TIN 7713723040, KPP 771791081, OGRN 1127845653290.

Retinoic masti pro akné: uživatelské recenze a způsob aplikace

Problém akné je známý mnoha lidem. Existuje mnoho léčivých i lidových prostředků k boji s touto pohromou. V článku se budeme zabývat retinovou mastí, která se používá pouze pro léčbu akné. Ale soudě podle recenzí, ne každý je vhodný pro každého a může dokonce zhoršit existující vyrážky.

Složení a farmakologické vlastnosti

Složení masti zahrnuje následující látky:

  • isotretinoin 0,05 nebo 0,1 g (účinná látka);
  • emulzní vosk;
  • kapalný parafín;
  • glycerin;
  • butyloxyanisol;
  • čištěná voda;
  • ethylalkohol 95%.

Návod k použití říká, že Retinoic mast má:

  • protizánětlivé;
  • antiseborické;
  • keratolytikum;
  • imunomodulační účinky;
  • a také urychluje regeneraci kůže.

Mimochodem, mast je také účinná při aplikaci proti vráskám.

Indikace pro použití

Mast pro vnější použití je indikována pro seborrhea, růžovou akné (rosacea), papulopustulární akné a periorální dermatitidu.

Vedlejší účinky a kontraindikace

Nástroj je přijímán s opatrností, když:

  • chronické onemocnění jater a ledvin;
  • chronická pankreatitida;
  • dekompenzace srdeční aktivity.

Ženy, které plánují těhotenství, stejně jako během těhotenství a kojení, by neměly aplikovat mast na velké plochy kůže. Ještě lépe, drogu nepoužívejte vůbec.

Instrukce říkají, že během druhého týdne léčby se mohou objevit nové vyrážky, zarudnutí, kůže se může začít svrbí a odlupovat.

Jsou vaše vlasy slabé, křehké a vypadnou? K potírání tohoto problému je zapotřebí integrovaného přístupu (výživa, vitamíny, kompetentní péče), který zahrnuje přírodní olej.

Pokud je reakce na mast silně vyjádřena, je nutné ji zastavit na několik dní. Zlikvidujte lék by měl být v případě individuální intolerance (tam jsou flekatá papulární vyrážka, otok, svědění).

Také pokud používáte Retinoic mast po dlouhou dobu, může se u Vás vyvinout chronická hypervitaminóza A. Tyto symptomy mohou znamenat: konjunktivitidu, olupování a suchost kůže, cheilitis).

O tomto nástroji zanechalo mnoho recenzí na stránkách. Uživatelé internetu si všimnou častých vedlejších účinků.

Způsob použití

Kůže by měla být předčištěna a naneste tenkou vrstvu léku. Zpočátku jej můžete použít každé 1-2 dny.

Pokud se nežádoucí vedlejší účinky neprojeví, použijte masti 2x denně, jak je uvedeno v návodu.

Délka léčby je dva až šest týdnů.

Co jiného byste měli vědět?

Existují další nuance, které potřebujete vědět:

  • při použití léku se vyvarujte přímého slunečního světla (z tohoto důvodu je lepší používat masti v období podzim-zima);
  • během léčby se mohou objevit netolerantní kontaktní čočky;
  • bezpečnost užívání u dětí mladších 13 let není potvrzena;
  • Retinální mast by měla být skladována v chladničce při teplotě 8 ° C po dobu dvou let.

A na odkazu si přečtěte, jak užívat Laktofiltrum k očištění obličeje a těla od vyrážky.

Recenze Retinoic masti

Pozitivní zpětná vazba:

  • „Jakmile byla moje tvář posypaná bolestnými pupínky. Na radu dermatologa koupil Retinoic mast. Dva týdny ji aplikovala v malých dávkách na její problémovou kůži. Samozřejmě se vyskytly vedlejší účinky ve formě svědění a odlupování, ale výsledek byl vynikající! Kůže se uvolnila. Před touto mastí mi neudělala ani jedna reklama. “
  • „S mým problémem jsem se zacházel velmi dlouho, kupoval jsem si různé fondy a prošel jsem poměrně drahé postupy, ale nebylo co cítit. Retinoic masti mi doporučil přítel. Začal jsem číst recenze na jednom z otzovik stránek a nevěřil tomu, všichni byli s ním spokojeni. Používám jen dva týdny, ale výsledek je už patrný.
  • „Masti jsem používal 5 týdnů. Co mohu říci.. Nástroj skutečně řeší podkožní akné, zlepšuje pleť, vyhlazuje jemné linie. Bohužel, její boj s černými skvrnami a zvětšenými póry nemá smysl. “

Negativní:

  • „Dermatolog předepsal retinovou mast 0,05%. Po několika dnech užívání jsem měl zhoršení, akné se stalo více. Udělal jsem si pauzu a začal jsem ji znovu používat. Pimples jako začal mizet, ale peeling se objevil. Po dvou týdnech se mi tvář líbila, loupání bylo tak silné. Po dalším týdnu se moje akné zvětšila ve velikosti až 2-3 krát. Pohled na obličej byl hrozný! Kromě toho se z masti objevily popáleniny. Samozřejmě, že mast odlétla do koše, a začal jsem to všechno léčit pomocí lidových prostředků. “
  • „Po dvou měsících používání masti jsem si nevšiml žádných změn k lepšímu. K mému problému vyrážek byl přidán jen hrozný peeling.
  • „Masti mi vůbec nepomohla, ještě horší. Ve druhém týdnu léčby začalo zhoršení - objevily se subkutánní hnisavé pupínky, které byly při dotyku velmi bolestivé. “

Isotretinoin pro akné: návod

Isotretinoin pro akné je považován za účinný a univerzální prostředek v boji proti tomuto problému. Je vhodný pro malé a vzácné vyrážky a v závažnějších případech. Tento lék nejen eliminuje akné, ale také ovlivňuje všechny faktory jeho výskytu (aktivita škodlivých mikroorganismů, zvýšená sekrece mazových žláz, zánět).

Princip činnosti

Účinnost tohoto léku vzhledem k jeho pozitivnímu účinku na integument. Rovněž je dlouhodobě zachován výsledek po terapii a absence recidiv v budoucnu. Lék Isotretinoin může mít na kůži následující účinky:

  • dráždí nadržené oblasti epidermy, čímž odlupuje odumřelé buňky;
  • interferuje s ucpáváním pórů mastnými sekrecemi;
  • proniká hluboko do dermis, rozpouští mazové zátky;
  • bojuje s akné;
  • potlačuje zánětlivá ložiska;
  • zvládá seborrhea;
  • zabraňuje tvorbě nových akné;
  • snižuje hladinu sekrece podkožního tuku, obnovuje normální fungování žláz;
  • regeneruje poškozené oblasti;
  • nasycuje tělo vitaminem A;
  • přispívá ke zlepšení imunitních sil kůže, což umožňuje odolávat původcům akné.

Tento výsledek můžete dosáhnout po dokončení celého kurzu. Současně na samém počátku existuje pravděpodobnost opakovaných reakcí, vyjádřených zvýšením počtu lézí. Jedná se o dočasný jev, nebojte se a odmítněte léčbu.

Formy propuštění

Existuje několik typů této drogy. Nachází se jako tablety pro vnitřní použití, rektální čípky, masti pro externí zpracování. V závislosti na vzniklém problému je vybrán požadovaný izotretinoin, návod k použití pro každou formu má své vlastní charakteristiky. Podrobněji si vezměte v úvahu vlastnosti těchto úprav.

Orální příjem

Tablety přípravku Isotretinoin jsou předepisovány v těžké formě onemocnění, pokud jsou velké podkožní akné a četné pustulární erupce.

Aplikace:

  • Kapsle se používají podle specifického schématu. Počáteční příjem je půl gramu denně. Pokud se léčivo vstřebává a nežádoucí účinky se neprojevují, pak lékař po určité době zvyšuje dávku na maximum. Vypočítá se jako jeden miligram na kilogram tělesné hmotnosti.
  • Kurz je ukončen minimální koncentrací jedna setina miligramu na kilogram hmotnosti.
  • Existují dva způsoby, jak vzít lék - v době nebo v malých množstvích během dne. Udělej to s jídlem.

Kompletní léčba tímto způsobem je čtyři měsíce a je sledována odborníkem. Pokud problém nebyl zcela vyřešen, léčba se opakuje po osmi dnech.

V průběhu příjmu isotretinoinu je nezbytné pravidelné vyšetření jater. Doporučuje se také vyhnout se vystavení slunečnímu záření, návštěvě solária a dalších postupů s UV zářením.

Vedlejší účinky: sušení sliznic, nadměrné pocení, křehkost nehtových destiček, dermatitida, nesnášenlivost slunečního záření, konjunktivitida, pravidelná bolest hlavy, deprese, deprese.

Rektální svíčky

Lék v této formě je předepsán pro rozsáhlé chronické vyrážky, stejně jako pokud je akné doprovázeno seborrhea a dalšími komplikacemi.

Aplikace:

  • V závislosti na závažnosti problému lékař vybere svíčky požadované koncentrace. Může to být půl miligramu nebo celý miligram na kilogram tělesné hmotnosti.
  • Použijte jednu svíčku denně před spaním. Po jeho zavedení, musíte si lehnout na patnáct minut na vaší straně pro úplnou absorpci.
  • Kurz trvá dva až tři měsíce s přestávkou čtyř týdnů.

Vedlejší účinky: otok, dočasná exacerbace vyrážky, zarudnutí kůže.

Je zakázáno používat rektální čípky pro osoby trpící rektálními patologiemi.

Isotretinoin se používá jako prostředek pro vnější péči, pokud je problémová kůže doprovázena nadměrnou aktivitou mazových žláz.

Aplikace:

  • postižené oblasti jsou ošetřeny tenkou vrstvou;
  • Aplikujte dvakrát denně na očištěnou pleť.

Léčba se pohybuje od jednoho do jednoho a půl měsíce, dokud zcela nezmizí akné, zánět a černé tečky.

Nežádoucí účinky: olupování kůže, suchost, svědění, zarudnutí, zvýšení počtu akné na krátkou dobu, podráždění, skvrny na kůži.

Nedodržení režimu nebo předávkování jakoukoliv formou léku vede k nadbytku vitaminu A v těle. Je také třeba poznamenat, že u některých pacientů dochází k odmítnutí používání kontaktních čoček.

Kontraindikace

Před zahájením léčby byste měli podrobně prozkoumat všechny funkce Isotretinoinu, návod k použití v tomto případě je hlavním zdrojem informací. Zvláštní pozornost je třeba věnovat kontraindikacím, jinak můžete poškodit zdraví. Omezení, která je třeba použít, jsou:

  • přítomnost vysokých dávek vitaminu A v těle;
  • alergie na některé složky léčiva;
  • těžké patologické stavy ledvin a jater;
  • jasný nárůst krevních lipidů a v důsledku porušení metabolických procesů;
  • diabetes mellitus;
  • nadváha;
  • závislost na alkoholu a drogách;
  • těhotenství a kojení.

Tento lék by neměl být kombinován s antibiotiky souvisejícími s tetracykliny, stejně jako s lékařskými a kosmetickými přípravky, mezi které patří vitamin A.

Nedoporučuje se plánovat těhotenství během nebo po ukončení léčby. Musíte počkat další měsíc před počátkem, kdy bude přípravek zcela odstraněn z těla.

Analogy

Vzhledem k tomu, že ne každý je vhodný lék isotretinoin, analogie tohoto nástroje může nahradit. Nejsou horší kvality a některé mají atraktivnější cenu. Představte si některé z nejúčinnějších léků na akné. 1. Retasol - protizánětlivý lék ve formě roztoku, jehož cílem je zbavit se akné a obnovit metabolismus kůže.

Charakteristika:

  • eliminuje příčiny akné vyrážky, zápasí s jejich důsledky;
  • sekrece mazu je snazší a v menším množství;
  • je proti vývoji seborrhea;
  • složení kůže se stává vyváženým;
  • zánětlivá ložiska mizí, dochází ke zvýšené regeneraci poškozených struktur epidermis;
  • lze použít k prevenci akné v případě zvýšeného obsahu tuku v kůži.

2. Vymazání - skupina retinoidů, která se používá k odstranění akné. K dispozici ve formě kapslí, čípků, mastí.

Charakteristika:

  • snižuje produkci podkožního tuku;
  • Odolává vzniku zánětu v místech mazových žláz
  • má anti-seborické vlastnosti;
  • regeneruje poškozené oblasti epidermis;
  • posiluje imunitní vlastnosti celistvosti, což je činí odolnými vůči infekčním lézím.

3. Retinoová mast - lék pro lokální aplikaci, doporučený pro osoby s problémovou pokožkou. Je považován za osvědčený a účinný lék proti akné a zánětům.

Charakteristika:

  • léčí i těžké formy akné;
  • obnovuje epidermis na buněčné úrovni, zejména v místech mazových žláz;
  • bojuje se zánětlivými problémy;
  • pomáhá posilovat vlastní imunitu kůže; aplikovány lokálně na problémové oblasti.

Recenze

Majitelé problematické kůže poměrně často používají Isotretinoin pro akné, níže uvedené recenze potvrzují jeho účinnost.

Marina je 26 let:

Problémy se stavem kůže začaly, jakmile dospěly. Neudělala jsem žádnou akci a akné se postupně stalo těžším. Vyzkoušela jsem všechny druhy čisticích prostředků, ale nedosáhla viditelného výsledku. Dermatolog řekl, že v mém případě léky nestačily, předepsal jsem isotretinoin. Zpočátku se bála vzít lék, protože instrukce ukázaly spoustu vedlejších účinků, ale po kursu nelitovala. Akné po měsíci úplně zmizela, stejně jako lesk. Už žádné starosti.

Ksenia je 23 let:

Jako mast používejte vždy isotretinoin. Vzhledem k tomu, že akné je dočasný jev, je snadné s ním pracovat. Platím ráno a večer, v týdnu nic z akné nezůstane. Někdy je silná suchost a loupání, v tomto případě šetří výživný krém.

Olga 20 let:

Droga mi byla doporučena přítelem s podobnými problémy (těžké akné na tvářích a bradě). Se souhlasem lékaře se rozhodl koupit isotretinoin, recenze na internetu a dermatolog potvrdil jeho účinnost. V prvním měsíci jsem si nevšiml žádného výsledku, pak byla moje tvář pokropena ještě větším množstvím. Snažil jsem se nepanikařit, protože tento jev je považován za normální (uvedené v návodu). Akné byla pryč jen o dva měsíce později, kůže byla očištěna od přebytečného tuku.

Isotretinoin se ukázal jako účinný lék v boji proti akné. Různé formy uvolnění umožňují v každém případě zvolit nejvhodnější způsob léčby. Tento nástroj však není bezpečný a má mnoho omezení na recepci. Proto, aby nedošlo k negativním účinkům terapie, je nutný odborný dohled.

Retinová masti

Formy propuštění

Lékaři o retinoické masti

Retinoic masti je dobrý levný lék na léčbu akné, akné u dospívajících a dospělých. Individuální intolerance je možná. Je lepší používat pod dohledem dermatologa nebo praktického lékaře. I když ji většina pacientů předepisuje sama. To bych neudělal.

Jsou možné alergické reakce.

Mezi výhody patří přijatelná cena.

Dobrý, cenově dostupný lék v komplexní léčbě akné. Pomáhá vyrovnat se nejen se zánětlivými prvky a komedony, ale také řešit problém post-akních jevů (stagnující skvrny), hyperpigmentace.

Možné nežádoucí účinky ve formě odlupování kůže, podráždění, zvýšení citlivosti pokožky na UV záření.

Používejte výhradně pod lékařským dohledem.

Hodnocení pacientů na retinoické masti

Trvale trpěl akné. Kůže na obličeji byla mastná as akné. Snažil jsem se, pravděpodobně, všechny newfangled a ne jen léky a metody léčby akné. Pak se na radu přítele rozhodl jít k dermatologovi. Nemocnice předepsala "retinovou mast". Po měsíci užívání začala vyrážka. "Retinoic mast" stojí asi 300 rublů. To není dost peněz na lék na ošklivé úhoře. Vedlejší účinky nejsou zaznamenány. Po první aplikaci byla tvář lehce svěděná. A tak je vše v pořádku. Nakonec našel vhodný nástroj. Neponechávejte importované masti. Jsou téměř všechny na stejném základě.

Moje kůže nemá globální problémy, ale někdy existují problémy a nemohu pochopit, na čem záleží. Lékaři říkali přechodný věk - prošel, pak porodila, hormony - byly pryč, nyní se na mě obrátila ekologie. Vyzkoušela jsem spoustu nástrojů. Jak drahé, a ne tak. Jak pro reklamu, tak i pro recepty babičky, ale stále nic. Koupil jsem tuto masti, blížil jsem se. Samozřejmě, že nepomohla okamžitě, ale jak bych chtěl, s vlnou magické hůlky, op a nejsou žádné problémy. Teď ji používám jen tehdy, když se objeví problém. Líbí se mi výsledek, a to není hit peněženku. Pravděpodobně ne každý bude vyhovovat, každý je jiný, ale musíte to zkusit. A složení této masti je více či méně šetřící. Vedlejší účinky nebyly dosud pozorovány.

Retinoic mast, nebudu říkat, že je to cesta ven ze situace s akné. I když jsem se hodně snažila s dcerou. Nikdy jsem neměl takový problém, takže jsem nemohl poradit mé dívce s něčím rozumným. Neustále jsme měnili prostředky, na tomto nářadí se kůže na dlouhou dobu udržuje téměř bez vad. Samozřejmě, musíte jíst, pít hodně vody. Ale pokud porovnáte cenovou politiku, kvalita a cena jsou příjemně překvapeni. Dostupnost je jednou z výhod masti. Kromě toho jsem objevil další z jeho majetku. Retinoická mast má blahodárný účinek i na problematickou pokožku. Vrásky se nemusí vyhladit, ale objevují se nové.

Ona se dozvěděla o retinoic masti v programu Elena Malysheva, tam byly velmi vážné problémy s kůží na obličeji (velmi silné akné, černé skvrny, mastnou pleť - obecně, kompletní soubor problémů s kůží dívek. Levná cena ve srovnání s jinými anti-akné produkty, stejně jako mnoho recenzí v Internet a, samozřejmě, doporučení hlavního lékaře země - to vše byly důvody, proč se tento lék snažil, první dobré výsledky jsem obdržel o šest měsíců později, pro strašný stav kůže je to vynikající výsledek. úplně. Všichni začali ptát, jak se toho zbavit, bylo to velmi příjemné. Proto doporučuji!

Někde v 25. roce života jsem se podíval do zrcadla a řekl jsem si: „A co se přesně děje s mým obličejem?“. Do té chvíle jsem si myslel, že vyrážky a zčervenání jsou v zásadě normální - krevní hry, hormony a to vše. Ale většina mých vrstevníků již dokončila všechny tyto triky, i když jsem se vždycky snažila o sebe postarat - omývala jsem se mýdlem, propagovala tonika na alkohol, bílou hlínu - nějakým způsobem bez úspěchu. Googled, vybral levný způsob testování - to bylo, jak se v mé lékárničce objevila retinální mast. Nešel jsem dál, protože tato možnost vznikla a byla zcela oprávněná. Posledních šest měsíců, kůže je čistá, nepočítá novoroční svátky, když jsem to přehodil s čokoládou.

Četl jsem o retinoické masti na internetu a rozhodl jsem se to zkusit, protože jsem se bál o svou pleť. Zdá se, že už to není mladá dívka, ale pupeny se objevují každou chvíli, což nepřináší příjemné chvíle. V noci mazal kůži a ráno mi připadalo, že kůže je světlejší, čistší. Možná se mi to zdálo, ale to mě inspirovalo a vzal jsem svůj vzhled vážněji. Často ale masti nepoužívám, doporučuje se aplikovat ji v kurzech po dobu deseti dnů nebo jednou týdně. Preferuji možnost jednou týdně. A teď, po několika měsících, mohu pevně říci, ano, akné mast pomáhá, navíc vyhlazuje vrásky, což je skvělý nástroj.

Dobrý nástroj, a co je nejdůležitější, efektivní. Zajímala jsem se o přijatelnou cenu. Vzal jsem tento lék na vlastní nebezpečí, na radu svého blízkého přítele. Ale radil bych se poradit se svým dermatologem před takovými nákupy. Měl jsem dobrý výsledek, o něco méně než týden. Samozřejmě, aby se dosáhlo plného účinku čisté kůže, musí uplynout čas a musíte na ni neustále dohlížet. Ale myslím si, že, stejně jako já, vás to potěší, ale je ještě lepší poradit se s dermatologem. Všem přeji dobrý výsledek a čistou pokožku.

Více Článků O Druhy Akné